Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No podle mě je lepší sprej! Používala jsem krém a ten naopak mě dělala fleky
ale myslim právě proto že stál jen 99kč… Tak jsem skušila dražší krém ale nic moc. Tak jsem koupila sprej za 490kč! A fíja, spokojená už víc jak 2 roky! Používám furt ten samý dělá krásný přírosní opálení a nedělá fleky samozdřejmě že je drahý a taky se musí pořádně nastříkat ale já ho ani nerozmazávám jen mírně! ale pravda! musíte nejdříve nanést hlavně na kolena,lokty,zápěstí,kotníky normální krém na ruce nebo nějaký jiný než samoopalovák
. Jinak by to bylo tmavší můžete všude ale mě to stačí jenom tam.. aplikovat by jste to měli staří jendou za týden po vykoupání pořádně se vydrhnout mýdlem a hodně usušit! Sprej by vám měl vydžet 2-4měsíce mě vydrží tak 3.. moje rada
![]()
Ahojte holky, v létě se moc neopálím. Chtěla jsem se zeptat používá z vás někdo samoopalovací krém,pěnu a který nedělá fleky. Děkuji za odpověď ![]()
@Adel.ko zkoušela jsem jich hodně, všechny mi udělali fleky nebo byla hrozná barva, jediný dobrý byl ve spreji myslím, že to byl Garnier
Já mám od Ryoru a fleky mi zatím neudělala a barvu jsem měla hned napoprvé tmavší
![]()
@lukresia píše:
@Adel.ko zkoušela jsem jich hodně, všechny mi udělali fleky nebo byla hrozná barva, jediný dobrý byl ve spreji myslím, že to byl Garnier
Také ho mám. Jsem s ním spoky, i když ho používám jen občas
tak za mě jedině pěna St. Moriz, dá se sehnat třeba na mimibazaru. Je krásně hnědá, fleky nedělá a rychle schne. Balení taky vydrží dost dlouho, už jiné krémy ani nezkouším.
@jezika -koukala jsem na ní,a asi do toho pujdu - lepší než solárko…
A pak se opaluješ na sluníčku normálně?
do bíla:)opálená jsem nikdy nebyla a asi ani nebudu, jen s tou pěnou si přijdu jako od mooooře:)
jinak žádný samoopalovák nemá uv filtry, takže kdo se opaluje, opálí se i přes něj.
Používam od LaRoche Posay samoopalovák Autohelios, je zasychá rychle během roztírání. A na nohy jsem používávala nějakej Garnier, ten tmavší a taky byl fajn.
já na sebe občas šplíchnu Biodermu ve spreji - vytvoří to takovou jako by jemnou mlhu, která se na těle rovnoměrně usadí. Spokojenost ![]()