KET únor 2020

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.1.20 14:56

KET únor 2020

Čeká to teď také někoho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
27.1.20 15:53
@Anonymní píše: Čeká to teď také někoho?
:mavam: mna ;) 3.2. Mam uzv a za pár dní potom ket ak bude sliznica dobrá a ak rozmrazovanie prebehne ôk, mame len 1 bojovníka :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 16:30

@Baterinka Tak to budeme podobně. Já jdu také 3.2. na ultrazvuk a potom snad ket, když bude dobrá sliznice. To budu 11dc, ale beru estrofem 3× denně, protože jsem měla v prosinci dlouhý protokol a po něm anovulační cyklus a nejspíše bych ještě neměla ovulaci a tedy nízkou sliznici. My máme teď také 1 blastu, bohužel jsem špatně reagovala na stimulaci a zbyla jenom dvě embrya. Ale máme ještě 2 další horší kvality z předchozího pokusu. Takže celkem 3 mrazáčky. Já to teď chtěla zkusit s čerstvými, doufala jsem, že vyjde hned et a nic…

• Citovat
  • Upravit
784
27.1.20 17:36
@Anonymní píše:
@Baterinka Tak to budeme podobně. Já jdu také 3.2. na ultrazvuk a potom snad ket, když bude dobrá sliznice. To budu 11dc, ale beru estrofem 3× denně, protože jsem měla v prosinci dlouhý protokol a po něm anovulační cyklus a nejspíše bych ještě neměla ovulaci a tedy nízkou sliznici. My máme teď také 1 blastu, bohužel jsem špatně reagovala na stimulaci a zbyla jenom dvě embrya. Ale máme ještě 2 další horší kvality z předchozího pokusu. Takže celkem 3 mrazáčky. Já to teď chtěla zkusit s čerstvými, doufala jsem, že vyjde hned et a nic…

No ja som mala tiež dlhy protokol, presadila som si et 2embryi ale bolo z toho len biochemické síce mi silili testy a tak ale hcg nestupalo ako malo, 21. Den po et len 205 tak som vysadila lieky. Ja som v Rakúsku a beriem progynova 3×d, zostal nám len tento mrazacik z dlhého protokolu tak snad to bude ten pravý :srdce:
Držím ti palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
27.1.20 19:38

Ahoj, já se chystám na můj 3.KET. Dnes jsem byla na UTZ 11 DC a folikul je 20mm, sliznice 9 mm. Termín KET se dozvím zítra. Dnes toho měli v CAR hodně a tak mi dělal kontrolu doktor, který tam byl asi jen na výpomoc. Doktorka se na to prý zítra podívá a naplánuje transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 08:17

@Baterinka Děkuji, také držím, snad už to dopadne. Už je to nějaké dlouhé. :lol:
@Peťula3443 Tak to budeš týden před námi. :potlesk: Tak ať jsou dnes samé dobré zprávy. Dej vědět.
Holky a snažíte se o první nebo už doma dítě máte? U nás je to třetí :oops:. Někdy si připadám jako blázen, že to řešíme přes car. Ale ta touha zkrátka je. Druhé máme právě po ivf, to třetí jsme zkoušeli doma přes 2 roky a nic. Do caru jsem už nechtěla, ale ještě se nechci smířit s tím, že bych to měla vzdát, když jsem vždy chtěla velkou rodinu. A už nás trošku tlačí čas.

• Citovat
  • Upravit
1350
28.1.20 09:11

Ahoj, já jdu v pátek k Dr a jestli bude sliznice OK tak budeme taky plánovat KET, počítám někdy příští týden. Je to už druhý, první nevyšel. Tak snad se to tentokrát povede. Máme u ledu tři, zkusím dr ukecat, ať mi zavede dvě najednou a na poslední pokus si necháme jedno :D Budu Vám tady holky držet palce, ať už nám to vyjde :D Já zatím žádné dítko nemám, takže bych byla neskutečně ráda alespoň za jeden kousek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.1.20 09:55

Tak KET bude už v pondělí 3.2.
Taky všem držím moc palce! My žádné dítě nemáme, byla jsem 2× těhotná mimoděložně :,(, takže nemám vejcovody. IVF je tedy naše jediná možnost na vlastního potomka. Hrozně mne štve, že zatím dva transfery a nic. Přitom to mimoděložní se chytlo a rostlo vždy hned na 1. pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.1.20 10:07

Ahoj, ja jdu dnes na UZ jsem 11 DC. Doufám, že vše bude v pořádku. A budeme se moc posunout už. Ještě děti nemáme. Tak se moc těším. Jdu ale až o půl třetí. Tak jsem dnes trochu nervózní.
:? Jinak beru Estroferm na růst sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.1.20 10:18

@Bea1982 ahoj, já byla včera 11 DC a šla jsem až v 18 hod. Původně jsem byla objednaná na 9 hod, ale měli strašně odběrů a transferů, tak mne přeobjednali. Ale určitě lepší, než kdyby se na to vyprdli a já tam pak třeba x hodin čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.1.20 10:21

@Peťula3443 to je pravda. :) no necháme se překvapit. Chci jen dobré zprávy… Tak jako všichni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.1.20 10:36

@Bea1982 tak drzim palce aby to bylo OK a mohli jste plánovat transfer. Bude to tvůj první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.1.20 10:48

@Peťula3443 ano první. :roll: tak se i trochu bojím. Ale podstoupila by jsem vše, aby jsme se dočkali. Moc děkuji za podporu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.1.20 10:54

@Bea1982 já jsem se při prvním strašně těšila, věřila jsem tomu, že to hned vyjde. Bohužel nevyšlo.

Tak to budeme skoro na stejno na transfer, pokud to bude OK. A ono určitě bude, když bereš estrofem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.1.20 10:55

U nás to bude 2. Dieťa :D mam 3.5 ročného syna, ktorý sa podaril po spontanne po:3× IUI, 1× ET, 2× KET, 2.x ET :lol: :lol: :lol: keď po tom druhom nevydarenom ET (to bolo poprvé s blastozystami) nechodila už 40 dní druhá ms, tak ma manžel presvedčil, aby som si urobila test a bolo to tam :mrgreen:
Za tie 4 roky sa nám ale spermiogram naďalej zhoršil a podla Dr. Je spontanne otehotnieť s mizivou sancou :? Je pravda ze od pôrodu sme sa nechránili a nič :?
Tak snáď to teraz vyjde s pomocou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.