Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ravím všechny, Ženy žádám vás o radu.S přítelem se snažíme o mimčo fakt dlouho ted v Lednu nám to vyšlo ale jen na chvíli.Když mi můj gynekolog oznámil tu radostnou novinu byla jsem štastná ale náhle asi po 4 dnech jsem začala mít menstruaci tak jak jí obvykle nemám a bolesti v podbříšku.Šla jsem tedy znovu na krev a tam mi doktor oznámil že předtím jsem měla HCG 713 a najednou to kleslo 17 HCG.Tím mi řekl že jse plod ve mě neudržel.Byla to pro mě docela rána.Ale je mi divné když mi tohle oznámil po telefonu že mě nepozval na kontrolu..?Menstruaci mám od té doby jinak a v posledních dnech mi bývá nazvracení a hlavně nesnesitelná pálivost žáhy.Prosím poradte
S pozdravem Míša
Ahojky byt tebou zajdu na vysetreni ke gynekologovy a nebo na pohotovost.zazila jsem neco podobneho jen jsem sla v boletech na pohotovst a bylo uz pozde.a tehu test jsi skousela?
Ahoj, určitě to chce kontrolu ultrazvukem, zajdi k Dr na prohlídku ![]()
a nepozval tě na kontrolu ani po MS? může čekat, že se vyčistíš sama a čištění nebude potřeba.
Ahoj jo zkoušela ale vyšel negativně, tak nevím poslední dobou mám nafouklé břicho a bolí.
určitě bych šla na gyndu. Zažila jsem také samovolný potrat a v nemocnici mi řekli, že se to musí zkontrolovat ultrazvukem, aby tam něco nezůstalo.
Dobrý den.Mám dotaz.Před 4týdny sem samovolně potratila.Normálně sem to dostala.Teď čekám na ms a nic.Dělala sem si test a vyšel pozitivně.Je normální otěhotnět hned po potratu?Mám strach,aby to nedopadlo stejně.
Ahoj, klidně jsi mohla otěhotnět znovu ale co se týká toho opakování to ti nepoví asi nikdo. Může se to opakovat a nemusí.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na jednu otázku. Byla jsem asi ve 4.týdnu těhotenství, když jsem začala krvácet. Nejspíš došlo k samovolnému potratu. Doktorka mi po tel.sdělila, že mám přijít na ultrazvuk za 14 dní, nejspíš čeká zda to ze mě odejde samo. Krvacím již asi 6.den a celkem dost silně. Je to při samovolném potratu normální?
díky
Ahoj, v červenci 2010 jsem na tom byla podobně. Šla jsem ke své dr. a byla jsem happy, že jsem těhu, ale když mi vzala krev a já jí druhej den volala, tak mi jen oznámila, že nic. Pak jsem to dostala, taky jsem měla bolesti. Jenže moje dr. to nemínila řešit, tak jsem si zajela do Bohunic na pohotovost. Tam se na mně dr. díval jak na debila, že ho snad otravuju s něčím takovým. A hned jsem pak přešla k nové dr. a otěhotněla a mimi se drží. TP máme 1.6
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.