Vykradení kompletně celého bytu včetně vybavení, oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
29.1.13 21:19
@Les2311 píše:
no, už je to nějaký ten rok dozadu, ale jedné známé vykradli auto - vzali jí z něj tašku s minerálkama :roll: škoda na rozbitém skle byla větší, než škoda za ukradené věci :cert:

Nám ukradli z auta igelitku, ve které jsem měla silonky - jen jsme zastavili na kafe - málem nás kleplo :roll:

Jediné co mě trošku „hřálo u srdce“ bylo, že zloděj musel puknout vzteky když se na svůj lup podíval..

Příspěvek upraven 29.01.13 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
29.1.13 21:21

@tumpach To mi ukazuje na ty bezdomovce, jak zmiňovala @Jeny.
Jinak ostatním pro pobavení, mě jednou ukradli i rohožku ode dveří a adventní věnec a z našeho obecního hřiště ukradl někdo písek z pískoviště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 21:30

Hele mě tenkrát vykradli škodovku, ukradli sluneční brejle od čongů, plyšovou stonožku a NAHRANÝ KAZETY!!! radio tam nechali, kufr otevřeli a zahrádku v něm nechali, hever a věci, který by se fakt dali speněžit tak tam prostě nechali :mrgreen: :mrgreen: takže možný je fakt všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
29.1.13 21:31

@tumpach To bylo v Indii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 21:31
@Kallkapa píše:
Nám ukradli z auta igelitku, ve které jsem měla silonky - jen jsme zastavili na kafe - málem nás kleplo :roll:

Jediné co mě trošku „hřálo u srdce“ bylo, že zloděj musel puknout vzteky když se na svůj lup podíval..

Příspěvek upraven 29.01.13 v 21:21

Co ty víš, třeba to byl fetišista :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
29.1.13 21:36

Tak vykradený auta, to je kapitola sama za sebe. Igelitku bych nikdy na sedadle nenechala, je to lákadlo. Ale že někdo z baráku ukradne rohožku za 50 Kč, nota benne když to je můj soused :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.1.13 21:56
@tumpach píše:
Vzal mu televizi hodně brahmů, pak ještě letitý notebook a mobil za tisíc já kari. Toto mi prý říkal

já nerozumět řeči Tvého kmene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
29.1.13 22:00

Nám ukradli v noci ze dveří vnější část kukátka. Předpokládám, že si tou dírkou chtěli otevřít dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nep. Radka
29.1.13 22:29

Lidi ukradnou všechno. Takže ano, možné to je.

• Citovat
  • Upravit
nep. Radka
29.1.13 22:31
@Koty píše:
Že by chytrý telefon? To znám. :-D
  • Citovat
  • Upravit
nep. Radka
29.1.13 22:31
@Koty píše:
Že by chytrý telefon? To znám. :-D
  • Citovat
  • Upravit
6945
30.1.13 08:24
@Jaji77 píše:
@tumpach To bylo v Indii?

od nebylo to v indii cd v česku. Ano píšu z mobilu, takže třeba to kari tam být nemělo, občas to tam tak blbě naskáče, ukradli mu i televizi za dvacet tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.2.13 21:15

Byli to holky romove. Vzali mu vyucni list., tyc. Mixer, obleceni., doklady., elektroniku proste upa vsechno co najdete v byte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.13 21:30
@tumpach píše:
Byli to holky romove. Vzali mu vyucni list., tyc. Mixer, obleceni., doklady., elektroniku proste upa vsechno co najdete v byte

jaké překvapení :think: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
1.2.13 21:39

Dneska je možný fakt všechno. Kamarádovi, měl favorita, rozbili okýnko a ukradli mu jenom cigára. A nám někdo ukradl rohožku, za 39 kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová