Vykradení kompletně celého bytu včetně vybavení, oblečení?

6945
29.1.13 20:41

Vykradení bytu a

Ahoj je možné aby někomu vykradli byt, a vzali mu i hrnky, oblečení boty. Je to holky reálné nebo ne:)? Ptám se povoze to nemůžu u toho dotyčného ověřit, žije moc daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
29.1.13 20:43

Heh tak to jsem teda ještě neslyšela. To musel bejt fakt hodně chudej zloděj. :D

Příspěvek upraven 29.01.13 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
29.1.13 20:44

Možné je všechno :-)
Ale nalhat se dá taky cokoliv. ;)
Na vážno, neumím si představit, proč by někdo kradl hrnky. Oblečení a boty, pokud to bylo nové, drahé, to si představit i umím… ale ty hrnky… no, možná tím myslel nějaké luxusní nádobí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.1.13 20:45

No když mohli kamarádovi vykrást auto a kromě tašky na notebook vzít i sekanou s chlebem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
29.1.13 20:46

Mozne je vse, stat se muze cokoliv, a lidi vemou kdeco..
U nas napr vykradali chaty a brali jen deky, periny apod, a sekacky tam nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.1.13 20:46

Vzal mu televizi hodně brahmů, pak ještě letitý notebook a mobil za tisíc já kari. Toto mi prý říkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
29.1.13 20:47

@tumpach Tak ono jsou hrnky a hrnky, pokud to byl třeba míšeňský porcelán, pak bych tomu i věřila :mrgreen: Pokud bylo oblečení značkové a drahé, je to pravděpodobnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.1.13 20:50

Klasický hrnky a obyčejné oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
29.1.13 20:56

No možné je dle mě všechno, babičce před vánoci vykradli sklep a vzali jí i starší hračky, co tam měla schované pro našeho prcka (dřevěné kostky, plyšáky, puzzle) hodnota nula, jen ta citová :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.13 21:05

Lidi už kradou všechno, je to fakt čím dál horší. Bohužel. Hodně kradou bezdomovci a ty si vezmou fakt všechno. Takový ty profíci co kradou peníze a elektroniku, to je jiná sorta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
29.1.13 21:08

Tak…když jsem se rozešla s ex, pronajala jsem si pidibyt kousek od původního, kvůli škole mé dcery i práci…když jsem se stěhovala, zřejmě si mě vyhlídli zloději…hned první den večer po posledním nošení věcí, jsem se vrátila do původního bytu (ještě jsem neměla vše přestěhované…TV, PC naštěstí byly ve starém bytě) V noci mi volala majitelka nového bytu, že je vykradený…že jí volali sousedi, že dveře jsou vypáčené…letěla jsem tam (bylo to od starého bytu kousek…cca 200m)…poprvé v životě vykradená…kromě bordelu a vyházených věcech mi zmizely dvoje BOTY-tenisky…pásek od kalhot…sportovní taška…no…na botníku ležela poměrně drahá značková kabelka-tu nechali na místě 8o Asi to nebyli znalci mody :mrgreen:
Ve skříni vysela kožená bunda i kabát…vše zůstalo…taky nechápu??? Logika zlodějů mi je záhadou…pro mě je nejdůležitější, že nevzali PC…kvůli fotkám…mám tam všechny fotky dcery od narození…to by mě fakt strašně mrzelo…musím zálohovat PC…

• Citovat
  • Upravit
8566
29.1.13 21:08
@tumpach píše:
Ahoj je možné aby někomu vykradli byt, a vzali mu i hrnky, oblečení boty. Je to holky reálné nebo ne:)? Ptám se povoze to nemůžu u toho dotyčného ověřit, žije moc daleko.

Tož boty za dveřmi se kradou běžně, tak proč by né přímo z bytu :). Asi tam neměl okradený nic hodnotného, tak braly všechno co jde zpeněžit - hrnky do bazaru berou - obvzlášť pokud by byly s cibulovým vzorem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
29.1.13 21:11
@mejdylko píše:
Heh tak to jsem teda ještě neslyšela. To musel bejt fakt hodně chudej zloděj. :D

no, už je to nějaký ten rok dozadu, ale jedné známé vykradli auto - vzali jí z něj tašku s minerálkama :roll: škoda na rozbitém skle byla větší, než škoda za ukradené věci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
29.1.13 21:14
@tumpach píše:
Vzal mu televizi hodně brahmů, pak ještě letitý notebook a mobil za tisíc já kari. Toto mi prý říkal

ja asi neumim cist, ale on bydli nekde v Indii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
29.1.13 21:14

@Les2311 tak to už je trochu moc. Tohle asi nikdy nepochopim. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie