Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nedávno tady byla tato diskuse ale nemužu ji najit . Chci se jen zeptat, jestli se vám opalovací mlíko do 1-2 týdnech na kuži začne drolit a vypadá to opravdu nehezky.v oblasti podpaží, v loketních částech a tam, kde se kuže pozí. Chtěla bych ho používat celé leto, ale tohle me vždy odradilo. Je na to nějaký trik? A at jsem natřela jak jsem chtěla, tak mám stejně malé fleky. Peeling mám, drahé kvalitní mléko mám a stejně k ničemu. Mám dávat na pokožku opravdu jen malé množství, tak že skoro žádné? dala jsem si ho opravdu málo a rozetřela dukladně, ale stejně mi to nejde a vypadám jak… ![]()
Jo, přesně tak jsem to měla i já. Jediné, co pomáhalo, bylo občas to mléko „oživit“, tj přemáznout ho další vrstvou. Ne už denně nebo několikrát denně jako zezačátku, ale občas prostě přimáznout. Možná by stačil i nějaký jiný krém.
Někde jsem četla nebo viděla, že se může smíchat s obyčejným mlíkem a je to pak lepší. Ale já změnu nepociťovala a tak samoopalovák vždy letěl po chvilce do koše.
Hm, tak ho asi hodim do koše
. Já na solárko bohužel nemužu chodit kvuli kuži. Tak další možnost je ten nástřik, ale to tady v okol nikdo nemá.
Nejste po tom samoopalováku flekaté? nebo jsem nešika a neumím to natřít?
a po nástřiku jsem byla flekatá taky… mám hodně světlou kůži
Myslím že mě by všechny firmy co vyrábí opalováky měli dávat alespon 80%slevu
proto že já vyzkoušela vše a vše je na …
Zkusila jsem i nástřik a ten sice vypadá dobře ale chodit každej týden je hodně fin. náročné a ještě mě to ani nebaví.
Jojo, Kykoušku, taky…
Nevím, jestli to nazvat „drolilo“, ale každopádně se to nějak „srazilo“ a měla jsem na sněhobílé kůži zlatavě hnědé šupinky
Naštěstí si vždycky mažu jen nohy, takže se to dalo…
Ale máte pravdu, chtějí za ty samoopalováky dost peněz, vyzkoušela jsem každý rok jinou značku a spokojená jsem moc nebyla s ničím… ![]()
Jestli můžu přidat dotaz:
Taky po několika dnech používání vám tak divně smrdí kůže???
To je u mě teda hlavní důvod zkoušení jiných značek…a ten pach je pořád ten samý
je mi docela nepříjemný a mám pak pocit, že smrdím i okolí, tak s tím samoopalováním zase radši přestanu… Ach jo!
Tak mě přišlo že se po namazání stačí trošku spotit a smrdí to strašně ![]()
No tak zrovna dnes jsem si řikala, jak je možné, že jsem si zasmradila tričko po dvou hodinovém nošením a to jsem nic nedělala. Takže proto. Ach jo, jak to udělat, abych se mohla stát černoškou??
Jo ten smrad znám,je to hnus ![]()
Kykoušku myslím že pokud nemužeš na slunce ani na uměl tak jedině ten nástřik ale 3 dny barví oblečení a po 7 dnech jsi skoro zase jako dřív..Na solárko jsi říkala nemužeš takže se asi budeš muset smířit s tím že černá asi těžko budeš.Nedávno jsem četla o nějakých prášcích po kterých zhnědneš ale ty se zatím prodávat nesmí.
No tak to se nedá nic dělat. Přemýšlela jsem, že až se začne ta barva loupat a budu opravdu neodolatelná
, tak si udělám peeling a tím bych se měla vlastně toho zbavit. No a pak to natřu znova. Mám nějaký mléko za 300kč a stačilo dvakrát se natřít po dvou hodinách a jsem krásně hnědá. Ach jo, ten ten pach ještě zničit
A o těch tabletkách jsem ještě neslyšela, tak snad to bude postupovat tím správným směrem. Nebo jist na kila mrkvičku ![]()
Já mám se samoopalováky dobrou zkušenost - nejdřív teda dělám peeling, pak jen trochu krému a spíš častěji opakovat. A na obličej buď ten Alverde denní krém s třešněma nebo Sisley, oba bez fleků a v pohodě
Tělová mám tuším Bioterm nebo L´Oreal.
Janine - no jo, když na sebe budu plácat Sisley…no to mi na stejnou cenu, myslím, vyjde ten týden u moře, abych chytla odstín!
![]()
To je nějakej speciální a drahý?? Na kolik přijde? A nedělaji ti ty bílá propocená kola po pár dnech?