Sanitářka na interně, náplň práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Sanitární sestra?
To myslíš jako sanitářku? Já jen jestli mi za ty 2 roky, co jsem doma, něco neuteklo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sanitárka a sanitářka je rozdíl, sanitárka je ošetřovatelka, sanitářka řídí sanitku.. předpokládám, že na lůžkovém odd s ležákama, tak to je budeš mýt, přebalovat, krmit, polohovat, mýt lahvičky na pití a dolívat pití, utírat stolky, povlíkat postele atd atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendy259 ano, myslela tu pozici pro ležící osoby. Ne význam se v tom zatím. Ta prace predpokladam je psychicky náročná ale ve zdravotnictví jsem chtěla pracovat vždy. Ale během studia jsem otěhotněla a chtěla bych jít rovnou do prace.
- Citovat
- Upravit
Moje mamka to děla hooodně let, skoro celý život, já bych na to neměla, to není práce, ale poslání, ldn je čekačka na smrt, ale věřím, že po x letech člověk otupí a už mu to nepřijde…hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jo
No nápln práce. Ráno stlaní, převlékání postelí, mytí a přebalování imobilních pacientů, rozdání snídaní, krmení, uvařit čaj. během dopoledne vozíš pacienty po vyšetřeních a na oddělení myješ stolky, uklízíš na pokojích pacientů (ne podlahy),myješ a převlékáš postele po odchdech, pak rozdáš obědy, nakrmíš. Během dne vynášíš mísy, přebaluješ dle potřeby, hlídáš pitný režim ležících pacientů, doléváš čaj. Odpoledne tak po té 15 h už to začíná být volnější. Děláš denní úklidy dle rozpisu, večer rozdáš večeře, opět nakrmíš imobilní. Jinak mě už nic nenapadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám možnost jí pracovat jako sanitární sestra na interně. Co ta prace obsahuje (co budu dělat) děkuji.