Samsung kies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.13 21:12

CD s instalací v mobilu nebylo, stahovala sem to přes samsung.com a nešlo to tak nevim, zkusim to znova :nevim:

• Citovat
  • Upravit
125
30.1.13 21:14

A ani Ti to nepůjde, nemáš ty požadované programy v mobilu.
Máš na tom mobilu Androida?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.13 21:17

No mělo by to jít, na příručce je napsaný, že by to po nainstalování samsungu kies mělo normálně jít na to neni potřeba v mobilu nějakej program..
android nemám

• Citovat
  • Upravit
125
30.1.13 21:17

Ještě se zeptám, kde jsi se dočetla, že k tomuto modelu musíš mít nainstalován Samsung Kies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.1.13 21:18

Aha, už na to koukám. Vidím, že USB připojení tam máš, zkusila jsi připojit mobil skrze USB k PC? Co se Ti ukázalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.13 21:21

No na mobilu semi ukáže je zapnut režim samsung kies a v počítači nic, chce to CD :nevim: sem z toho na mrtvici :nevim:

• Citovat
  • Upravit
125
30.1.13 21:22

Jaký máš operační systém v PC? Tím se myslí jako Windows apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.13 21:24

Mám windows xp professional

• Citovat
  • Upravit
125
30.1.13 21:25

A zkoušela jsi to na těch stránkách samsung.com stáhnout do PC pro ten Windows? Já tam totiž na to klikám, a u obou, jak u Windows tak u Mac Os se mi ukazuje ERROR PAGE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.13 21:27

No mě se to normálně stáhlo ale pak to nešlo spustit byla tam chyba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
125
30.1.13 21:30

Jasný, takže chyba není na Tvém přijímači ale na jejich. Mají tam nějakou závadu, nebo programy aktualizují. Já bych to teď odinstalovala a zkusila bych se tam mrknout zítra a pokud to tam už bude v pořádku, tak to zase zkus nainstalovat.
Teď se tam ukazuje jen DOWNLOADFILE/ERROR! Stránka se vůbec nenačte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
30.1.13 21:34

V mobilu to máš, musíš to instalovat do pc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.13 21:40

No prostě když spojim mobil do počítače tak se nic neděje, chce to CD, prostě se nic neukáže..když nainstaluju ten samsung kies tak se to normálně ccelý nainstaluje, ale pak to nejde spustit je tam nějaká chyba

• Citovat
  • Upravit
becky87
30.1.13 22:18

Samsung je nejhorsi mobuil, co se tyce stahovani fotek apod.Mela jsem kies i wifi a nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
817
30.1.13 22:25

Já mám S galaxy ace..kies nemám, fotky a tak stahuju přes usb, aplikace přes Androida. Ale je fakt, že někdy min týden jsem si chtěla ten kies nahrát z těch jejich stránek a hlásilo mi to, že nemám připojený mobil, přitom mobil připojený byl…takže asi fakt chyba na jejich a ne na našem přijímači :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová