Co byste dělaly na mém místě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1259
19.10.13 10:06
@1jana1 píše:
Fajn popisu Vam komplet celou situaci od sameho zacatku. Otehotnela jsem v 19 jak mlada holka s otcem me dcery jsme se vzali a zili jsme na slovensku pak jsme se v roce 2005 prestehovali do pardubic kde on pracoval ve Foxconu ale po roce jeho tata zdedil byt po matce a tak jsme se vratili spatky na slovac kde samozrejmne se vratil ke kamaradum a zatahl ho i alkohol v zari 2007 jsem od nej odesla po ublizeni na zdravi kde samozreimne opili mne mlatil a podala jsem na nej o tresni oznameni a dostal podminku na dva e
roky. V rijnu jsem odesla do prahy cez agenturu holku mi hlidala mamka nez vse zaridim aby mohla byt se mnou. a taky se mi to povedlo vyridila jsem si skolku a agentire kde jsem delala mi vyhoveli i s prac dobou. delala ksem personalistiku a tak jsem se seznamila i s pritelem vsechno bylo fajn nasli jsme jsi spolecnej podnajem narodil se nam prcek ale od minuleho roku jak prisel po 7 letech o dobre placenou praci tak se to medzi nami postupne kazilo a financa sotuace taky sla dolu ja jsem vydelavala jako prodavacka min mzdu a on z uradu prace taky moc nedpstal a samozrejme zacali hadky a nezhody no a ted proste ruz medzi sebou nekomunikujeme vubec ja mam jeste do covatkon e mesice zaplacene bydleni a pak nevim co bude dal proto zchanim vsude mozne informace jak mam pokra

tak si promluvte… o celé vaší situaci. o tom že ty nemáš kam jít a nemáš ani korunu. nebo prostě už zvedni ten telefon a zavolej na tu sociálku… tam jim tohle pověz a nějaké řešení z toho vznikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
19.10.13 10:08

Nebo dej deto otci a ty si zatim vyres svou situaci. Rodice jste oba.

• Citovat
  • Upravit
1118
19.10.13 10:08

Su slovaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
19.10.13 10:09

Ja se obavam, ze cesky stat ti toho moc neda. Co mama, nepomohla by ti se vratit na slovensko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
19.10.13 10:10

@1jana1 Možná jsi trochu hrdá jen, ne? Nemyslím to zle, ale když děti mají i otce, mají i babičky, dědečky, strýce, tety…Prostě někho ano. To opravdu nemůžeš poprosit někoho z nich o pomoc? To by tě všichni s dětmi odmítli? Nebo tvoje maminka? Už ti hlídala dceru, proč by ti nepomohla znova? Promiň, omlouvám se, ale řeknu to, jak mi to příjde - neděláš si to složité tak trochu ty sama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
19.10.13 10:14

To jsem uz nekolikrat skousela si promluvit a cele situaci s nim ptala jsem se ho zdavke mne jeste neco citi a on mi na to odpovedel ze ne ze to bylo vse uz ze zvyku. V pondeli jdu jeste na socialku tak uvidim co vyresim tam doufam ze se konecne k necemu dopatram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
19.10.13 10:14

Tak kdyz se primo ptas, co bychom delaly na tvem miste, tak ja kdybych mela fakt v penezence 70kc a vuuuuubec nikoho, na koho bych se mohla obratit (coz je znacne nepravdepodobne, kdyz pises o sve mamce, navic deti nemaji stejneho otce, takze to jsou rovnou dve dalsi rodiny- od prvniho a druheho partnera) a soucasne bych byla v Praze, byla sobota dopoledne, kdy jsou urady zavrene, tak bych asi zkusila zebrat, to muze hodit i nekolik stovek, pokud clovek vybere dobre misto a neco umi (zpivat treba) a aspon bych takhle zaplacla cas, kdy nemuzu behat po tech uradech a ziskala penize na dalsi dny. Pak bych zasla do toho azylaku, kde berou i cizinky a na charitu. Jinak pak v pondeli bych osobne zasla na ambasadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.10.13 10:17

Hlavne nechapu co hladas za iesenie, byvat este mas kde do konca mesiaca ak som spravne pochopila? tak hladaj lacnejsie byvanie na dalsi mesiac aby si to utiahla, otcovi deti vysvetli v akej si situacii a ze by ste ostali na ulici.. zajdi na ten bohdalec v pondelok, tam ti poradia.. to je ministerstvo vnitra, obor azylovej a migracnej politiky.. v ricanech na urad, prisli mi tam tie zenske dost chapave.. ak skutocne nebudes mat kde byvat tak ako radili holky, deti do klokanku kym nieco nenajdes, ked by ti ich odobrali, bolo by narocnejsie ich ziskat.. popros rodicov, byvalych kolegov, nehovor ze nik nepomoze.. mas im co dat jest? obliect? doteraz ste predsa zili nejak normalne nie? byvam kusok od rican v podnajme, majitel tu prenajima jednopokojak, neviem ake su tvoje financne moznosti ale mozno by si mu mohla zavolat :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 10:17

@1jana1 teď mě napadla krevní plazma. Máš to kousek - na chodově v obchodním centru a platí 400 Kč za cca 1 hodinu.

• Citovat
  • Upravit
12658
19.10.13 10:19

@KlaraBoch uprimne viac ako ambasada jej podla mna pomozu na tom cudzineckom na bohdalci.. ta slovenska ambasada, to je nic moc.. :nevim: ani nevedia podat informacie, nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
19.10.13 10:21

Mamu uz bohuzel nemam a o svem otci nic nevim nasi se rozvedli kdyz jsem byla mala jo a co se tyce babicek deti tak s pritelovou mamou pocitat nemuzu vubec uz kdyz jsme zacali mit potize ve vztahu tak jsem se s ni snazila to nejak resit ale s ni se o tom bavit neda vzdy mi davala najevo ze ja nejsem dost dobra pro jeho syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
19.10.13 10:22
@Timinka píše:
@1jana1 teď mě napadla krevní plazma. Máš to kousek - na chodově v obchodním centru a platí 400 Kč za cca 1 hodinu.

a muze i tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.10.13 10:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 10:24
@AniNevim píše:
a muze i tehotna?

tyjo tak to nevím, to mě napadlo v souvislosti s včerejší výměnou manželek

• Citovat
  • Upravit
1118
19.10.13 10:25

Tu plazmu jsem uz skousela mam malo zeleza tak beru zelezo a pak mam prijit znovu na odber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová