Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bych nikdy nechtela jedne co tady hledam je rada a pomoc k ziskani informaci kam se clovek v me situaci muze obratit
@1jana1 už po třetí se ptám, jak se stalo, že ses dostala tak náhle do této situace. Jak to máš s bydlením? A co máš za potraviny?
Vazne tady nikoho nemas, kdyz tady jsi tak dlouho a pracovala jsi? otec, kdokoliv z rodiny, i sirsi, nekdy se clovek musi trosku ponizit a pozadat i ty, ktere by za normalnich okolnosti nezadal. Jinak deti prozatim do detskeho centra/Klokanek, kde se o ne postaraji a ty budes mit cas obehavat urady - jeste bych zkusila tu ambasadu, ale osobne- jsi z Prahy, takze neni problem se tam dopravit a je to lepsi nez neco takoveho resit pres telefon. Jinak byt na tvem miste bych jeste zkusila nejakou charitu a obratila se na toho, kdo me privedl do jineho stavu.
Obavam se, ze ti ceske urady moc nepomohou. Odjet na Slovensko taky nemuzes, jednak nemas za co, jednak tu deti chodi do skoly. V jakem meste pobyvas?
Promiň, ale přijde mi to celé dost podezřelé.. hlavně to, jak se ti tu holky snaží pomoct a ptají se, a Ty nekomunikuješ.. nepůsobí to na mě věrohodně, promiň.
A co otec deti? Ten te necha s detma na holickach?? Co tvoji rodice, jeho rodice? Kde ted bydlis? To je akesi zvlastni cele.. No kazdopadne neverim tomu, ze by ti nejaky azylak nepomohl ![]()
@blorchi píše:
A co otec deti? Ten te necha s detma na holickach?? Co tvoji rodice, jeho rodice? Kde ted bydlis? To je akesi zvlastni cele.. No kazdopadne neverim tomu, ze by ti nejaky azylak nepomohl
hrad v Karpatech ![]()
Mimochodem, psala si že jsi pracovala a odváděla daně…někde máš účet ne? nějaké peníze sis našetřila? platila sis třeba penzijko? stavebko? cokoliv co dneska si lidi platí a dá se to vybrat aby aspoň na jídlo bylo.
jinak otec tvého nenarozéno dítěte na tebe má vyživovací povinnost jetsli se nepletu..
myslím že bys místo (ne)vypisování na internet měla sednout na tramvaj a jet řešit svojí situaci.
je sobota ráno? kde právě jsi že píšeš na net a nešílíš že sedíš s dětma kdesi v mrazu když nemůžou být ve škole? přestávám tomu rozumět…
@1jana1 s tym tp to nie je pravda, treba uviest ako dovod zlucenie rodiny (deti odhadujem su cesi), zidala som tak po dvoch rokoch v cr, to sa doklada pracovnou zmluvou, spadas pod bohdalec, tam su tie uradnicky dost rozumne ![]()
Fajn popisu Vam komplet celou situaci od sameho zacatku. Otehotnela jsem v 19 jak mlada holka s otcem me dcery jsme se vzali a zili jsme na slovensku pak jsme se v roce 2005 prestehovali do pardubic kde on pracoval ve Foxconu ale po roce jeho tata zdedil byt po matce a tak jsme se vratili spatky na slovac kde samozrejmne se vratil ke kamaradum a zatahl ho i alkohol v zari 2007 jsem od nej odesla po ublizeni na zdravi kde samozreimne opili mne mlatil a podala jsem na nej o tresni oznameni a dostal podminku na dva e
roky. V rijnu jsem odesla do prahy cez agenturu holku mi hlidala mamka nez vse zaridim aby mohla byt se mnou. a taky se mi to povedlo vyridila jsem si skolku a agentire kde jsem delala mi vyhoveli i s prac dobou. delala ksem personalistiku a tak jsem se seznamila i s pritelem vsechno bylo fajn nasli jsme jsi spolecnej podnajem narodil se nam prcek ale od minuleho roku jak prisel po 7 letech o dobre placenou praci tak se to medzi nami postupne kazilo a financa sotuace taky sla dolu ja jsem vydelavala jako prodavacka min mzdu a on z uradu prace taky moc nedpstal a samozrejme zacali hadky a nezhody no a ted proste ruz medzi sebou nekomunikujeme vubec ja mam jeste do covatkon e mesice zaplacene bydleni a pak nevim co bude dal proto zchanim vsude mozne informace jak mam pokra
@1jana1 píše:
Ne maji slovenske jak ja automaticky dostanou obcanstvi po matce
to je divne, otec je cech?? Moja prva dostala automaticky ceske obcianstvo..
a to som tu nemaa ziadne povolenie k pobytu, ani prechodne
Kde jsi ty? pokud už na ulici za čeho píšeš? Máš nějaké věci co bys mohla prodat?
Otec dítěte které čekáš je manžel? Všechny děti mají stejného otce?
Co bych udělala já. Děti bych nacpala tatínkovi ať se stará než já seženu nějaký bydlení. úřady si oběhala osobně.
@1jana1 takže bydlet máš kde? Kolik vám zbude měsíčně na jídlo? A hlavně pořád nechápu, jak najednou máš v peněžence jen 70 kč?
Neodepisovala jsem protoze jsem psala vse od zacatku co se stalo nechci tady od nikoho nic zdimat jedine chci ziskat informace kam se muzu obratit a jak by ste se zachovali a co delali v me situaci vy