Nenávidím svou práci, byt i život

139
21.2.22 20:10

Nenávidím svou práci, byt i život

Ahojte, je tu někdo kdo proste začal nenávidět snad úplně všechno na svém životě? Poslední 3 roky, už nemůžu. Uplne nenávidím svoji práci, kde jsem už téměř 10 let, ale odejít nemam kam, jsem svobodná matka a pracuji od pondělí do pátku od 9 do 16 hod, svátky, víkendy volno a nemam nikoho kdo by mi pohl, třeba dceru ráno odvézt do skolky nebo vyzvednout. Nenavidim už i svůj domov, úplně jsem se tu začala citit spatne, nechce se mi doma nic dělat, vařit, uklízet, proste nic. Sice to udělám, ale s naprostým odporem. Dříve jsem mela tolik energie a milovala jsem zivot, ted mi přijde, že poslední 3 roky jsem porad podrážděná, znechucena. A nevím co s tím. Zažil to někdo? Co byste poradili, aby se to zlepšilo? Dcera jde v září do skoly a me už je spatne ted, ze budu mít víc povinností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2125
21.2.22 20:13

Možná nějaký syndrom vyhoření? :think: mohla by pomoct psychoterapie třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
21.2.22 20:14

@werusha Holka, to vypadá na syndrom vyhoření nebo depresi. Nepodceňuj to a upaluj k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
36065
21.2.22 20:15

Deprese nebo nedostatek vitamínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
21.2.22 20:18

Děláš sedmičky? Tak to máš dobrý to máš 35h za týden. Já mám za týden 40h. Kde děláš? Asi potřebuješ chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
21.2.22 20:19

Tři roky v kuse? To bych řešila s doktorem. Vždyť to musí na tobě děti vidět, musí se jim s tebou blbě žít. :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
21.2.22 20:20
@Božislava píše:
Děláš sedmičky? Tak to máš dobrý to máš 35h za týden. Já mám za týden 40h. Kde děláš? Asi potřebuješ chlapa?
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
21.2.22 20:21

Jsi vyhořelá. Navštiv doktora, co nejdřív.
Taky potřebuješ pomoc zvenčí, které se ti nedostává… Já sice nevím, jaké máš možnosti, co rodiče, otec dítěte atp. ale to probereš s odborníkem.

• Citovat
  • Upravit
7333
21.2.22 20:25
@Zeoli píše: :roll:

Tak chlap by mohl vyzvédavat dítě ze školy, pomáhat s prácemi v domácnosti, uklízet a přínášet finance do společného rozpočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.22 20:39

Okamžitě k lékaři

Holka zlatá na nic nečekej a okamžitě k lékaři. Zažila jsem to stejné. Nečekej, až se to prohloubí a budeš pada víc a víc ke dnu. Navštěvovala jsem několik let Ordinaci duševního zdraví. Vše vyřešila antidepresiva a svěřování se lékařce, která mi pomohla najít cestu, rozmluvou i složením prášků - pomohla na 100 %. Už několik let jsem v pořádku, svět je krásný, práce a rodina baví, úsměv na tváři.. Sama to nedáš, je to vyhoření přecházející v depresi. Pomůže jedině lékař - opravdu na nic nečekej - bude zase dobře, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.2.22 20:46
@Božislava píše:

Pracuji v kanclu v male firmičce, prace je to nenáročná, pohodová, dobre placena, můžu si tam o prázdniny brát i dceru. Ale proste tam poslední 3 roky chodím úplně s odporem a navíc mám úplně alergii na svého šéfa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
21.2.22 20:47
@werusha píše:
Pracuji v kanclu v male firmičce, prace je to nenáročná, pohodová, dobre placena, můžu si tam o prázdniny brát i dceru. Ale proste tam poslední 3 roky chodím úplně s odporem a navíc mám úplně alergii na svého šéfa.

Harašení? Bossing? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.2.22 21:15
@Božislava píše:
Harašení? Bossing? 8o

jen blbec :lol: občas zkouší bossing, ale ja mam zase dobrou vyřídilku, takže to ho rychle přejde, ale ma trapný kecy, mysli si jak je vtipnej, přitom je naprosto trapnej, všudybyl, namyšlenej, přitom nema být na co, hezkej není, starej, slizkej. A porad se diví proc nema cely zivot kamarády. No já se nedivím vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
21.2.22 21:19

Ja treba kazdych cca 7 let potrebuji v zivote nejakou větší změnu. Predelat neco v bytě, zacit novy konicek, zmenit zasadne šatník…

• Citovat
  • Upravit
6280
21.2.22 21:28
@werusha píše:
jen blbec :lol: občas zkouší bossing, ale ja mam zase dobrou vyřídilku, takže to ho rychle přejde, ale ma trapný kecy, mysli si jak je vtipnej, přitom je naprosto trapnej, všudybyl, namyšlenej, přitom nema být na co, hezkej není, starej, slizkej. A porad se diví proc nema cely zivot kamarády. No já se nedivím vůbec :lol:

Mozno potrebujes spoznat novych ludi. Nie priamo pracovne. Aj ked..)

Příspěvek upraven 21.02.22 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí