Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
která jste momentálně doma sami bez chlapa? Co děláte? Trochu pokecáme, co říkáte? ![]()
@Dailý já se morduju s myčkou už potřetí se mě nerozpustila tableta. Dala jsem tam teď jiný druh a čekám ![]()
Ahoooj!! Ráda pokecám, jsem sama doma s psíkem a je nám smutno, tak aspoň přijdu na jiné myšlenky.
Kde se ten tvůj toulá? ![]()
@Denisa76 Co používáš? My máme doma ty od JARu a teda já si je nemohu vynachválit
![]()
@Denisa76 píše:
@Dailý já se morduju s myčkou už potřetí se mě nerozpustila tableta. Dala jsem tam teď jiný druh a čekám
Občas mi to některá tableta taky udělá..
@nedline píše:
Ahoooj!! Ráda pokecám, jsem sama doma s psíkem a je nám smutno, tak aspoň přijdu na jiné myšlenky.Kde se ten tvůj toulá?
Můj odjel služebně na víkend do Maďarska. Jsme sami doma s králíkem a koukáme na pohádku ![]()
@Dailý píše:
@Denisa76 Co používáš? My máme doma ty od JARu a teda já si je nemohu vynachválit![]()
Ty mi furt vnucuje tchýně, asi budu muset vyzkoušet. ![]()
@Dailý pořád ty samé Finish stalo se mě to dneska poprvé nikdy problém nebyl tak nevím.
@Dailý píše:
Můj odjel služebně na víkend do Maďarska. Jsme sami doma s králíkem a koukáme na pohádku
Tak to zní skvěle! Mě pohádky moc neberou, mám radši kriminálky.
Ale tebe myslím také moc nebaví, když surfuješ na emimi. ![]()
@Denisa76 píše:
@Dailý pořád ty samé Finish stalo se mě to dneska poprvé nikdy problém nebyl tak nevím.
A nezměnila jsi program na myčce třeba?
Mě se nerozpouští, když zapnu ten nejkratší..
@nedline Tak já to mám spíš jako kulisu, abych se tu nebála, žejo
Spíš kouká ušák ![]()
Na večerním kurzu, za chvíli by se měl vrátit..a jako vždy zasedne k PS a bude střílet.
![]()