Kdy jste podstoupily IVF?

45
4.2.20 21:07

Kdy jste podstoupily IVF?

Ženy mám na vás dotaz. Vy co jste měli neúspěšné IUI, kdy jste se rozhodli pro IVF? Kolik jste měli neuspěšných IUI? Jak probíhala IVF, kolik jste dávali zálohy a kolik se Vám vrátilo peněz? My chodíme na kliniku do Zlína. Poprosím o Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.2.20 21:17

4 IUI
Rozhodl manžel pro IVF
Zálohy žádné.
Před týdnem první IVF, stimulace 8tis, zbytek jako AH, ICSI, mrazák - doplatek 17.5tis.

• Citovat
  • Upravit
5040
4.2.20 21:17

2× IUI, zálohy jsme nedávali, zaplatili jsme to, co jsme podstupili, bylo to rozepsané na faktuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
4.2.20 21:28

@Aysel 1× IUI a druhý nám zrušily kvůli spermio. Nás ivf vyšlo asi na 23,zalohy žádné. Plus nějaký léky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.20 21:30

3×IUI, pak 1×IVF, zalohu nevim, celkem 28 000kc, ale naordinovali jsme si celkem vice nadstandardnich veci a mame jednovajecna dvojcatka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1027
4.2.20 21:59

Muzu se pridat, ale nas ceka 2 IUI a kdyz se nepodari tak jeste jeden pokis, jak se rika do 3 vseho dobreho, a pak IVF…asik kazda zkusenost dobra zkusenost… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.20 22:03

My jsme miminku dávali volný průběh dva roky. Z těch dvou let jsme se opravdu snažili jeden rok. Po roce intenzivního snažení jsme zkusili jedna IUI. Víc jsme zkoušet nechtěli. Už máme vše zařízené. Bydlení, zaměstnání, na miminko se těšíme. Nechceme víc čekat. Momentálně stimulují druhým dnem v dlouhém protokolu. Tak uvidíme, snad vše vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.20 09:11

Hodně záleží, zda se alespon trochu vi příčina neúspěchu, protože v nějakých případech pak IUI nemá ani smysl, nebo max. jednou. Pokud je příčina neznáma, jako u mě, tak jsme sla na 3 IUI a pak IVF. V HK mě pokus i s priplatkovymi metodami a mrazenim 2 embryí stal 20tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.2.20 11:23

@Alice 20tiprocentní no u nás se právě taky neví proč to nevychází. Máme už 3neúspěšné IUI. A vrátily Vám něco? Nebo se nevrací ta záloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
5.2.20 13:16
@Aysel píše:
@Alice 20tiprocentní no u nás se právě taky neví proč to nevychází. Máme už 3neúspěšné IUI. A vrátily Vám něco? Nebo se nevrací ta záloha.

o jaké záloze mluvíš? My žádnou nedávali a rovnou zaplatili fakturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.2.20 14:10

@mamina2017 nám ve Zlíně řekli že musíme dát zálohi dvacet tisic a z té se bude vše odečítat. Že dají požadavek na pojišťovnu a pak že se nám to prý vrátí. Nechápu to moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 14:18

@Aysel
Já měla nejdřív požadavek od pojišťovny schválený a pak až jsme řešili co a jak.
O záloze slyším prvně 8o

• Citovat
  • Upravit
45
5.2.20 14:25
@Anonymní píše:
@Aysel
Já měla nejdřív požadavek od pojišťovny schválený a pak až jsme řešili co a jak.
O záloze slyším prvně 8o

Ten nam budou davat taky. Ale chcou po nas ve Zlíně zálohu nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.2.20 15:40

Ahoj, také slyším o záloze prvně. Třeba tam mají špatnou zkušenost, že po zákroku nechtějí pacienti zaplatit :) Já chodím do Sanus a platíme vždy postupně, nejdřív zaplatím za injekce při převzetí. Potom se platilo až po odběru vajíček (za ICSI a prodlouženou kultivaci), po transferu jsme platili za zmražení zbylých emryí. V dalším pokusu KET se platilo opět až po transferu (za KET a asistovaný hatching). Předem nikdy neplatíme. Za 1× proces IVF a 1× KET jsme zaplatili přes 30 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.2.20 15:46

@Sarkaa90 také chodíme do Sanusu a platili jsme vše až po jeden IVF cyklus s nejakymi nadstandarty včetně léků a zamrazeni 3 embyjek cca 25tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.