Sanorin analergin

22218
26.3.10 12:48

Já bych do toho nešla z jednoduchého důvodu - stejně jako každý Sanorin, jsou návykové (při aplikaci do nosu, samozřejmě)… Brala jsem je několik let, takže vím, o čem mluvím, pak jsem měla dost velký problém je vysadit.
Na Tvém místě bych si zašla na alergologii, předepíšou Ti něco rozumnějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
26.3.10 13:38

Myslím, že „analergin“ neznamená proti alergii, ale že sám alergii nevyvolává. V těhotenství nevadí, ale jak píše bohunka k dlouhodobé léčbě to není.

• Citovat
  • Upravit
1659
26.3.10 14:21

Já jsem taky ve 3.trimestru a zrovna ráno jsem si do očí kapala. Prostě někdy není úniku… Když se to nepoužívá dlouhodobě, tak to podle mě nevadí, prostě v těch největších alergenních vlnách se jinak nedá moc vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22218
26.3.10 18:08
neczuz píše:
Myslím, že „analergin“ neznamená proti alergii, ale že sám alergii nevyvolává.

Zuzko, to je omyl, je to opravdu určeno PROTI alergii… Nicméně na alergologiích už to moc nedoporučují, leda jako nouzovou jednorázovku… Existují mnohem lepší věci na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.3.10 19:59
BohunkaP píše:
neczuz píše:
Myslím, že „analergin“ neznamená proti alergii, ale že sám alergii nevyvolává.
Zuzko, to je omyl, je to opravdu určeno PROTI alergii… Nicméně na alergologiích už to moc nedoporučují, leda jako nouzovou jednorázovku… Existují mnohem lepší věci na předpis.

Máš pravdu. Koukala jsem jen na hlavní účinnou látku a ta je ta samá jako Sanorin normální na rýmu. Zkrátka látka, která snižuje otok sliznic. Teď koukám, že to obsahuje ještě pomocnou účinnou látku - něco navíc na alergii.

• Citovat
  • Upravit
1180
26.3.10 23:35

Mám silnou alergii, v těhotenství jsem se bohužel alergii nevyhnula. V prvním kupodivu vůbec nepřišla, ale v druhém ano. Bez léků by to nešlo. Beru Zyrtec a měla jsem ho povolený i jako těhotná (brala jsem ho v II. trimestru). Naštěstí nebyla alergie tak silná jako obvykle, takže jsem mohla snížit dávky (normálně beru jeden denně, ale v těhotenství mi stačilo půl tabelty obden). Naštěstí mám alergii sezónní (cca 3 - 4 měsíce). Do nosu používám Flixonase, do očí Spersalerg, mám dojem, že je to jen na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22218
27.3.10 11:32
paraplicko píše:
Do nosu používám Flixonase, do očí Spersalerg, mám dojem, že je to jen na předpis.

Jojo, na předpis - mám to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mulatka
30.7.12 19:44

Ahojky ano taky ho pouzívam a jsem tehotna ale me nepomaha nevim proc
:?

• Citovat
  • Upravit
6307
9.4.18 21:27

oživuji diskusi

Neví někdo, zda se vůbec dá ještě sehnat sanorin analergin? jako jediný nám zabíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí