Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, čeká mě laparoskopie v Sanusu v HK, mám z toho velké obavy. Můžete mě napsat, která jste to podstupovala co mě čeká? Myslím, spíš jako u nich, přístup, dokumentace, doteď žádné informace od nich nemám konkrétní. Děkuji ????
@petttulick byla jsem.tam na laparo několikrát. Ale záleží jestli tě ještě ten den budou pouštět nebo ne
@lachtanice86 píše:
@petttulick byla jsem.tam na laparo několikrát. Ale záleží jestli tě ještě ten den budou pouštět nebo ne
To asi nebudou, dyk ta operace je pod narkozou. A ty jsi měla nějaký dokument v ruce, nebo tam doktor něco posílá? Jdu ze Sanusu Pce, do Sanusu HK. Jsou tam šikovní?
@petttulick já měla vždy papír, dostala jsem ho když jsem šla na nějaké vyšetření před tím. Tak ale není problém si tam zavolat a zeptat se, ne? Já do Sanusu chodím kvůli nemoci už roky a ok.
No to neni problem 🙂 takže jinak v hk ok? Nemám se bát z lidské stránky?
@petttulick ahoj, take jsem tam na laparo byla. Kdyztak se ptej, co by te zajimalo. Tez jsem chodila do Pc a na laparo byla poslana tam. Normalne me tam Dr. objednala a poslala na urcity termin a cas. ![]()
@Adela.92 píše:
@petttulick ahoj, take jsem tam na laparo byla. Kdyztak se ptej, co by te zajimalo. Tez jsem chodila do Pc a na laparo byla poslana tam. Normalne me tam Dr. objednala a poslala na urcity termin a cas.
Ahoj, napíšu ti soukromě
Děkuji!
@Adela.92 ahoj tež me to zajima.., nedari se nam otehotnet a mela bych jit na laparoskopii jestli mam pruchozi vajecniky no jenze muj strach je silnejši
a furt ne a ne dojit k dr aby me objednal jen teda doufam ze me objedna do sanusu do Jicina opravdu nechci. Jak to probihalo? za jak dlouho te pustily domu a tak nak celkove jaky to bylo ![]()
@Anonymní píše:
@Adela.92 ahoj tež me to zajima.., nedari se nam otehotnet a mela bych jit na laparoskopii jestli mam pruchozi vajecniky no jenze muj strach je silnejšia furt ne a ne dojit k dr aby me objednal jen teda doufam ze me objedna do sanusu do Jicina opravdu nechci. Jak to probihalo? za jak dlouho te pustily domu a tak nak celkove jaky to bylo
Napis mi kdyztak soukromou zpravu, napisu co si vzpomenu ![]()
Dobrý den, obnovují diskuzi a prosim o info jaký máte zkušenosti s laparo v sanusu HK. Mám tam v únoru podstoupit laparoskopii, hysteroskopii a chromopertubaci. Mám z toho strach. Děkuji za odpověď
@Anet.li Ahoj, byla jsem v HK v Sanusu na laparoskopii. Bála jsem se z hlediska přístupu, ale nakonec vše probíhalo v klidu. Tak se neboj ![]()
Ahoj, byla jsem na laparoskopii, hysteroskopii a chromopertubaci v jednom. Vše v pořádku. Jsou tady strašně moc hodní. Mohu jen doporučit.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď