Samoodstavení v 9. měsíci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7397
29.1.12 14:39

JÁ BYCH ZKUSILA I NĚJAKÉ HOMEO NA ODSTAVENÍ :) JINAK ŘEŠÍM PODOBNÝ PROBLÉM,MALÉ JE DNES TEDA 7MĚSÍCŮ,ALE PRSO UŽ CHCE JEN V NOCI A TO PIJE TEDA NĚKDY I PO 3 HOD :roll: ALE BĚHEM DNE SCÉNY,SLEDUJE,CO SE KDE ŠUSTNE A Z PRSA UŽ SI JEN CUCNE,TAK ČEKÁM,JESTLI TO PŘIJDE TAKY.CHTĚLA JSEM TAKY KOJIT TAK DO ROKA,JE TO PODLE MĚ NĚCO NÁDHERNÉHOKDYŽ SE MALÁ PŘITULÍ A JEŠTĚ MĚ HLADÍ RUČIČKOU A KRÁSNĚ PAPÁ :srdce: ALE KDYŽ U TOHO ZAČNE DĚLAT TY JEJÍ SCÉNY NEBO KDYŽ JÍ CELOU NOC,TAK UŽ MI TO TAK ÚŽASNÉ NEPŘIPADÁ.A TOHO MLÉKA,CO TI ŘEKLA DR SE MI ZDÁ TAKY MÁLO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
29.1.12 15:08

HOLKY A MŮŽU SE ZEPTAT,JAK TO DĚLÁTE S UM,KDYŽ SE VÁM DĚTI ODSTAVILY?JÁ UČÍM MALOU PÍT MĚSÍC Z HRNEČKU,NA FLAŠKU JSEM JI NEUČILA,KDYŽ JE KOJENÁ A KDYŽ BYCH PŘESTALA KOJIT,TAK TO MLÉKO DO FLAŠKY JÍ ASI BUDU MUSET DÁT NEBO TO MŮŽE Z HRNKU? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
29.1.12 15:23

ja ji nakonec UM koupila, dostava ho rano, ale z flasky, je ji 9 mesicu, tudiz z hrnecku nehrozi :think:
edit: na flasku je zvykla, vecer kase, pres den caj a stavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
29.1.12 16:05

PROČ Z HRNKU NEHROZÍ?MY MÁME PARÁDNÍ HRNEK,PIJE Z NĚJ NECELÝ MĚSÍC (JE JÍ 7MĚS)A UMÍ TO,POCHOPILA HNED,JEN ZE ZAČÁTKU HO MĚLA SPÍŠ NA HRANÍ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
29.1.12 16:19

ale ta moje ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
29.1.12 16:55

A JESTLI JSME SE NEPOCHOPILY,TAK MYSLÍM NETEKOUCÍ HRNEČEK,NE KLASICKÝ JAK Z NĚJ PIJOU DOSPĚLÁCI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
29.1.12 17:24

jasne, ja vim o co GO, mam tu hubicku taky, dostala jsem ji k jedne lahvi s dudlikem, zkusim vyzkouset, ale uz vidim jak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
29.1.12 17:32

MALÉ TO JDE JEN Z HRNEČKU DM BABYLOVE TEN JE FAKT SUPER,MÁME I FISHER PRICE A Z TOHO TO NEJDE ANI MĚ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
29.1.12 17:36

kuknu co mame my, do DM se chystam zitra, tak aspon budu vedet ;)
edit: tak my mame Nuby, nevim, zda je to znackove, ale drahy to bylo jak sv*na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
29.1.12 21:01

TEN HRNEČEK JE BABYLOVE,ALE PŘÍMO NA HRNEČKU JE NUBY :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.1.12 15:46

Syn už v době, kdy se odstavil, pil z hrnečku, flašku předtím neměl, a UM stejně nakonec byl ochoten akceptovat jen z lahve s dudlíkem, teď má ten dudlík nahoře úplně odstřižený, ale UM pije tak. Jinak už samozřejmě dávno pije jako „dospělák“, ale na UM má prostě Avent flašku s dudlíkem bez špičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.1.12 21:34

Um bych dala z lahve. Naše malá pila z hrníčku od 5.měsíce, ale mlíčko tak nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová