Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky! Chtěla bych prosím poradit nějaký šampon nebo přípravek na růst nových vlasů, poslední dobou jich mám strašně málo, ani mi nepřijde, že by mi padaly, ale píše mi nerostou nový. Máte někdo zkušenosti? Děkuji
Nic ve zlém, ale ono to stejně nefunguje. Stejnou službu ti udělá jíst nejlevnější vitaminy, zařadit do jídelníčku ovoce a zeleninu.. Prostě doplnit vitaminy, jakkoliv.
Ale jinak bych zkusila klidně klasický Capillan - bratránek si ho kdysi dost chválil. Mají šampon, kondicionér i přímo růstovou vodičku.
Na tomto principu je to samé od dalších značek, jen cena je obvykle jinde.
Všimla jsem si, že teď vyjelo cosi růstového i přímo od Head and Shoulders. ![]()
@rejžička ja mela ten alpicort predepsanej od kozni lekarky kdyz mi zacaly hodne padat vlasy. Je to vodicka co se maze do pokozky hlavy a teda muzu rict, ze funguje. Vlasy mi padat prestaly a zacaly rust novy. Treba na cele pod ofinou to jde krasne videt jak tam mam sppustu novych kratkych vlasu. To samy kdyz zvednu vlasy tak ze zadu na krku roste spousta novejch vlasu. Nema se to pouzivat moc dlouho ja to mazala asi tri tydny a pomohlo to
Tak děkuji, zkusim ten Alpicort nic jinýho mě taky nenapadá
používám ted z vitamínů Biosil a lopuchovou vodu, ale zatim žádný výsledek ![]()