Samoopalovací krém - jaký doporučíte?

4258
16.5.06 08:47

samoopalovací krém

ahoj,rozhodla jsem se pro zdravejsi opalování, a koupila jsem si vcera samoopalovací sprej.vecer jsem ho nastrikala na telo a rozetrela podle navodu,dnes rano jsem nasla na nekolika mistech fleky!
nemate nektera zkusenosti, jak tem flekum zabranit?jak mam sprej nanaset?nebo je lepsi krem?popripade jake mate znacky.vsechny modelky jsou opalene pomoci kremu ale nevim jak se natiraji,ze zadne fleky nemaji.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
483
16.5.06 09:08

Ochrana proti flekům - všechno důkladně rozetřít! Já osobně proto používám raději krém, roztírá se mi lépe. Měla jsem fintu, že jsem míchala půl samoopalováku a půl hydratačního krému. Pokožka se mi natónovala stejně a vyhnula jsem se flekům nebo i nepříjemné temně oranžové barvě. A teď to ode mne převzaly i kosmetické firmy :-). Začali vyrábět krémy s příměsí samoopalovacího přípravku. Např. Johnsons Holiday Skin. Mě se tyhle kombinace zdají nejlepší.
A když už jsou fleky, tak jsem někde četla, že se dají vybělit citronovou šťávou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
16.5.06 09:15

Se samoopalovacími krémy nemám nejlepší zkušenosti právě kvůli barvě a flekům. Ale kamarádka je používá (její pokožka reaguje na tónování lépe než moje) a napřed se namaže tělovým mlékem a teprve potom samoopalovacím. Lépe se to roztírá a nedělají se fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
16.5.06 09:16

Ahoj,

teď v sobotu nebo v neděli byl na Radiožurnálu rozhovor s I. Rozovou, která prezentovala výsledky testů samoopalovacích krémů. Vyjde v příštím čísle D-Testu.

Co si pamatuju, tak „uspěly“ jen 3 značky: Vichy, Nivea a ještě nějaká. Uspěly = výsledek se známkou dobrý. Všechny ostatní neuspokojivé - dělaly ony fleky či pruhy, nebo zbarvovaly spíš do žluta.

Upozorňovala, že nanášet se musí vždy krouživými pohyby. Jinak to dělá ty pruhy.

Jo, a myslím, že to nejzajímavější, co zaznělo: Všechny tyto krémy jsou založeny na nějaké látce, jenže velké procento (snad 10%?) pokožek uživatelů na ni neumí reagovat - tj. dáte velké peníze za opálení a ono nic - a není to tím krémem!

Já sama nepoužívám kosmetiku žádnou (snad jen občas tu obyčejnou Niveu), ale dala jsem samoopalovací krém této značky mamince jako dárek, tak proto jsem poslouchala.. Její zkušenosti ovšem neznám.

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.5.06 09:24

hm, tak to zkusim s tim obycejnym kremem.mam prav e ty ohranicene oranzove kruhy :lol: no uvidme jestli se to bude delat dal.kdyz tak to vzdam. nebo se hold budu muset opalovat nezdrave :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
16.5.06 10:53

Valli tiez to teraz riesim. Bola tu diskusia o tom Johnsone holiday skin a baby si to dost chvalili, tak si to chcem kupit u nas len nejak okolo 200sk to sa da prezit, u vas to bude este lacnejsie. No a na ten tvoj odporucam dobre obrusit cele telo peelingom na to sa natriet tym pletovym a az potom samoopalovak. No a nezabudni si pred aplikaciou dobre nakremovat ruky a potom hned umyt a vydrhnut, aby si nemala oranzove dlane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
16.5.06 12:25

Taky není dobré se před nanešením samoopalováku sprchovat, protože tím se nepravidelně setře přirozený ochranný film a pak na ten krém pokožka reaguje na různých místech jinak. Má se to nanášet až několik hodin po sprchování a tím se pak zabrání těm nějhorším flekům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
16.5.06 13:44

Ten Johnson odstranuje koupel s olejem Linola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.5.06 13:50

hm, no to jsem se teda mela poradit nez jsem si to dala na telo :lol:
na navodu psali plet musi byt cista,tak jsem se vysprchovala a natrela :lol: ted mam sem tam fleky :lol:
ja mam sprej z DM,pocitala jsem ze to bude kvalita jako osattni vyrobky.tak nevim.no uvidime :)
tak diky za informace.zkusim to teda davat na telo rano.
GOTHIc:haha ruce uz mam zlute a to jsem je myla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.5.06 14:26

Ahojky,

já mám krém Astrid a nemůžu si ho vynachválit. Rozetírá se mi skvěle, pruhy nedělá (ale musí se to opravdu dobře roztírat, dokud se to skoro nevsákne, prostě dokud tam je viditelný krém, roztírat!).
Jenom nesmí být starší 1 roku, protože pak už velmi špatně chytá, zrovna mám teď z loňského léta a musí se ho nanést poněkud více, ale chytne nakonec :) . Nový se mi už kupovat nechce, protože by mi zase zbyl 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
16.5.06 14:45

Ahoj, já jsem používala samoopalovák z Avonu, fleky mi nedělal, pouze na nohou těsně nad chodidly :lol: .

Jinak ten peeling je před tím super, jak psala Gothic.

Jestli můžu ještě poradit, tak já si navlékala rukavice, co jsou u barev na vlasy.

Smailinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
16.5.06 15:59

Ahojky,
já zkoušela samoopalovací mléko na světlou pleť od L'OREAL paris. Je báječné!
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.5.06 22:12
:o

japouzivam jen ten na oblicej,od Vichy,nikdy jsem nemela fleky je super,kaorat mi vadi ze vydrzi malo..
navic kuze zhnedne po nekolika hodinach..

Je dopry si pred natrenim udelat poradny peeling,odstrani s etak odumrela kuze a melo by se objevit min fleku..
JInak na cele telo teda nevim,bala bych se ze ta barva nebude stejna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.5.06 22:19

Ajo,

já se mažu nejvíc na ruce a nohy, taky na obličej a krk a barvu mám všude stejnou :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.5.06 23:21

tak koukam ze jste vsechny meli krem,sprej teda nikdo jo??
a jakou znacku toho peelingu mate?to myslite jako mysdlo s peelingem nebo krem peeling??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast