Nemohu se vrátit do ČR kvůli dluhům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.13 14:24

Nemohu se vrátit do ČR kvůli dluhům.

Kvůli vlastní blbosti jsem se dostala do dluhové pasti, následovaly exekuce a už to jelo…Je tady někdo na tom podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
16.10.13 14:27

A řešit to osobním bankrotem by to nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.10.13 14:30

To jsi emigrovala či co? Ovšem věřitel má právo na uspokojení pohledávek, tak se nediv, pokud chce své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
16.10.13 14:30

Uzivej si ciziny..najdi si tam nejakou brigadu a za par let se budes moct vratit, jestli budes chtit…myslim, ze je to 10-15 let ted si nejsem jista…

• Citovat
  • Upravit
3400
16.10.13 14:37

Nechci te nijak znervoznovat, ale pokud jsi nekde v ramci EU, tak uz se docela dobre dari exekuovat i tam, pres Evropske platebni rozkazy. Nebylo by pro tvoje nervy lepsi to spis resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 14:41

@Barusak78 já bych to ráda řešila, zatím jsem doma s dětmi, ale počítám s tím, že jak nastoupím do práce, buď mi začnou strhávat peníze, nebo budu sama splácet.

• Citovat
  • Upravit
12185
16.10.13 14:45

Jedné takové jsem já, naivní kráva, šla dělat ručitele. Stalo mě to přes 100 tisíc, co jsem se zpětně dozvěděla, celkové její dluhy jsou mnohonásobně vyšší. Já na dotyčnou kašlu, nestojí mi za to. Věřím, že boží mlýny melou… Já na Tvém místě bych hledala způsob, jak dluhy platit, jinak bych se bála, kdy ty mlýny domelou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 14:46

Dluhy mám taky, proto jsem v DE, a do Česka se vracím, mám tam skoro celou rodinu :D. Proč bys nemohla do ČR? Kdyžtak písni SZ, třeba ti některé zcestné představy vymluvím (nebo ty mně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 14:48

@trpaslinka ne každý tahá peníze s kamarádů, tak nepaušalizuj, děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.13 14:52
  • Citovat
  • Upravit
36504
16.10.13 14:56

V dnešní době někomu ručit může jen idealista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.10.13 15:00
@Anonymní píše:
@trpaslinka ne každý tahá peníze s kamarádů, tak nepaušalizuj, děkuju

Nepausalizuji. Jen říkám, že jsem půjčila osobě, která také utekla. Zakladatelce přeji, aby se ji povedlo problémy vyřešit. Pokud neudělala problemy u známých či rodiny, bude mít podporu a lepší šanci na návrat. Pokud ale zadelala na problém u někoho znameho… No, hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.10.13 15:03

@Burj Chalifa no, já idealista asi jsem… Jsem strašně naivní. Nepřeji zakladatelce nic špatného… Naopak ji přeji hodně štěstí… Ale jednoduché to mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 15:04

@trpaslinka rodina ani neví, jaké mám problémy

• Citovat
  • Upravit
544
16.10.13 15:05

Zakladatelko, mam kamarada ktery odjel take kvuli vysokym dluhum, ale postupne to splacel, i kdyz byl v cizine. Takze si nemyslim, ze bys do cech nemohla.Ale samozrejme si davej pozor na ty, kterym dluzis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová