Muž je pracovně pryč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
19.10.13 22:34

@Motka Vůbec nebuď, uvidíš, že bude všechno v pořádku :hug: :kytka: Holka, já Ti to tak moc přeju, skoro až závidím. Těhotenství je krásný období. Moc si to užívej, i když je škoda, že to máš s partnerem takhle. Můj chlap jezdí, ale naštěstí né dálkově. Vím, když jede občas na tři dny do Německa, jak těžce to nesu. A máš pravdu, že to není o tom, že když máš hodně přátel a hodně činností okolo, že se Ti nestýská. Stýská, páč sice se zabavíš přes den, ale večer si doma stejně sama. Pamatuju, jak jsem ořvala, že nemohl být na prvním ultrazvuku (on to ořval taky) Ale pokud máte do budoucna vyhlídku jiné práce, tak to je moc fajn. A neboj, určitě to zvládneš. I s topením a se vším. Přeju jen vše nej :*

• Citovat
  • Upravit
6047
19.10.13 22:50

@Jemys Děkuju moc, a nezáviď mi to, nebo z toho budu mít špatné svědomí :P Je to krásný, muž se chová skvěle, plánujem svatbu a celý ten život, co nás čeká :lol: Vím to už deset dní a od té doby jsme spolu ještě nebyli a budeme spolu až v pátek. Chtěla jsem mu to říct, ale poznal to na mě, když se divil, že to pořád nemám a že bych si měla zajít k doktoru :roll: Mě nejvíc mrzí, že tu není teď… Když se s tím vším srovnávám, všechno je to pro mě nové. :think: Nikdo mi nevymluví, že lásku a stesk zaženeš prací a přáteli. já dneska byla x hodin s kamarádem, byli jsme fotit moje obrazy v lese, zábava, super, ale stejně jsem na něj pořád myslela, telefon na zadku v kapse, kdyby náhodou psal. A teď sedím doma, on už spí, páč vstává a je mi smutno… Na první ultrazvuk jsem mu řekla už teď že si vezme volno a jsem ochotná i zavolat jeho šéfovi a poprosit ho. Je to naše miminko a ráda bych aby i on viděl srdíčko… Vyprávět se to prostě nedá.. zatím to zvládám, prý u nás v rodině nikomu v těhu není špatně, tak se na to období o to více těším. Děkuju ti moc, za všechnu podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 19:31

Ahoj holky, tak jak jsem se bála, tak zase ti blázni u miláčkaq v práci vymýšlejí, že tam bude i přes víkend, takže vlastně 4. týden. No jsem na prášky, snad miminku neublíží trochu smutná maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
21.10.13 19:31

@Motka to je šílené :hug: Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 19:32

@tezi děkuju snažím se… Mám těch inteligentů ve vedení tak akorát po krk… Vlastně co jsem těhotná, tak jsem svého muže neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
21.10.13 19:46

@Motka :hug:
Já jsem ráda, že ten můj jezdí opravdu na každý víkend, protože nemít ho doma měsíc, tak jdu asi do nejbližšího lesíka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 19:47

@tezi No… jako tohle je masakr… dva týdny jsem dávala jen tak tak, ale skoro 4 týdny, to už je prostě moc. Taky mám chuť někam odjet, zmizet, nebýt tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
21.10.13 19:54

@Motka a nemůžeš jet třeba aspoň na víkend k rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 20:18

@tezi Kdepak, s rodičema nevycházím a navíc mám doma zvířectvo a nechci je nechat tchánovi a tchýni napospas… takže jsem uvězněná ve zlaté kelci, t ak nějak bych to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
21.10.13 20:23

@Motka ahoj..můj drahý též pracuje v zahraničí, jezdí domů v sobotu večer a v pondělí ráno zpět..je to náročné, ale jsme pořád v kontaktu, přes den pořád na skype, voláme si, píšeme si..Už to bude rok co takhle žijeme, hrozně si chybíme..ale držíme se, hledáme si v Rakousku byt, tak hned jak to půjde jdu za ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 20:27

@Emisis Tak koukám, že nejsem jediná, my to tahle máme už rok a čtvrt… Tay jsme pořád ve spojení a přesto si chyíme… Jak to zvládáš? Jsem jediná kdo fňuká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
21.10.13 20:39

@Motka přes den jsem v práci, takže domů chodím kolem 17h, tak 2× týdně chodím s kámoškama na kafe, 1× týdně jezdím za našima, snažím se pořád něco dělat, dodělávám ještě dálkově VŠ, abych se zabavila..ale je to na h…kolikrát už mám takové depky, doma mě nebaví uklízet, vařit nic..přitom když jsem mojeho měla doma, tak jsem denně vařila večeře, uklízela..takhle nemám žádnou motivaci..máme doma dvě kočky, takže uklízet bych mohla denně..ale prostě se nedokopu..nemám proč.. můj pak přijede a o víkendu uklízí :D je to fakt na bednu..už se těším až budem spolu..pokud se ovšem nezabijem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 20:47

@Emisis Jé tak to máš jako já, já mám miliony zálib, ale k úklidu a vaření se nedokopu, když ale přijede, tak je ze mě spokojená hospodyňka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
21.10.13 20:54

@Motka jojo, tak nějak :mrgreen: naštěstí já jsem doma, v našem bytě s kočičkama..můj to má horší, v cizí zemi, bez kamarádů, rodiny..tak to mě aspoň uklidňuje..Jak jste spolu dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 21:00

@Emisis jsme spolu právě rok a čtvrt a celou dobu je mimo… někdy teda byl pár týdnů doma, i teď před létem, ale o to je pak těžší tohle loučení… Já mám taky určitě výhodu, telka, zvířata, zahrada, domek… Ale jsem sobec a sobecky fňukám, i když vím, co všechno díky jeho práci máme :mrgreen: Prostě jsem zasmilovaná a tohle mě zabíjí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová