Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, čeká mě laparoskopie v Sanusu v HK, mám z toho velké obavy. Můžete mě napsat, která jste to podstupovala co mě čeká? Myslím, spíš jako u nich, přístup, dokumentace, doteď žádné informace od nich nemám konkrétní. Děkuji ????
@petttulick byla jsem.tam na laparo několikrát. Ale záleží jestli tě ještě ten den budou pouštět nebo ne
@lachtanice86 píše:
@petttulick byla jsem.tam na laparo několikrát. Ale záleží jestli tě ještě ten den budou pouštět nebo ne
To asi nebudou, dyk ta operace je pod narkozou. A ty jsi měla nějaký dokument v ruce, nebo tam doktor něco posílá? Jdu ze Sanusu Pce, do Sanusu HK. Jsou tam šikovní?
@petttulick já měla vždy papír, dostala jsem ho když jsem šla na nějaké vyšetření před tím. Tak ale není problém si tam zavolat a zeptat se, ne? Já do Sanusu chodím kvůli nemoci už roky a ok.
No to neni problem 🙂 takže jinak v hk ok? Nemám se bát z lidské stránky?
@petttulick ahoj, take jsem tam na laparo byla. Kdyztak se ptej, co by te zajimalo. Tez jsem chodila do Pc a na laparo byla poslana tam. Normalne me tam Dr. objednala a poslala na urcity termin a cas. ![]()
@Adela.92 píše:
@petttulick ahoj, take jsem tam na laparo byla. Kdyztak se ptej, co by te zajimalo. Tez jsem chodila do Pc a na laparo byla poslana tam. Normalne me tam Dr. objednala a poslala na urcity termin a cas.
Ahoj, napíšu ti soukromě
Děkuji!
@Adela.92 ahoj tež me to zajima.., nedari se nam otehotnet a mela bych jit na laparoskopii jestli mam pruchozi vajecniky no jenze muj strach je silnejši
a furt ne a ne dojit k dr aby me objednal jen teda doufam ze me objedna do sanusu do Jicina opravdu nechci. Jak to probihalo? za jak dlouho te pustily domu a tak nak celkove jaky to bylo ![]()
@Anonymní píše:
@Adela.92 ahoj tež me to zajima.., nedari se nam otehotnet a mela bych jit na laparoskopii jestli mam pruchozi vajecniky no jenze muj strach je silnejšia furt ne a ne dojit k dr aby me objednal jen teda doufam ze me objedna do sanusu do Jicina opravdu nechci. Jak to probihalo? za jak dlouho te pustily domu a tak nak celkove jaky to bylo
Napis mi kdyztak soukromou zpravu, napisu co si vzpomenu ![]()
Dobrý den, obnovují diskuzi a prosim o info jaký máte zkušenosti s laparo v sanusu HK. Mám tam v únoru podstoupit laparoskopii, hysteroskopii a chromopertubaci. Mám z toho strach. Děkuji za odpověď
@Anet.li Ahoj, byla jsem v HK v Sanusu na laparoskopii. Bála jsem se z hlediska přístupu, ale nakonec vše probíhalo v klidu. Tak se neboj ![]()
Ahoj, byla jsem na laparoskopii, hysteroskopii a chromopertubaci v jednom. Vše v pořádku. Jsou tady strašně moc hodní. Mohu jen doporučit.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.