Mamky bojovnice, co jste také samy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IamSherlocked
20.10.13 07:40

Ahoj, prima nápad, hned jak bude trochu času podělím se o svůj příběh a dočtu příspěvky :)

• Citovat
  • Upravit
18305
20.10.13 08:01

Zdravím osamělé bojovnice a nabízím svou trošku pomoci… Pokud se týká dotazú typu „vrtačka a špachtle“ nebo „plynový kotel stávkuje“ nebo případně i dotazů ohledně chlapského uvažování a chlapské psychiky.
Jenom technická poznámka k tématu této diskuse: tady bylo založeno diskusní téma, což není to samé jako diskusní skupina. Tu je potřeba založit z volby „Skupiny“ na modré liště na horní části stránky. Myslím, že založení uzavřené skupiny schvalujou admini, nejsem si jistý (já jsem členem dvou otevřených skupin).No a jedna z vás bude muset převzít funkci moderátorky skupiny.
Slibuju, že se do uzavřené diskuse nebudu tlačit, ale pokud se chce kdokoliv na cokoliv zeptat, klidně se ptejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 08:13
@LUCIPERKA-ddub píše:
Jooo ten můj příběh je na dlouho. :) Počkám na uzamčení skupiny. :)Jinak v kostce, byla jsem mladá a hloupá, vzala si prvního chlapa, kterého jsem potkala a myslela si bláhově, že mě miluje… Ale víc než mě miloval alkohol. Což jsem poznala až po svatbě, uměl se krásně přetvařovat. :/

Tvůj příběh mě moc zajímá…Zažívám něco podobného. Až uzavřeme skupinu, vystoupím z anonymity.

• Citovat
  • Upravit
29
20.10.13 08:18

Moc dobrý nápad, ráda se do skupiny přidám. Dodnes se nemůžu z toho všeho vzpamatovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
20.10.13 08:47

@Jura007 Aha děkuji za upozornění, tak já to pokusím zjistit, vytvořím tu skupinu a pak dám všem vědět ;). Zatím doufám, že se k nám ještě pár mamin přidá. Jinak přesně jak už bylo napsáno.. finanční situace je téměř nejdůležitější, ale taky ráda probrala všechny ty ostatní věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
20.10.13 08:55

Tak holky skupina je vytvořená a musí se počkat na schválení admini, hned jak to bude, hodím odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
20.10.13 09:11

Ahoj, tak já se taky ve zkratce podělím o svůj příběh. Jsem celkem mladá, mám 24 let, jednu (10měsíční) dcerku a druhé miminko na cestě. Bohužel je to asi čtyři týdny co jsme se s přítelem rozešli. Bylo to po domluvě, protože nám to dlouho neklapalo. Většina lidí se diví proč jsme tedy šli do druhého mimi, když nám to neklapalo, tak to proto, že se nám pořád střídaly dobré a špatné období (vždy v závislosti na náladě a rozpoložení partnera a mých rozbouřených hormnonů) a já jsem prostě naivka :( Tak to dopadlo tak jak to dopadlo. Naštěstí je s přítelem domluva, vše jsme si vyříkali i co se týče dětí atd… To co mě trápí je pocit osamění a to, že nemám šanci najít si nového přítele, který bude aspoň nějak podobně mého věku (a hledat si mezi generací mých rodičů, to mě neláká), protože žádný mladý chlap se nebude chtít uvázat k holce s dvěma dětma :-/ Zatím zvládám dobře, soustředím se na dcerušku a na druhé miminko (taky nejspíš holčička) co se má narodit v dubnu. Taky mám velikou pomoc rodiny, zejména mamky, přiznám se, že hlavně ona mě drží nad vodou. Ale nevěším hlavu, už nebrečím po nocích a doufám, že se i samy s dětma budeme mít dobře.

• Citovat
  • Upravit
18305
20.10.13 09:16

@posibilities Možná se pleteš, ale kolega v práci (22let) mně minulý týden řekl, že se právě nastěhoval k rozvedené s dvěma dětma. Řekl to mezi řečí, při „techické“ domluvě (jezdíme po zakázkách a po cestě berem do auta další kolegy). Takže se s tím nechlubil, ale ani to nezakrýval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
20.10.13 09:26

@posibilities Ahojky, no se týká vztahu s přítelem, tak to mám dost podobné.. měli jsem střídavé období, kdy to bylo super a kdy jsme se zase spíš hádali - nebo spíš mlčeli.. Tak nějak dosla energie, abychom to ustali dala zůstala jsem teda s amlou sama, která se teprve narodí. Je to čerstvé s dost to bolí, takže si momentálně neumím představit, ajk všechno zvládnu..
A u vás není možnost že se dáte zpet dohromady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
20.10.13 09:45

@Jura007 fakt takoví existují 8o

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
20.10.13 09:48

@Mamina A A kdy se malá narodí? ještě jsem to tu nestihla přečíst, mám toho dnes nad hlavu. Měli jsme to asi podobně, já už neměla energii něco řešit, protože jsem to vždycky byla jen já kdo hledal nějaké řešení, a příteli to bylo jedno, ten měl internet, facebook a mobil a byl šťastnej :(
jestli je nebo není šance to nevím, ale já už nechci protože vím že by to bylo to stejné za chvíli… ale po pravdě, kdyby třeba přišel, tak bych se asi sama se sebou prala. A štve mě že za celou dobu si třeba dcerku ani nevzal ven s kočárkem, nijak se nezapojoval do péče o ni (jen si s ní třeba denně půl hodiny hrál, dokud ho to bavilo), ale teď dělá vzornýho tatínka :zed:

• Citovat
  • Upravit
840
20.10.13 09:52

@posibilities přesně mi mluvíš z duše. o problémech věděl moc dobře, uměl o tom mluvit, ale vždy to dopadlo tak, že pokud jsem se nesnažila já, tak nikdo.. proč by on se nějak přizpůsoboval.. on má přece spoustu práce a věci, které prostě nemůže změnit.. a já bud budu držet krok a nebo mám jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
20.10.13 10:34

Tak zde je pro všechny odkaz na uzavřenou skupinu, doufám, že už to funguje
 https://www.emimino.cz/…y-bojovnice/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.13 12:48

mamy bojovnice

Taky se rada přidam život mam podělany od uplneho začatku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
20.10.13 12:57

@veronika1977 přidej veru a dáme ho třeba zase dohromady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová