Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, chtěla bych znát Vaše názory na opalovací krém pro větší děti. Mám děti 7 a 4 roky, v létě pojedeme k moři a já váhám jaký faktor koupit a jakou značku…Děti se dobře opalují, většinou jdou hnedka do hněda.
Moc děkuji za Vaše tipy. M.
K mori kupuju 50. Jinak 30. Vetsinou Astrid, DM(nevim jak se presne jmenuje), ted mame Cien.
my meli loni k mori Sebamed 50, ajeste to pouzivame i letos tady, pod 40 bych u deti asi nesla…
Ahoj,
loni byli kluci tak staří jak vaše děti. První asi dny u moře jsme mazali 50 (Garnier Ambre Solaire), pak už 30 (nějaký sprej z Rossmana). Kluci jsou mají světlou pleť, ale ani tak se nespálili. Ale mazali jsme pořád dokola. I když jsou krémy „voděodolné“, moc tomu nevěřím. Letos s sebou beru zbytek 50 (Astrid) a k tomu koupím zase nějakou lépe roztíratelnou 30.
Fifik
Ahoj, u deti bych sla do faktoru 50 - to jednoznacne a jeste u more… tady ted pouzivam 30, na koupalisti vetsinou tu 50…
Nam moc vyhovuje krem DAYLONG…
my měli Daylong a Biodermu, ta mě vyhovuje líp jak se krásně roztírá
Už od víc lidí jsem slyšela chválu na Niveu. My zatím používáme Daylong, ale až ho doplácám, půjdu do Nivei. A faktor bych určitě vzala 50.
ja kupuju vzdycky 50 a porad se tim mazeme,pak treba 30.ale ikdyz jdou dohneda,vzala bych 50.doporucuju niveu.
V Dtestech dobře dopadl dětský krém Garnier 50+. Je určen i do vody a písku. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že jde smýt jen mýdlem. Cena také není špatná.
http://www.zbozi.cz/…ml-c3699011/
Loni jsme u moře používali Daylong padesátku, mazala jsem i sebe. Kluci (tehdy 5 a 2) se vůbec nespálili, mazala jsem je tak 5× denně a večer pořádnou vrstvu Panthenolu. První dva dny nosili koupací overálky s uv filtrem.
Ahoj, letos u moře jsem mazala děti 30 faktorem od firmy just - nemá v sobě chemické filtry. a super.. žádné osypání, žádná alergie.. je přímo pro citlivou pokožku. bezva
@Anonymní píše:
Ahoj, letos u moře jsem mazala děti 30 faktorem od firmy just - nemá v sobě chemické filtry. a super.. žádné osypání, žádná alergie.. je přímo pro citlivou pokožku. bezva
Holky, jaký je rozdíl (krom ceny
) mezi značkovými opalovacími krémy(daylong, ladival, astrid..) a těmi,,neznačkovými" (rossmann, dm…).
@Salorka daylong stačí namazat 1× denně, 20 minut před opalováním, vždy se namažeme doma (na hotelu) a pak jdeme ![]()