Tvorba loga pro e-shop - jaká je cena?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tvorba loga - cena?
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit od někoho, kdo to dělá, nebo kdo má zkušenosti.
Přítel má rostoucí eshop a chtěl by si nechat profesionálně vytvořit logo. Nevíte, jak se tak zhruba pohybuje cena?
Jasně, že to má každá agentura jinak a nakonec nám nezbyde nic jiného, než je obepsat a požádat o cenovou nabídku… Ale ptám se tak dopředu, abychom věděli, na co se připravit, a jestli to vůbec máme už řešit nebo ještě počkat…
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Salvaje dej si poptávku na jobs.cz. Ono záleží, jak moc to logo bude propracovaný a na spoustě dalších detailů.. osobně - logo od 3 tis výše.
vytváří to značku společnosti. Jiná cena bude pro živnostníka, jiná pro větší firmu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moje dcera je přímo grafik.Je teď na MD, ale dělá příležitostně doma.Za logo si grafici říkají tak od 3000kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mých zkušeností se ceny pohybují kolem 3tis a více, záleží kolik chcete návrhů, kolik bude úprav v jakých formátech logo bude a podobně spíš bych počítala s cenou kolem 5-7tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi záleží jak kdo, já mám třeba šikovnou známou, která dělá loga kolem 2,5 - 3 tisíc. Ale znám i mnohem dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono fakt záleží na hodně věcech, to Ti tu prostě nikdo nepoví..sama grafiku dělám, ale pokud neznám detaily, nedokážu tu cenu určit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju všem za příspěvky. Já vím, že mi nikdo neřekne paušální cenu. Jen jsem chtěla zjistit aspoň rozsah a možnosti, což jsem zjistila
Díky moc všem! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit