Sáňkařská dráha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
9.1.18 07:33

Sáňkařská dráha

Dobrý den, chystáme se na dovolenou do Krkonoš s dětmi 20 měsíců a 2,5 roku. Chtěli bychom zkusit sáňkařskou dráhu, buď ve Špindlu nebo na černé hoře. Máte někdo osobní zkušenost? Popřípadě nevíte, jak se na černé hoře překonávají sjezdovky? Musí se přecházet? Jde mi o bezpečnost, hlavně dětí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
9.1.18 08:10

Černá Hora - křížení se sjezdovkou, hodně se tahá pro děti určitě ne Špindl - jede se az dolů, ale spíše pro děti až od 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
9.1.18 08:20

@NikiP S podobně starými dětmi jsme byli na Černé Hoře, kříží se se sjezdovkou ale je tam ukončení- sněhový val a značky, nemusíte se bát že byste vjeli do sjezdovky. Takto malé děti stejně pojedou s Vámi na sáňkách, my to dali i s tříměsíční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
9.1.18 09:21

Ahoj, jela jsem obě i s dětma. Na té Černé hoře je křížení se sjezdovkou poněkud nešťastně řešené, stejně tak i dojezd. Ale v době naší návštěvy bylo málo sněhu, takže možná je pak dráha do cíle vedena jinudy. Špindl je super, jen tam je zase 2× přecházení silnice. Na Černé hoře je zážitkem i jízda kabinovou lanovkou nahoru. Ze Špindlu vás zase vyvezou na hřebeny a máte tam čas na procházku. Kdybych jela znovu, tak Špindl… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.1.18 09:22

@Pe-G a ty sjezdovky se přebíhají mezi lyžaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
9.1.18 09:28
@NikiP píše:
@Pe-G a ty sjezdovky se přebíhají mezi lyžaři?

Ano, je to docela dobrodružné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.1.18 09:35

Děkuji moc za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
9.1.18 14:36

@Saffiraa A jak to je v tom ŠPINDLU, měli jste vlastní sáňky nebo jejich? A kolik na nich mohlo jet osob? Jsme totiž početnější rodina, tak proto se ptám. A zvládl by to projet i desetiletý sám, aby mi nevlétl do silnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
9.1.18 18:00
@Pe-G píše:
@Saffiraa A jak to je v tom ŠPINDLU, měli jste vlastní sáňky nebo jejich? A kolik na nich mohlo jet osob? Jsme totiž početnější rodina, tak proto se ptám. A zvládl by to projet i desetiletý sám, aby mi nevlétl do silnice?

Měli jsme jejich sáňky. Vejde se 1 dospělák a 1 dítě. Dole v centru Špindlu se to objedná a jejich autobus vás vyveze nahoru. Zátarasa u silnice je dostatečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí