Samovolný potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
8.7.10 10:39

Samovolný potrat

Ahoj, chtěla bych se zepptat, jsem v 7tt, a včera jsem z ničeho nic tak lehce krvácela a na vložce jsem mela takovej kousek sraženiny o velikosti tak 1cm. Nemohlo jít o potrat? Bricho me nebolelo, nebolí, a pres noc už jsem měla vložku čistou, je to normální ?
Děkuji za odpovědi ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
8.7.10 10:41

Tak zajeď hned k doktorovi a uvidíš, pokaždé když se v těhu krvácí (i když jen maličko!!!) bys měla hned vyhledat lékaře, když tam byla ještě krevní sraženina, tak tím spíš… Tak na nic nečekej a upaluj, přeju ti ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.10 10:42

ahoj jesti to bylo jen málo tak mužeš mít hematon ,něla bys ject k dr já bych to neodkládala dá se to řešit práškama .

• Citovat
  • Upravit
98
8.7.10 10:43

dnes jsem právě objednaná na čtvrt na 1 .. mám strašný strach ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.7.10 10:44

Sovi to je fuk že jsi objednaná na čtvrt na 1, myslíš že tě dřív neveme??? Měla si jen hned :zed: Přeju ti hodně štěstí, je pravda, že když je to maličko, může jít o hematom, tak se drž a pak písni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.7.10 10:46

on má hodně lidí, tak mě dřív nevezme :( ale ted už mi nic nejni, právě že takhle co čtu tak připotratu bolí biško nebo tak neco, ale já vubec nic, jen jsem malinko zašpinila jinak nic :( ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.7.10 10:49
Sovicka18 píše:
on má hodně lidí, tak mě dřív nevezme :( ale ted už mi nic nejni, právě že takhle co čtu tak připotratu bolí biško nebo tak neco, ale já vubec nic, jen jsem malinko zašpinila jinak nic :( ..

Když tě břicho nebolí tak by to mohlo být dobré.. Ale příště jeď klidně na pohotovost, i kdyby z tebe udělali blbce, což oni většinou rádi :zed: tak budeš mít aspoň jistotu, že je vše ok.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.7.10 11:12

víš protože kámoška potratila a ta prej brečela bolestí, a já vubec, já právě byla jako veselá všechno jako normálnáí, ale na druhou stranu je mi divný že mi dnes nejni špatne od žaludku. Nebo tak neco, ale to spíš myslim že je to stresem .. :( .. dokud mi doktor neřekne jak to všechno je, tak nebudu klidná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.7.10 11:27
Sovicka18 píše:
víš protože kámoška potratila a ta prej brečela bolestí, a já vubec, já právě byla jako veselá všechno jako normálnáí, ale na druhou stranu je mi divný že mi dnes nejni špatne od žaludku. Nebo tak neco, ale to spíš myslim že je to stresem .. :( .. dokud mi doktor neřekne jak to všechno je, tak nebudu klidná :(

to že kámoška měla křeče neznamená že je musíš mít taky, každé tělo stejně jako každé těhotenství je jiné.. Příště na nic nečekej a jeď hned, uvidíš, co řekne dr. a pak se ozvi jak si dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
8.7.10 11:50

sovičko,držím palce,i já včera špinila a jsem dnes 7+3tt,myslím,že to potrat není,u něj se krvácí intenzivněji a opravdu břicho bolí,protože děloha vypuzuje plod,tak se jakoby stahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.7.10 12:06

Sisito, tak to já vubec nemela, bricho me nezabolelo nic, ale dnes už mi tedy nejni špatně nic, tak nevím, za hodinu mám být na gyndě:(.. tak se bojím ale tak snad to bude vše ok …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.7.10 14:08

tak maminky, jsme v pořádku oba dva, řekl mi že je to tím že jsem měla mít MS, tak proto, jinak už jsem slyšela srdíčko .)) paráda jsem šťastná :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
8.7.10 14:47

Tak hlavně, že je všechno v pořádku. Gratuluju k mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
8.7.10 14:49

Taky moc gratuluju že je všechno ok! :palec: Netrpělivě jsem tu dočítala jak to dopadne,tak přeju už jen klidné těhotenství a samé dobré zprávičky!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.7.10 14:59

děkuji moc :-* … jsem strašně moc sŤastná a ráda za to že je vše oki :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty