Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, takhle to nepíšu, pokud vyvíjím aktivitu Já, tak se ptám ve smyslu : Kdy se uvidíme, kdy se ti to hodí?
Prostě se domluvíme na dni a hodině navzájem, nebo si rovnou zavoláme a dohodnem se.. K nikomu se na sílu rozhodně necpu.
Taky to nesnáším, považuju za neslušné se k někomu zvát. Pokud mě chce dotyčný vidět, měl by mě pozvat k sobe, nebo se zeptat kdy mám čas a následně domluvit místo setkání.
Ne, nejsem na to alergická. Mně na tom nepřijde nic divnýho. Pokud se přátelé chtějí spolu vidět, tak se prostě zeptají. Vždyť na to jde normálně říct - promiň, dneska nemám čas, nehodí se mi to. Můžeme se sejít jindy, jinde? A rovnou se domluvit.
Ne, nepíšu a ani uz to nikdo nepíše mně. Párkrát to někdo zkusil a byla jsem s ním rychle hotová, samopozvání opravdu nemám ráda. O nezvaných návštěvách ani nemluvím. V 99% se s kamarádkami scházím mimo domov, jak můj tak jejich.
@Anonymní píše: Více
Pta se te. Muzes rict - „dneska se mi to nehodí.“ Jestli je to kamarad, tak to unese.
Jsou lidi, co ti to oznami. Nebo rovnou přijedou. A i takovi, kterym reknes - nejezdi, a oni stejně prijedou.
To dělávala moje matka… jsme přijeli na návštěvu, překvápko…
@Anonymní píše: Více
Nevidím na tom nic samozvacího, je to jen dotaz ![]()
@FraDeu píše: Více
By mně hráblo. Tátovi chodil takhle jeden kámoš, který zase často snad hodinu stál mezi dveřma (byt v přízemí) a žvanili spolu (že dál nechce, že nemá moc času
). Vždy šel náhodou kolem. Někdy šel dál do obýváku (pamatuju, že mu někdy smrděly nohy
)
Ahojte,
Taky mate alergii na zprávy typu - co kdybych se za tebou večer stavila/stavil?
Ja nevim jak vy, ale ja bych se takhle proste nedokázala samozvát
nebo primo oznamovací větou, ze se vecer staví.. píšete to tak taky?