Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Les2311 píše:
no, už je to nějaký ten rok dozadu, ale jedné známé vykradli auto - vzali jí z něj tašku s minerálkamaškoda na rozbitém skle byla větší, než škoda za ukradené věci
Nám ukradli z auta igelitku, ve které jsem měla silonky - jen jsme zastavili na kafe - málem nás kleplo ![]()
Jediné co mě trošku „hřálo u srdce“ bylo, že zloděj musel puknout vzteky když se na svůj lup podíval..
Příspěvek upraven 29.01.13 v 21:21
@tumpach To mi ukazuje na ty bezdomovce, jak zmiňovala @Jeny.
Jinak ostatním pro pobavení, mě jednou ukradli i rohožku ode dveří a adventní věnec a z našeho obecního hřiště ukradl někdo písek z pískoviště…
Hele mě tenkrát vykradli škodovku, ukradli sluneční brejle od čongů, plyšovou stonožku a NAHRANÝ KAZETY!!! radio tam nechali, kufr otevřeli a zahrádku v něm nechali, hever a věci, který by se fakt dali speněžit tak tam prostě nechali
takže možný je fakt všechno ![]()
@Kallkapa píše:
Nám ukradli z auta igelitku, ve které jsem měla silonky - jen jsme zastavili na kafe - málem nás kleplo![]()
Jediné co mě trošku „hřálo u srdce“ bylo, že zloděj musel puknout vzteky když se na svůj lup podíval..
Příspěvek upraven 29.01.13 v 21:21
Co ty víš, třeba to byl fetišista
![]()
Tak vykradený auta, to je kapitola sama za sebe. Igelitku bych nikdy na sedadle nenechala, je to lákadlo. Ale že někdo z baráku ukradne rohožku za 50 Kč, nota benne když to je můj soused ![]()
@tumpach píše:
Vzal mu televizi hodně brahmů, pak ještě letitý notebook a mobil za tisíc já kari. Toto mi prý říkal
já nerozumět řeči Tvého kmene ![]()
Nám ukradli v noci ze dveří vnější část kukátka. Předpokládám, že si tou dírkou chtěli otevřít dveře.
@Koty píše:Že by chytrý telefon? To znám.
já nerozumět řeči Tvého kmene
@Koty píše:Že by chytrý telefon? To znám.
já nerozumět řeči Tvého kmene
@Jaji77 píše:
@tumpach To bylo v Indii?
od nebylo to v indii cd v česku. Ano píšu z mobilu, takže třeba to kari tam být nemělo, občas to tam tak blbě naskáče, ukradli mu i televizi za dvacet tisíc
Byli to holky romove. Vzali mu vyucni list., tyc. Mixer, obleceni., doklady., elektroniku proste upa vsechno co najdete v byte
@tumpach píše:
Byli to holky romove. Vzali mu vyucni list., tyc. Mixer, obleceni., doklady., elektroniku proste upa vsechno co najdete v byte
jaké překvapení
![]()
Dneska je možný fakt všechno. Kamarádovi, měl favorita, rozbili okýnko a ukradli mu jenom cigára. A nám někdo ukradl rohožku, za 39 kč ![]()