Co byste dělaly na mém místě?

• Fotoalbum (22)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1118
19.10.13 09:06

co by jste udelali na mem miste????

Holky prosim o pomoc a zaroven o radu. Ostala jsem sama s detma holka 9 kluk 4 a k tomu jsem v 6 mesici. Nemam kam s nima jit skousela jsem oslovit azylove domy ale jelikoz jsem slovenka a tady nemam trvaly pobyt nemam narok. Volala jsem uz i na slovenskou ambasadu tam mi taky neumi nejak pomoc. V penezence mi zustalo p 70kc a ja uz vazne nevim jak dal. Byla jsem z :arrow: azadat i o davku hmottne nouzi a taky jsem neuspela. Bohuzel uz nemam ani na Slovensku nikoho kdo by mi vedel pomoct v me situaci.
Uz jsem zoufala nevim jak dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
19.10.13 09:12

Nějaká kamarádka na momentální přespání, okamžitě vyřídit trvalý pobyt nebo možnosti co a jak?? zavolat na sociálku co dělat? na ambasádě něvědí co dělat? to je trochu divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
19.10.13 09:15

A prarodice deti by vam nemohli prechodne pomoct, aspon na chvili, nez obehas urady? Deti jsou obcane CR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.10.13 09:15

Tak deti maji snad otce, tak at se taky stara - minimalne o ne, dokud neco nenajdes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.10.13 09:16

Zkoušela jsi zkontaktovat kamarádky, rodinu :,(…určitě se najde někdo kdo by Ti pomohl :,(

• Citovat
  • Upravit
16986
19.10.13 09:19

@1jana1 jak presne myslis, ze s nimi nemas kam jit, to vas nekdo vyhazuje na ulici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1489
19.10.13 09:21

Děti zatím třeba do klokánku, nebo jiného centra, neboj se, že ti je nedají zpátky, pokud je tam dáváš dobrovolně na dohodu, tak si je můžeš vzít kdykoliv zpět, o odebrání musí rozhodnout soud. I když jim bude smutno, bude jim líp, než s tebou prožívat stresy. A ty zase budeš mít klid nad tím, co vymyslet dál :think: Pracuješ? Nebo ještě mateřská? odkud jsi brala dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
19.10.13 09:24

Bohuzel jsem byla tak blba ze jsem nikam nechodila a zadnou kamaratku nemam a ty co jsem mela jsem vsechny zanechala jelikoz jse mu nelibolo ze se bavim s nekym jinym.Na vyrizeni trvaleho pobytu se ceka hodne let a mne chybi jeste rok k jeho ziskani. Zustala jsem,,totalne sama,,uz nemam silu ani brecet a pred detma se snazim byt silna aby se citili dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 09:26

@1jana1 a jak se ti to stalo jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
1654
19.10.13 09:27

Odkud jsi?? napiš to, třeba ti pomůže někdo odsud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.10.13 09:28
@1jana1 píše:
Bohuzel jsem byla tak blba ze jsem nikam nechodila a zadnou kamaratku nemam a ty co jsem mela jsem vsechny zanechala jelikoz jse mu nelibolo ze se bavim s nekym jinym.Na vyrizeni trvaleho pobytu se ceka hodne let a mne chybi jeste rok k jeho ziskani. Zustala jsem,,totalne sama,,uz nemam silu ani brecet a pred detma se snazim byt silna aby se citili dobre

No to nevim.. děti mají české občanství ne? Takže trvalý pobyt bys získala po dvou letech.. a kdyby ne, tak po pěti letech. To seš tady kratší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
19.10.13 09:29

Jsem na rizikovem a jelikoz jsem tu odvadela dane a pracovala tak jsem vse dostavala v cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.10.13 09:29

Stejně bych zkusila nějaké zavolat, třeba se domluvíte, musíš všem říct co se děje. plus kde jsi ted? kde ji brala peníze předtím něž se vše podělalo? kdo ti zde vyplácel? někde hlášená si být musela… děti chodí do školy a školky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
19.10.13 09:30

Praha -Ricany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
19.10.13 09:30

Praha -Ricany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová