Samoživitelky s více dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Byla jsem sama se třemi. Po možnosti nastoupit do práce byl můj život zase v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu nějaká samozivitelka s více dětmi? Jak bojujete? Mám děti 14m a 26m. Odešli jsme od manžela, a příští týden mi přidělí obecní byt. Důvod odchodu - agresivita, alkohol, násilí. Momentálně mi manžel den co den nadává a vyhrozuje. Dostal předložené rozvodové papíry na stůl, a čekám zda je podepise. Vzhledem k jeho žárlivé povaze jsem neměla ani žádné kamarádky. Jsem na vše sama. Tak nějak znovu snad začnu žít… Akorát nevím jak se z jeho hlavy vymanit. Jak se Vám daří?
a do pořízení si dvou dětí do roka byl jako beránek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
a do pořízení si dvou dětí do roka byl jako beránek
A to znamená co? ŽE měla zůstat, nebo proč jí to píšeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu nějaká samozivitelka s více dětmi? Jak bojujete? Mám děti 14m a 26m. Odešli jsme od manžela, a příští týden mi přidělí obecní byt. Důvod odchodu - agresivita, alkohol, násilí. Momentálně mi manžel den co den nadává a vyhrozuje. Dostal předložené rozvodové papíry na stůl, a čekám zda je podepise. Vzhledem k jeho žárlivé povaze jsem neměla ani žádné kamarádky. Jsem na vše sama. Tak nějak znovu snad začnu žít… Akorát nevím jak se z jeho hlavy vymanit. Jak se Vám daří?
Neboj, bude zase dobře. Kdyby otravoval, nahlas ho na policii, jsou zvyklí řešit ožralé magory. Taky jsem se zbavovala alkoholika a jen lituju, že jsem to neudělala dřív. Udělalas to nejlepší, cos mohla, hlavně se nevracej. Držím ti palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Asi že pak se změnil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga vím, jak to myslíš
jo, je to tu pořád..
přesto zrovna tahle zakladatelka mi přijde OK (jen teda ty děti jsou fakt strašně maličké, tak bude ještě dlouho na rodičáku a dávkách..) dobře, že byla schopna si zařídit městský byt, to tu radím často a málokdo to bere vážně.. jde v téhle situaci o nejlepší řešení.
Zakladatelko, držím ti palce a hlavně si už před případným třetím dítětem dej fakt obrovský pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:asi tak, je to tady 7× do týdne minimálně tyhle diskuse, akorát že tihle jsou o level výš, jsou manželé
Vidíš, třeba můj táta se změnil. Napřed sportovec co pil mléko, pak bratrův úraz a z něj alkoholik. Nikdy už se z toho nedostal.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Vidíš, třeba můj táta se změnil. Napřed sportovec co pil mléko, pak bratrův úraz a z něj alkoholik. Nikdy už se z toho nedostal.
Tak to byla pro něj taky vážná změna v životě, což fakt neplatí o většině rodin - chlapů, co mají nějakou krizi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Devce zlaty, vychovavam dve deti sama uz skoro 4.rokem, sice uz mam deti vetsi nez ty, ale na svuj zivot si nemuzu stezovat. Pro me a deti byl odchod od exmanzela vysvobozenim a uzivame si zivot naplno. Jsem singl, uzivam si nezavazny vztah a chlap je tak na jedno a kopnout do…zvladame vse na 1 a nikoho doma myslim chlapa nepotrebuju.
Je mi 31. Nezoufej vse se srovna. Prestane ho to bavit. A rada nad zlato nahod ignor, komunikuj jen ohledne deti. Nenech se vytocit, proste pri nadavkach a slovnim utoceni se otoc a odejdi. Takto ho nejvic nastves a prestane ho to bavit.
Drzim palce a uzivej zivota ![]()
- Citovat
- Upravit
Lidi se mění, moje matka alkoholička je toho jasným důkazem. I já jsem se změnila a to nemusím ani pít. Nicméně před cca 3 lety to byl normální chlap se kterým zakladatelka otěhotněla a pak hned na to znova, takhle rychle se zase lidi nemění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
Tak to byla pro něj taky vážná změna v životě, což fakt neplatí o většině rodin - chlapů, co mají nějakou krizi…
To pro mamku taky. Jediné, čeho docílil bylo to, že jsme pak tátu v podstatě neměli.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To pro mamku taky. Jediné, čeho docílil bylo to, že jsme pak tátu v podstatě neměli.
to už tak bývá, že ženy zvládnou víc než muži, - protože ví, že to musí zvládnout, od postižených dětí také utíkají otcové, a matky se o ty postižené děti starají celý život
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
to už tak bývá, že ženy zvládnou víc než muži, - protože ví, že to musí zvládnout, od postižených dětí také utíkají otcové, a matky se o ty postižené děti starají celý život
Přesně tak to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit