Zamlklé těhotenství a revize dělohy

Anonymní
14.10.20 20:52

Zamlklé těhotenství a revize dělohy

Zdravím
Chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti se zamlklým těhotenstvím? Jak probíhá revize dělohy? Jestli se jde pak hned domů nebo se zůstává den v nemocnici?
Na kontrole v 8+5tt bylo vše v pořádku srdíčko bilo. Dnes ve 12+5tt jsem byla na kontrole a srdíčko nebilo a plod se přestal vyvíjet. Podle ultrazvuku se přestalo vyvíjet ve 9+1tt. Bylo mi doporučeno jít na revizi dělohy ale vůbec nevím jak to probíhá. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2468
14.10.20 20:55

Ahoj měla jsem to stejně v březnu, akorát že ja si vybrala potrat tabletu pod jazyk. Taky přestalo být srdíčko v 11 tydnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
14.10.20 20:58

Ja som bola na revizi v celkovej narkoze, po zakroku si polezala dve hodiny, dalsiu hodinu uz sediacky v cakarni a potom domov. Musel prist doprovod, samu by ma nepustili. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.10.20 21:49

Mam to za sebou ted v pondeli u Apolinare. Nastup dopoledne, po obede zakrok v celkove narkoze. Pred zakrokem jsem dostala cipek proti bolesti. Na operacni sal jdes po svych, napichnou ti kanylu do ruky, tou ti pak daji narkozu. Samotny zakrok cca 15 minut. Pak prevoz na dospavaci pokoj, to uz jsem nyla vzhuru. Tam 2 hodiny, pak mizes vstat, dostanes svacinu a jeste cekas 2 hodiny. Pak te pusti domu, musis ale mit doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.10.20 22:50

Když mám v sobě 25 dní mrtvý plod ( zamlklé těhotenství ), je ještě šance že ho tělo samo vypudí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.10.20 01:45
@anis252 píše:
Když mám v sobě 25 dní mrtvý plod ( zamlklé těhotenství ), je ještě šance že ho tělo samo vypudí?

Ano, šance je.. Ale musí se hlídat zánět.. Já se to vždy snažila nechat na přírodě.. Na revizi jsem musela 2×..,jinak odešlo samo. Ale kdyby bolesti, krvácení hodně silné nebo jakýkoliv nezvyklý pocit, je lepší špitál.. Revize - ráno zákrok, odpol s doprovodem domu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.21 20:52

Kyretáž dělohy a otěhotnění

Ahoj všem mám otázku. Jsem po kyretáži dělohy 6den a v ten den se nám to nějak vymklo přes noc a bylo to. Nekrvacela jsem jen špinila trošku víc poboliva mě pořád pod bříškem, ale zajímá mě jestli v tu dobu jde otěhotnět? Stalo se to i nějaké z vás? Prosím uklidně te mě 🤔 😲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty