Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zatim ne alr jednoho dne me to taky ceka:( zatim jsem z rodici ale jinak s malou bez chlapa
Ahoj, jsem těhotná a jsem sama… taky se cítím sama…ale přijde na svět malá a to mě drží…
My jsme s dcerou samy. posledne jsme to meli tak ze cely den po babickach, stedry vecer u moji mamky, na noc domu, bylo to fajn, jak jsem se toho bala-1. vanoce samy, bylo to fajn. byla jsem obklopena milujici rodinou. vecer vinko, pohoda
letos budem zas u mamky, ale budem tam i spat, jdu rano 25. do prace. to mi trosku vadi, protoze uz nebude ta pohoda u netu, tv, s flaskou a cigaretkou. ale musi byt.
navic ty 1. vanoce jsem byla smirena. ted jsem kratce po rozchodu s jinym partnerem,2 prace, skola, mala a nejak se necitim ![]()
ale musim se snazit kvuli male ![]()
Jsem se synem taky sama, a teda u rodičů. ALe u těšuju se, že je lepší být na Vánoce sama než s nějakým blbcem… ![]()
Co se stalo? Ani sama nevím…:-( podstoupili jsme uměle oplodnění, já čekala trojcatka…musela podstoupit redukci jednovajecnych dvojčatek…ošklivé období..na to vše jsem byla sama…on se vrátil chvilku po umělém oplodnění k bývalé… teď jsem ve 24 týdnu sama v nemocnici v Podolí (tvrdnuti bříška)… příští týden by mě měli pustit… a už mám rizikovku… než sem odjela do nemocnice začala jsem dělat rekonstrukci bytu..vše je rozbouřené…:-D tak snad to do Vánoc zvládnem…
@kamillka2 to ti vlozily tolik embrii?? To bych si asi nelajzla:-) jinak to sme na tom podobne taky mam malou z umeleho:-) a kolem 20 tt jsem taky uz byla v nemocnici na tvrdnuti na magnezku:-) ale bude to dobre:-)
Ne, zavedli mi dvě embryjka …je to ještě teď moc bolestivé na duší…a být na to sama je to ještě horší…jak dlouho si ležela v nemocnici?
Ne, zavedli mi dvě embryjka …je to ještě teď moc bolestivé na duší…a být na to sama je to ještě horší…jak dlouho si ležela v nemocnici?
Pockej 2?? A jakto ze teda byli trojcata?:-( n o ja od toho 20 tt sem byla az do 35 tt kdy jsem porodila skoro furt ale vzdy jsem byla tba 14 dni doma nebo tak stridave… Ja tam byla spis i kvuli placente kterou sem mela vcestnou vis
Vím, že je to trochu z jiného soudku, ale předloňské vánoce byla má nej kamarádka čerstvě rozešlá a tak strávila vánoce s námi (se mnou a mým chlapem).
Kdyby nebyla trublína a nehrála si na hrdinku, mohla s námi být celý den, místo toho zavolala nějak před osmou večer, že je jí smutno a chce si pokecat, tak sem jí řekla, ať okamžitě skočí do auta a jede k nám, a za 15 minut už u nás sosala vaječňák a zobala bramborovej salát ![]()
tak mi napadlo, co netrávit vánoce sama, ale taky s nějakou kamarádkou, nebo třeba i partou? ![]()
No jedno embryo se rozdělilo na jednovajecna dvojcatka… nechci rozebírat tohle..je to bolestivé!! Asi budu u našich, ale i tak je to takové smutné… no nedá se nic dělat…
Sice jsme uplná rodina ale vánoce bytostně nenávidím, držím jen kvuli dětem. první pěkný vánoce jsme měla až s manželem ale co jsou an světě holky tak mám každoroční vánoční depresi z toho jaký mám vzpomínky na vánoce a že nemám rodiče
Ja som tiež tehotná a sama (zistil, že on vlastne žiadnu rodinu nechce), idem k rodičom, ešte to nevedia. Myslia si, že sme stále spolu a šťastní, no…
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale zajímalo by mě, jestli tu je některá z vás, která se netěší na Vánoce, protože se cítí osamělá, ale přesto se musí kousnout kvůli dětem?