Dá mi někdo radu? Finanční problémy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dá mi někdo radu
Dobrý den chtěla bych poprosit o radu mám syna 6let a dceru 7 měsíců partner od nás odešel ze dne na den a ted bohužel mám krizi z jídlem po zaplacení najmu a školky a plenek a sunaru mi už nezbylo bohužel na jídlo mám tu ještě sáček těstovin ale bohužel už nic víc nikoho kdo by mi pomohl nemám a proto se chci zeptat zda existuje nějaké zdražení nebo neco kde by mi jednorazove pomohli s potravinami moc všem děkuji a přeji hezky den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@zuzkaklimentova píše:
Dobrý den chtěla bych poprosit o radu mám syna 6let a dceru 7 měsíců partner od nás odešel ze dne na den a ted bohužel mám krizi z jídlem po zaplacení najmu a školky a plenek a sunaru mi už nezbylo bohužel na jídlo mám tu ještě sáček těstovin ale bohužel už nic víc nikoho kdo by mi pomohl nemám a proto se chci zeptat zda existuje nějaké zdražení nebo neco kde by mi jednorazove pomohli s potravinami moc všem děkuji a přeji hezky den
Odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co rodina? Kamarádky? Partnerova rodina? Přece Vás nenechají o hladu, když jim řekneš, jak na tom jsi??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly mámu mám alkoholicku táta už nežije a bývalého rodina mi bohužel nepomůže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš jméno a adresu. Pošlu ti balík s jídlem zítra ráno PPL, v pátek to tam máš.
- Citovat
- Upravit
@zuzkaklimentova
Centrum Kohoutek zaštiťuje stávající služby pomoci potřebným osobám a rodinám:
Charitní šatník
je služba pomoci všem lidem, kteří se ocitli v krizové či nepříznivé sociální situaci. Cílem je poskytnutí ošacení a materiální pomoci. Předcházení kriminalitě a sociální vyloučenosti klientů.
Charitní šatník zajišťuje shromažďování a třídění ošacení, obuvi, potřeb do domácnosti, postýlek a kočárků pro děti, kompenzačních pomůcek, apod. Myšlenka charitního šatníku nezahrnuje jen obstarání ošacení a obutí. Chceme vytvořit místo setkání a přijetí člověka v jakékoli životní situaci. Zároveň poskytnujeme klientům základní poradenství, kam se mohou obrátit pro další pomoc.
Sklad potravinové pomoci
je distribučním místem potravinové a materiální pomoc nejchudším, kteří zdarma obdrží balíčky s trvanlivými potravinami pro sebe či svoji rodinu (obsahující konzervy, těstoviny, sušené mléko, olej) a hygienickými potřebami a potřebami souvisejícími s péčí o děti (mýdlo, šampón, prášek na praní, pleny, vlhčené ubrousky, holicí strojek).
Sprcha, pračka se sušičkou
Adresa: Kutnohorská 21, Kolín (bývalá protialkoholní záchytná stanice)
Telefonní kontakt: 722 311 081
Klientům je vydávána pomoc (oblečení, drogerie, sprcha, pračka se sušičkou atp) na základě poukázek vydaných Městským úřadem Kolín (odbor sociálních věcí a zdravotnictví), či dalšími insitucemi
Znáte jednotlivce či rodinu, která potřebuje tuto formu pomoci? Pokud ano, odkažte je prosím nejdříve na Odbor sociálních věcí a zdravotnictví MěÚ Kolín (Karlovo náměstí 78, budova B; 2. patro - jednotlivci, 3. patro - rodiny s dětmi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkaklimentova píše:
@truelly mámu mám alkoholicku táta už nežije a bývalého rodina mi bohužel nepomůže
Teta, strýc, sestřenice, bratranec, babička??? Nic? Všichni bez peněz a v takovým srabu, že by Vás nechali chc. ípnout hlady? Tomu se až nechce věřit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit