Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já mam wonderbru (z astratexu) prsa mám o dost větší (80G) a naprosto nedrží, tato podprsenka je i pro mě použitelná. Ale přidržuje, není to jak klasická podprsenka a to ani u větších být nemůže. Myslím, že plní účel dobře. Můj tip je užší obvod, fakt nesmí klouzat, jakmile je těsná je ok ![]()
Já jsem žádnou takovou nenašla, takže jsem se smířila s tím, že některý typy oblečení prostě nosit nemůžu.
Mám 80C a drží mi, ale nepřijde mi to dvakrát pohodlné, nosím ji výjimečně
No, je to trochu od tématu a neznáme, se, ale obvod 80 nosí moje stokilová kamarádka. Jsi si jistá, že volíš správné velikosti?
Jinak k tématu, neznám nikoho s prsama, komu by tenhle druh podprsenky seděl. Ono to lepidlo sice drží, takže jakoby splácne bradavky, že nejsou vidět, ale s tvarem poprsí už nic neudělá - leda snad u hodně štíhlých holek pod dvacet, kde to všechno tak nějak samovolně drží kýžený tvar. Za mě existuje jediná dokonalá bezramínová podprsenka, a tou je Prima Donna Divine. Dokáže vytvořit velmi přirozený tvar a poprsí velikosti 70F se v ní ani nehne.
@Pruhovaný_mýval mám taky obvod 80 a mám.65 kg
to s tím vůbec nesouvisí.
Nad tou velikosti bych mozna taky zauvazovala. Prisla jsme do obchodu s 90B a odchazela s 80E ![]()
A moje bych musela prilepit leda izolepou, aby to vypadalo „hezky“. Mela jsem nejake takove nalepky a neudrzelo to ani nic.
@Anonymní píše:
@Pruhovaný_mýval mám taky obvod 80 a mám.65 kgto s tím vůbec nesouvisí.
Souvisí. Štíhlá holka skoro nikdy nemá obvod 80, což ví každá, která si někdy kupovala lepší podprsenky v obchodě se školenou prodavačkou. To, že mraky holek neví, jak si podprsenku koupit je stejně neoddiskutovatelnej fakt, jako že 2/3 lyžařů si kupujou špatný lyžáky. Ale každýho věc, ať si každej nosí, co uzná za vhodný
@Pruhovaný_mýval píše:
No, je to trochu od tématu a neznáme, se, ale obvod 80 nosí moje stokilová kamarádka. Jsi si jistá, že volíš správné velikosti?Jinak k tématu, neznám nikoho s prsama, komu by tenhle druh podprsenky seděl. Ono to lepidlo sice drží, takže jakoby splácne bradavky, že nejsou vidět, ale s tvarem poprsí už nic neudělá - leda snad u hodně štíhlých holek pod dvacet, kde to všechno tak nějak samovolně drží kýžený tvar. Za mě existuje jediná dokonalá bezramínová podprsenka, a tou je Prima Donna Divine. Dokáže vytvořit velmi přirozený tvar a poprsí velikosti 70F se v ní ani nehne.
Jo tahle je fajn, ja mam velikost 80E a v tomhle pripade bych si radeji zajela do specalniho obchodu a nechala si poradit a hlavne nekolik typu poradne vyzkouset.
V Praze treba do Le Chaton ke Konarovske. Jinak na bezne noseni pro velky prsa ja nedam dopustit na strih Andora od Simone Perèle. Mam asi pet barev ![]()
@Hanka1 píše:
Jo tahle je fajn, ja mam velikost 80E a v tomhle pripade bych si radeji zajela do specalniho obchodu a nechala si poradit a hlavne nekolik typu poradne vyzkouset.V Praze treba do Le Chaton ke Konarovske. Jinak na bezne noseni pro velky prsa ja nedam dopustit na strih Andora od Simone Perèle. Mam asi pet barev
Já nedám dopustit na Caresse. Přišla jsem tam se 75 D, odcházela tehdy s 65 H
Simone Perele Andora mám dneska na sobě, ostatně kromě Simone Perele uznávám už jenom Prima Donna a někdy z nostalgie Comexim.
@Pruhovaný_mýval mám zmereno v kvalitním obchodě se spodním pradlem, je pravda, že předtím jsem nosila 90, ale těch 80 prostě mám i se 65 kily, a úplně hubena nejsem ale 100 kg fakt nemám.
Elomi, Panache Freya a nebo Ewa Michalak. ale potřebuješ si to vyzkoušet.
A 80C znamená hodně širokej hrudník a malá prsa - fakt si zajdi někam na bra fitting a netrvej na tom ![]()
Jinak pokud by to byla tvoje velikost, tak pak ti stačí libovolná samodržícá podprsenka, ale ono to tak nebude.
A spíš než ke Konarovské, která je vcelku neomalená, tak doporučuju Caresse a nebo Správnou podprsenku.
https://www.caresse.cz/
https://www.spravnapodprsenka.cz/
@Ou píše:
Elomi, Panache Freya a nebo Ewa Michalak. ale potřebuješ si to vyzkoušet.A 80C znamená hodně širokej hrudník a malá prsa - fakt si zajdi někam na bra fitting a netrvej na tom
Jinak pokud by to byla tvoje velikost, tak pak ti stačí libovolná samodržícá podprsenka, ale ono to tak nebude.
A spíš než ke Konarovské, která je vcelku neomalená, tak doporučuju Caresse a nebo Správnou podprsenku.
https://www.caresse.cz/
https://www.spravnapodprsenka.cz/
Nemyslim primo kozi babu Konarovskou, ale ty prodavačky od ní jsou dobre proskolene. Mne ona svym jednáním, tykáním a oslovenim kocicko ci miláčku, taky dvakrat nesedí. Ale střih a velikost mi vybrala dobrou…to zas Jo, aktuálně mam na sobe Andoru tmave modrou s kovovym leskem z limitované série.
@Pruhovaný_mýval píše:
Já nedám dopustit na Caresse. Přišla jsem tam se 75 D, odcházela tehdy s 65 HSimone Perele Andora mám dneska na sobě, ostatně kromě Simone Perele uznávám už jenom Prima Donna a někdy z nostalgie Comexim.
Ja teda za dobre penize nedám taky dopustit na MarksSpencer, ale tam Uz jdu na jisto se střihy a velikostmi ![]()
Ahoj, leto se blizi a ja si oblednala nejake nove kousky, ale zjistila jsem ze jedny pekne saty a tricko, ze mi z toho couha zapinani a i podprda bez zapinani, nesnasim kdyz to nekdo na ulici ma, prijde mi to nevkusne a zase nosit kvuli tomu bolerko nechci. Mam velikost 85C, nasla jsem nalepovaci podprsenku, nemam s ni zadne zkusenosti, ale videla jsem na plese jak jedne dame vypadla
tak jestli nekdo kdo ma vetsi prsa tuto „samodrzku“ pouziva a vyhovuje? Je mi jasne ze je na max jedno dve pouziti.. videla jsem i jen pecky na bradavky, ale gravitace je svina
tak dekuji