Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Čeká to teď také někoho?
@Baterinka Tak to budeme podobně. Já jdu také 3.2. na ultrazvuk a potom snad ket, když bude dobrá sliznice. To budu 11dc, ale beru estrofem 3× denně, protože jsem měla v prosinci dlouhý protokol a po něm anovulační cyklus a nejspíše bych ještě neměla ovulaci a tedy nízkou sliznici. My máme teď také 1 blastu, bohužel jsem špatně reagovala na stimulaci a zbyla jenom dvě embrya. Ale máme ještě 2 další horší kvality z předchozího pokusu. Takže celkem 3 mrazáčky. Já to teď chtěla zkusit s čerstvými, doufala jsem, že vyjde hned et a nic…
@Anonymní píše:
@Baterinka Tak to budeme podobně. Já jdu také 3.2. na ultrazvuk a potom snad ket, když bude dobrá sliznice. To budu 11dc, ale beru estrofem 3× denně, protože jsem měla v prosinci dlouhý protokol a po něm anovulační cyklus a nejspíše bych ještě neměla ovulaci a tedy nízkou sliznici. My máme teď také 1 blastu, bohužel jsem špatně reagovala na stimulaci a zbyla jenom dvě embrya. Ale máme ještě 2 další horší kvality z předchozího pokusu. Takže celkem 3 mrazáčky. Já to teď chtěla zkusit s čerstvými, doufala jsem, že vyjde hned et a nic…
No ja som mala tiež dlhy protokol, presadila som si et 2embryi ale bolo z toho len biochemické síce mi silili testy a tak ale hcg nestupalo ako malo, 21. Den po et len 205 tak som vysadila lieky. Ja som v Rakúsku a beriem progynova 3×d, zostal nám len tento mrazacik z dlhého protokolu tak snad to bude ten pravý ![]()
Držím ti palce!!!
Ahoj, já se chystám na můj 3.KET. Dnes jsem byla na UTZ 11 DC a folikul je 20mm, sliznice 9 mm. Termín KET se dozvím zítra. Dnes toho měli v CAR hodně a tak mi dělal kontrolu doktor, který tam byl asi jen na výpomoc. Doktorka se na to prý zítra podívá a naplánuje transfer.
@Baterinka Děkuji, také držím, snad už to dopadne. Už je to nějaké dlouhé. ![]()
@Peťula3443 Tak to budeš týden před námi.
Tak ať jsou dnes samé dobré zprávy. Dej vědět.
Holky a snažíte se o první nebo už doma dítě máte? U nás je to třetí
. Někdy si připadám jako blázen, že to řešíme přes car. Ale ta touha zkrátka je. Druhé máme právě po ivf, to třetí jsme zkoušeli doma přes 2 roky a nic. Do caru jsem už nechtěla, ale ještě se nechci smířit s tím, že bych to měla vzdát, když jsem vždy chtěla velkou rodinu. A už nás trošku tlačí čas.
Ahoj, já jdu v pátek k Dr a jestli bude sliznice OK tak budeme taky plánovat KET, počítám někdy příští týden. Je to už druhý, první nevyšel. Tak snad se to tentokrát povede. Máme u ledu tři, zkusím dr ukecat, ať mi zavede dvě najednou a na poslední pokus si necháme jedno
Budu Vám tady holky držet palce, ať už nám to vyjde
Já zatím žádné dítko nemám, takže bych byla neskutečně ráda alespoň za jeden kousek ![]()
Tak KET bude už v pondělí 3.2.
Taky všem držím moc palce! My žádné dítě nemáme, byla jsem 2× těhotná mimoděložně
, takže nemám vejcovody. IVF je tedy naše jediná možnost na vlastního potomka. Hrozně mne štve, že zatím dva transfery a nic. Přitom to mimoděložní se chytlo a rostlo vždy hned na 1. pokus.
Ahoj, ja jdu dnes na UZ jsem 11 DC. Doufám, že vše bude v pořádku. A budeme se moc posunout už. Ještě děti nemáme. Tak se moc těším. Jdu ale až o půl třetí. Tak jsem dnes trochu nervózní.
Jinak beru Estroferm na růst sliznice.
@Bea1982 ahoj, já byla včera 11 DC a šla jsem až v 18 hod. Původně jsem byla objednaná na 9 hod, ale měli strašně odběrů a transferů, tak mne přeobjednali. Ale určitě lepší, než kdyby se na to vyprdli a já tam pak třeba x hodin čekala.
@Peťula3443 to je pravda.
no necháme se překvapit. Chci jen dobré zprávy… Tak jako všichni ![]()
@Bea1982 tak drzim palce aby to bylo OK a mohli jste plánovat transfer. Bude to tvůj první?
@Peťula3443 ano první.
tak se i trochu bojím. Ale podstoupila by jsem vše, aby jsme se dočkali. Moc děkuji za podporu. ![]()
@Bea1982 já jsem se při prvním strašně těšila, věřila jsem tomu, že to hned vyjde. Bohužel nevyšlo.
Tak to budeme skoro na stejno na transfer, pokud to bude OK. A ono určitě bude, když bereš estrofem ![]()
U nás to bude 2. Dieťa
mam 3.5 ročného syna, ktorý sa podaril po spontanne po:3× IUI, 1× ET, 2× KET, 2.x ET
keď po tom druhom nevydarenom ET (to bolo poprvé s blastozystami) nechodila už 40 dní druhá ms, tak ma manžel presvedčil, aby som si urobila test a bolo to tam ![]()
Za tie 4 roky sa nám ale spermiogram naďalej zhoršil a podla Dr. Je spontanne otehotnieť s mizivou sancou
Je pravda ze od pôrodu sme sa nechránili a nič ![]()
Tak snáď to teraz vyjde s pomocou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Čeká to teď také někoho?