Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamillka2 píše:
No jedno embryo se rozdělilo na jednovajecna dvojcatka… nechci rozebírat tohle..je to bolestivé!! Asi budu u našich, ale i tak je to takové smutné… no nedá se nic dělat…
Kami je mi to líto, chlap by zasloužil…hodně sil a pohodové těhotenství.
Míša
Já jsem sama-babička-,nikoho nemám, a klidně a ráda bych nějakou mladou maminku s prckem adoptovala. Odkud jste?
Praha Západ - okolí Horoměřic - Praha 6 - Kralupy:
Já jsem s dětmi pořád sám a klidně bychom s někým někam zašli, nebo někoho pozvali Tedy vařit absolutně neumím, takže máme skromné Vánoce jen se stromečkem a dárky.
Hlavně děti 4+5 by potřebovali podobné kamarády, nebo třeba hodnou babičku.
Dobré ráno, jsme v Teplicích nad Metují, maminky z Hradce Králové a z Prahy…přidáte se k nám?
Budeme rádi ![]()
platí i pro tatínka s dvěma dětmi ![]()
www.penziontara.cz
@mikelka píše:
Dobré ráno, jsme v Teplicích nad Metují, maminky z Hradce Králové a z Prahy…přidáte se k nám?
Budeme rádi
platí i pro tatínka s dvěma dětmi
www.penziontara.cz
To jste moc hodní, jsme ale od Prahy a bylo by to pro dětí šest hodin cestování tam a zpět ![]()
Navíc mi děti do rána začali malinko pokašlávat, tak jsem zvědavý jak se to dnes, hlavně přes noc vyvine. Zatím se srovnali.
To je škoda, z Prahy k nám vyráží také hjedna maminka s miminkem, tak by jste měli společnou cestu
dělám mooc dobrý salát ![]()
Navážu na Marťanku…psala jsem totiž protože pořádáme vánoce pro maminky s dětmi, co nikoho nemají a dokonce jedna si vyzvedává děti z dětského domova…spolupracujeme s jedním ženským domovem ale vedení nám doporučilo jen tyto dvě maminky, jedna už se osamostatnila, ale nikoho nemá, kromě osmileté holčičky a co vím, tak na tom nejsou ani dobře finančně, podařilo se jí zařadit do programu strom splněných přání, takže dárečky pro holčinu budou, i pro ostatní děti…
máme ještě docela dost místa, akce se totiž koná na našem penzionu. Je to na dvě noci.
23. 12. - 25.12. 2012.
První večer seznamovací, také zdobení perníčků, stromku, pohádky, pojídání cukroví…druhý den - aktivity s dětmi, zdobení stromku, maminky příprava večeře…
pokud je tu nějaká maminka, i nastávající, které by se toto zamlouvalo, nestyďte se písnout, přihodím sem i kontakt.
Kdo by věděl i o někom ve svém okolí, klidně mu o té možnosti řekněte.
Nemám s podobnou akcí ještě zkušenosti, pouze chuť pomáhat. Proto to zkouším i tady