Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, můžete mi prosím napsat přibližnou cenu, na kolik vyjde iui když jsem v car jako samoplatce?
Chodíme do ivf Cube a bohužel nespolupracují v moji pojišťovnou, o změnu pojišťovny budu žádat, ale novou budu mít až od července, nechci do té doby stát na místě.
Díky ![]()
Pokud není třeba stimulace hormony tak tuším kolem 1000kc… Pokud tedy je už spermio a ostatní vyšetření hotovo…
@Ufinka87 všechna vyšetření máme za sebou, spermiogram je v normě, ale já mám pcos
dvakrát jsme zkoušeli casovany styk a nevyšlo to, tak přemýšlím co dal a jestli vůbec iui zkoušet.. 1000 Kč je v pohodě, stimulace hormony tedy třeba je, ale Femaru mám ještě z minulých pokusů a za ovitrelle jsem vždy doplacela kolem 600 Kč.
Tak podle ceníku ivf Cube by měl být doplatek 1500 za katetr a nebo 4000 když to není smluvní pojišťovna ![]()
A co zkusit jiný Car co s vaší pojišťovnou je…? Mě by se nechtělo čekat. Taky jsem čekala půl roku na operaci kterou mi moje pojišťovna nechtěla zaplatit tak jsem musela k té která zaplatí… ![]()
@Ufinka87 nad tím už jsem také premyslela, ale tady jsem spokojená, máme to nejblíž a nechci začínat zase od začátku někde jinde ![]()
@Micky174 já jako samoplatce za nej bohužel doplacim cca 560 Kč..
@Micky174 šílený
bohužel 3. pokus s časovaným stykem nám nevyšel, tak si teď asi dáme pauzu od všeho a uvidíme co dal.. už mám podanou zadost o změnu pojišťovny, abych byla od července u té která s mým car spolupracuje
My platíme 2600 Kč (už jsme vyplácali pokusy na pojišťovnu, s pojišťovnou jsme platili myslím 1500 Kč), za ovitrelle je kolem 90 Kč.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď