Solo matky - pandemicke tipy

Anonymní
28.1.22 19:06

Solo matky - pandemicke tipy

Omlouvam se za anonymitu, je to pro me nova situace a mam tady i zname, ktere nevedi, jak to ted mame.

Prosim zkusenejsi o tipy, jak zvladat tohle blaznovstvi solo. Ja teda manzela porad mam, akorat na nejakou delsi dobu mimo. 2 deti, 3 a 6. Muz odjel pred tyden. V sobotu zprava, ze starsi ma ve skole 2 dny reditelske volno. V nedeli, ze mladsi je v karantene kvuli pozitivni ucitelce. Ja „nastesti“ home office, takze 3 dny prace z domova s obema za zadkem 8o (radeji jsem nechala doma i starsiho, dokud mladsi nebyl oficialne bez karanteny, i jsme se otestovali). 2 dny skola/skolka, vcera vecer zprava, ze skola pristi tyden jde na distancni, dnes zprava, ze skolka zavira. Kolegyne, se kterou se stridam, marodi. Nejak mam uz po tom prvnim tydnu dost, domacnost mam v rozkladu, a pri predstave dalsiho tydne v podobnem rezimu mi vstavaji vlasy hruzou :mrgreen: Tak si rikam, ze po 2 letech pandemie tady urcite budou zkusenejsi…co vam nejvic pomaha? Nejake ty financni moznosti mam, ale zebych si zaplatila chuvu na full time, to asi ne…jak tim co nejlepe proplout? S nadeji, ze snad brzy bude o neco lepsi situace..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
28.1.22 19:09

Já bych si třeba na ten úklid zaplatila jednorázově paní na úklid, že budeš mít aspoň čisto. I hlídačky jdou na jeden den, pak to je ale loterie, jestli si s dětmi sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.1.22 19:19

https://youtu.be/dIAAl8qOk98

Jinak se to asi neda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 19:19

@Asiina : dekuji, uklid asi planuji, ale treba ted jsem moc nechtela, kdyz bylo dite v karantene. Hlidani mam taky rozjednane, i kdyz jsem s tim pocitala spis na treba par hodin, kdyz nekam budu muset, zase jsem to kvuli tem karantenam pozastavila…zacala jsem objednavat nakup domu, i kdyz teda vcera jsme sjeli do obchodu, to byl nas jediny „vylet“ za cely tyden :mrgreen: Proste na palici :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.22 19:25
@FlorenceF Jenkins píše:
https://youtu.be/dIAAl8qOk98Jinak se to asi neda :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Je tak ta je bozi :mrgreen: 6letak mi tu zpiva „jeste ze mam vino.“ Titul Matka roku zarucen :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
28.1.22 19:40

Zaplatit úklid, objednat nákup a jídlo. To je asi základ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat