Vykradení kompletně celého bytu včetně vybavení, oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25111
3.2.13 14:31

@claire91 No a ani si ji nemůže dát přede dveře, páč bys ji poznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
3.2.13 14:37

Mě tenkrát ze sklepa pytel brambor… Pytel cibule, která ležela hnedka u toho tam nechali :D Jinak další věci - lednice, skříňka apod tam zůstalo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1857
3.2.13 18:13
@MartinaIrena píše:
@claire91 No a ani si ji nemůže dát přede dveře, páč bys ji poznala :lol:

jojo, nevim k čemu jim to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.2.13 18:24

Tak my bydlíme na vesnici v baráku a jednou nám zmizela ze zahrady hadice. To by nebylo nic tak hroznýho, kdyby ta hadice nekončila v žumpě, máme za barákem pole, tak jsme žumpu prostě vypouštěli na pole. Bych chtěla vidět, jak nesli tu dlouhou smotanou hadici, z který tečou sračky. :lol:

A ani pro nás nebylo překvapení, když pak známej koupil u nás na vesnici barák po příbuznejch a tu hadici jsme našli u nich ve stodole. :cert: Takový socky to byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
6.2.13 19:03
@PetraJ píše:
Tak my bydlíme na vesnici v baráku a jednou nám zmizela ze zahrady hadice. To by nebylo nic tak hroznýho, kdyby ta hadice nekončila v žumpě, máme za barákem pole, tak jsme žumpu prostě vypouštěli na pole. Bych chtěla vidět, jak nesli tu dlouhou smotanou hadici, z který tečou sračky. :lol:A ani pro nás nebylo překvapení, když pak známej koupil u nás na vesnici barák po příbuznejch a tu hadici jsme našli u nich ve stodole. :cert: Takový socky to byli.

Hustýýýýý :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.14 22:23

Zloděj

Ahojte :) mamka šla v noci okolo 3 na záchod okolo dveří. Vidí, že nahoře nad námi je rožlé světlo (bydlíme v bytě). Chvilku čekala a jakýsik chlap jde dolů do našeho patra a zkoumá futra zámky apod a zastavil se i u našich dveří a cosik si zapisoval. Nevím, jak budeme dneska spát. Báli jsme se hlavně o našeho pejska, co kdyby mu něco udělali, když jsme byli dopoledne pryč.
Nevíme vůbec, co máme dělat. Hrůza :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.14 22:24

Ještě bych chtěla dodat, že chtěla zavolat policii, ale stávala do práce a asi by ji to neomluvili. Tak to řekla správci bytů a ten upozorní všechny

• Citovat
  • Upravit
7182
26.9.14 23:02

Nechápu, co by ji meli v práci omlouvat. Policii mela volat hned v noci, když byl chlap v baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.9.14 23:36

Jj taky volat policii. Minimalne je upozornit, ze se tohle v noci delo pokud by toho " zlodeje" uz nezastihli. Protoze kdyby mel zalusk nekoho v dome vykrast muze to udelat i treba za pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
27.9.14 00:14

Volala bych hned… dokud jsou důkazy čerstvé… takhle se budete třást hodně dlouho. Takže ideálně ihned koupit lepší vložku, další zabezpečení dveří atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.9.14 06:22

Nepodceňovala bych to bude to tři roky, co syn přišel v noci kolem půl jedné o půl druhé šel spát a já, když jsem vstávala do práce, tak jsem zjistila, že nemám kabelku (měla jsem ji v kuchyni na židli a přes ni manž. svoje věci. Byl byl pootevřený (dveře nám nejdou zabouchnout jen zavřít. Byt byl otevřen planžetou. V té době bylo prý během 3.měs. takto otevřenných kolem 50 bytů, hlavně v přízemí a 1.patře. Byli to, jak říkali policajti „předsíňoví zloději“, zaměřili se jen na předsíně a přilehlé prostory (do kuchyně jde vidět od dveří a moje kabelka byla na ráně). V předsíni brali kabelky a příruční pánské tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
27.9.14 08:56

Bydleli jsme v bytovém RD (4byty 1+1 na domek) se zahradou. Když jsem sušila prádlo venku, nikdy se nic neztratilo, jednou jsem prádlo dala na sušák a nechala před dveřmi bytu a do rána mi zmizela LONSDALE stará, požmolkovaná mikina z Kolbenky za asi 50kč. Vchodové dveře se zamykaly. Podotýkám, že jsme bydleli v posledním patře, tak asi sousedovi byla zima, či co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
27.9.14 09:51

A pak má policie něco objasnit, když ji raději lidé nezavolají. Mohli tam být do 5 minut, mohli ho zastihnout. Mohl už udělat nějaký byt, našli by u něj věci…bohužel typický dnešní jev - pozoruji za záclonou, ale nezavolám. Jinak mi ale přijde dost nepravděpodobné, že by si pachatel rozsvítil světlo. Ale nepodcěňovala bych to. No teď už ale nezbývá, než čekat, co bude. Nic víc neuděláte.
Co by ale mohla máma udělat, to je obejít sousedy, optat se, zda byl někdo vykraden, a pokud ano, a nahlásil to na policii, podat policii aspoň popis pachatele. Nevím, zda máte v domě kamery.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová