Samovolný potrat v 15tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.10.20 14:31

Samovolné potrat v 15. tt

Dobrý den, jsem 5 dní po samovolném potratu v 15.tt . Ráno jsem se vzbudila bez bolestí, ale všude byla krev. Šla jsem na záchod a bohužel ze mě vypadlo miminko. Doktorka mi to akorát vše potvrdila a dostala jsem injekci na vyčištění dělohy. Dva dny nic, ani jsem moc nekrvácela a ve středu ve 2 ráno mi začaly stahy. Trvalo to asi 3 hodiny a opravdu jsem brečela bolestí, nutilo mě to tlačit a padaly ze mě kusy sliznice a srážené krve. Bylo to opravdu něco šíleného a na psychiku obrovská zátěž. Potrat miminka jsem už takhle nezvládala vůbec dobře. Krvácím poměrně hodně i do dnešního dne a bolí mě břicho jako při menstruaci. Doktorka mi řekla, že je to v pořádku, ale tchýně pracuje jako zdravotní sestra a řekla, abych si zašla do nemocnice co nejdřív. Opravdu teď nevím, co dělat. Jestli tedy jít, i když to může být jen přehnaný strach a nebo poslechnout doktorku s tím, že je to vše v pořádku a nestrachovat se. Jakmile neležím a třeba 10 minut něco dělám, začínám okamžitě krvácet mnohem víc. :nevim: Mám obrovský strach, že nebudu moct znovu otěhotnět.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
23.10.20 14:38

Tak to bych rozhodně s nemocnicí neváhala. Jsem po potratu v 19. týdnu, také to proběhlo doma, volala jsem si sama záchranku a v nemocnici jsem šla ihned na sál na vyčistění, protože jsem hodně krvácela. Potom už jen krvácení jeden den a špinění asi týden, rozhodně nic z toho, co popisuješ ty. Drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.10.20 14:42

@BabyMama19 je mi to líto, ale zase…v 15 tt se jen tak píchne injekce? Popravdě neznám nikoho, kdo by nešel na revizi…to je nějak divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
23.10.20 14:50

Určitě nemocnice. Já jsem v cca 15tt prodělala ZT, ale potrácet jsem začala o dost později. V nemocnici mě hned varovali, že se zákroku nevyhnu. Na sál jsem jela po 12, kolem 17h mě pustili domů. Krvácela jsem ještě týden, ale bez žádných bolestí, ani ze mě nedocházely žádné „kousky“. Psychika se hojí pomaleji, nedokážu si představit, že by šlo o moje první těhotenství. Drž se :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.10.20 14:54

Určitě bych jela do nemocnice. I kdyby tě měli jen zkontrolovat a říct že je vše v pořádku lepší než něco zanedbat. Já jsem potratila v 9tt a také jsem šla na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
23.10.20 15:03

Ahoj mám za sebou potrat v 17tt
Naštěstí k porodu došlo pod dohledem paní doktorky v nemocnici.
A ty urcite do nemocnice jdi
Zavolej si klidně záchranku..
Hodně krvacis
To není normální aby ti někdo řekl ze mas ležet doma po porodu v 15tt

• Citovat
  • Upravit
22288
23.10.20 15:05

Vy tomu fakt věříte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
23.10.20 15:07
@Liška2014 píše:
Vy tomu fakt věříte?

Proč by ne? Paní, nebo slečna psala již dříve, že má rizikové tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 15:07
@Liška2014 píše:
Vy tomu fakt věříte?

A co se ti nezdá? Potratila jsem spontánně v 17. týdnu a taky jsem na revizi nešla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.20 15:10

@BabyMama19 Pokud máš bolesti a nezdá se ti intenzita krvácení, tak běž radši do nemocnice, ať to zkouknou. Já jsem teda 2 týdny krvácela taky víc, pak ještě asi 2 týdny spíš už špinění.

• Citovat
  • Upravit
22288
23.10.20 15:11
@Anonymní píše:
A co se ti nezdá? Potratila jsem spontánně v 17. týdnu a taky jsem na revizi nešla.

Nezdá.

Asi ovlivněna zdejší diskuzí, že v 5 tt s covidem nutně slečna musela na revizi. A tam o nic nešlo. Tady bych to právě naopak řadila do skupiny život ohrožující.

Tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 15:17
@Liška2014 píše:
Nezdá.

Asi ovlivněna zdejší diskuzí, že v 5 tt s covidem nutně slečna musela na revizi. A tam o nic nešlo. Tady bych to právě naopak řadila do skupiny život ohrožující.

Tak proto.

Tak většina potratů ve druhém trimestru se neobejde bez revize, mně taky informovali, že pravděpodobně bude nutná, ale nakonec nutná nebyla. A poučili mě, abych v případě jakýchkoliv problémů nebo i pochybností raději přišla, naštěstí to nebylo potřeba. I můj gynekolog se pak divil, že to bylo bez revize, že to je málokdy.

• Citovat
  • Upravit
5677
23.10.20 16:04
@Liška2014 píše:
Vy tomu fakt věříte?

Já tomu taky nevěřím. Dr.by ji jistě poslal do nemocnice na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.10.20 16:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.20 18:44

@Isoldano dobře, tak já tedy pojedu. Paní doktorka právě říkala jen ať přijdu za týden na kontrolu a že budu krvácet. :nevim: O revizi neřekla ani slovo a poslala mě do postele. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty