Samoopalovací mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2047
16.6.09 11:49

Samoopalovací mléko

Ahoj, nedávno tady byla tato diskuse ale nemužu ji najit . Chci se jen zeptat, jestli se vám opalovací mlíko do 1-2 týdnech na kuži začne drolit a vypadá to opravdu nehezky.v oblasti podpaží, v loketních částech a tam, kde se kuže pozí. Chtěla bych ho používat celé leto, ale tohle me vždy odradilo. Je na to nějaký trik? A at jsem natřela jak jsem chtěla, tak mám stejně malé fleky. Peeling mám, drahé kvalitní mléko mám a stejně k ničemu. Mám dávat na pokožku opravdu jen malé množství, tak že skoro žádné? dala jsem si ho opravdu málo a rozetřela dukladně, ale stejně mi to nejde a vypadám jak… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
16.6.09 11:52

Jo, přesně tak jsem to měla i já. Jediné, co pomáhalo, bylo občas to mléko „oživit“, tj přemáznout ho další vrstvou. Ne už denně nebo několikrát denně jako zezačátku, ale občas prostě přimáznout. Možná by stačil i nějaký jiný krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.6.09 12:16

Někde jsem četla nebo viděla, že se může smíchat s obyčejným mlíkem a je to pak lepší. Ale já změnu nepociťovala a tak samoopalovák vždy letěl po chvilce do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
16.6.09 12:46

A není lepší a levnější jít 1× týdně na solárko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
16.6.09 12:49

Hm, tak ho asi hodim do koše :? . Já na solárko bohužel nemužu chodit kvuli kuži. Tak další možnost je ten nástřik, ale to tady v okol nikdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.09 14:24

Nejste po tom samoopalováku flekaté? nebo jsem nešika a neumím to natřít? :lol: a po nástřiku jsem byla flekatá taky… mám hodně světlou kůži

• Citovat
  • Upravit
48576
16.6.09 14:58

Myslím že mě by všechny firmy co vyrábí opalováky měli dávat alespon 80%slevu :lol: proto že já vyzkoušela vše a vše je na …
Zkusila jsem i nástřik a ten sice vypadá dobře ale chodit každej týden je hodně fin. náročné a ještě mě to ani nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
16.6.09 17:00

Jojo, Kykoušku, taky… :wink: Nevím, jestli to nazvat „drolilo“, ale každopádně se to nějak „srazilo“ a měla jsem na sněhobílé kůži zlatavě hnědé šupinky :wink: :roll: Naštěstí si vždycky mažu jen nohy, takže se to dalo…
Ale máte pravdu, chtějí za ty samoopalováky dost peněz, vyzkoušela jsem každý rok jinou značku a spokojená jsem moc nebyla s ničím… :(

Jestli můžu přidat dotaz:
Taky po několika dnech používání vám tak divně smrdí kůže???
To je u mě teda hlavní důvod zkoušení jiných značek…a ten pach je pořád ten samý :( je mi docela nepříjemný a mám pak pocit, že smrdím i okolí, tak s tím samoopalováním zase radši přestanu… Ach jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.09 17:20

Tak mě přišlo že se po namazání stačí trošku spotit a smrdí to strašně :roll:

• Citovat
  • Upravit
2047
16.6.09 19:17

No tak zrovna dnes jsem si řikala, jak je možné, že jsem si zasmradila tričko po dvou hodinovém nošením a to jsem nic nedělala. Takže proto. Ach jo, jak to udělat, abych se mohla stát černoškou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.6.09 19:41

Jo ten smrad znám,je to hnus :?
Kykoušku myslím že pokud nemužeš na slunce ani na uměl tak jedině ten nástřik ale 3 dny barví oblečení a po 7 dnech jsi skoro zase jako dřív..Na solárko jsi říkala nemužeš takže se asi budeš muset smířit s tím že černá asi těžko budeš.Nedávno jsem četla o nějakých prášcích po kterých zhnědneš ale ty se zatím prodávat nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
16.6.09 20:14

No tak to se nedá nic dělat. Přemýšlela jsem, že až se začne ta barva loupat a budu opravdu neodolatelná :oops: :lol: , tak si udělám peeling a tím bych se měla vlastně toho zbavit. No a pak to natřu znova. Mám nějaký mléko za 300kč a stačilo dvakrát se natřít po dvou hodinách a jsem krásně hnědá. Ach jo, ten ten pach ještě zničit :? A o těch tabletkách jsem ještě neslyšela, tak snad to bude postupovat tím správným směrem. Nebo jist na kila mrkvičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.6.09 20:22

Já mám se samoopalováky dobrou zkušenost - nejdřív teda dělám peeling, pak jen trochu krému a spíš častěji opakovat. A na obličej buď ten Alverde denní krém s třešněma nebo Sisley, oba bez fleků a v pohodě :wink: Tělová mám tuším Bioterm nebo L´Oreal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
16.6.09 20:49

Janine - no jo, když na sebe budu plácat Sisley…no to mi na stejnou cenu, myslím, vyjde ten týden u moře, abych chytla odstín! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
16.6.09 20:51

To je nějakej speciální a drahý?? Na kolik přijde? A nedělaji ti ty bílá propocená kola po pár dnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová