IVF Únor 2020

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
12.2.20 10:01

IVF Únor 2020

Ahoj holky,
jdete nektera na IVF ted v unoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
12.2.20 13:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
12.2.20 16:46

@Luciena2×1
Ahoj,
já stimuluji, ale pomalu rostou folikuly, tak nevím, kdy a jestli vůbec bude odber. Doktorka něco říkala o KET.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
12.2.20 16:49

13DC stimulace

V pátek jdu již na třetí UTZ, tak snad to k něčemu bude. Jinak na 1.IVF mi to přijde už hodně peněz, ty koňské dávky hormonů mám na samoplatce. Zatím 20 000. Gonal je celkem drahá sranda. :roll:

• Citovat
  • Upravit
12.2.20 19:31

@Luciena2×1
Ahoj dneska jsem byla na prvním IVF s odebraných 32 vajíček mi kvůli hrozícímu OHSS zamrazili 6 vajíček a dneska mi zaváděli 1 ET a teď bude jen čekání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
12.2.20 19:48

@Karolinka96
Ty jsi krásne daleko.

• Citovat
  • Upravit
12.2.20 23:48

Ahoojky, můžu se k Vám přidat? Dnes jsem začala se stimulací na 1 IVF s Pergoverisem. Mám dlouhý protokol. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 09:15

Zítra jdu na odběr folikulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 09:42

@kveta112 jo čekám na to už od listopasu mám kratší protokol jenže hodně mi to zkomplikovali měsíčky které měli zpoždění a po odběru přišli zase strašně brzo… Hlavně se ničeho neboj všechno bude super dělej co ti budou říkat doktoři a zachvili budeš tez jen čekat :) KET neni špatně pokud ti vrmou hodně vajíček hrozí tam OHSS a já ho měla po odběru sice slabý ale fakt mi nebylo vůbec dobře jsem ráda že mi je zamrazili a teď vlastně po necelém měsíci rozmrazili a dost lidí říká že je to lepší s těch zamrazenych tak uvidím zda měli pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.2.20 12:13

Ahoj holky, jsem rada ze se jste se pridaly :)
Ja jdu ted na druhe IVF, prvne jsem mela Pergoveris a mela jsem 3 embryjka, ale prezilo jen jedno a to se nechytlo. Ted zkousim Gonal, ale je mi 38 a mam nizke hormony tak beru 300…
Karolinka - 32 se je super uroda :) Ja budu rada za par, proste vek neosalim.
Dalo mi to dost zabrat zklamani po 1 IVF, ale vsude jsem pak cetla, ze prvni je vlastne testovaci, ze se zkousi jak zena bude a co reagovat.
Poprve mi dali Pergoveris a malou davku, pak se ji snazili zvysit, ale bylo to na prd, uz to nedohnali. Ze zacatku jsem mela jen 3 foliky a tech byly 3 embrijka, takze na poctu asi nezalezi, ale na kvalite.
Tak ted uvidim. Jsem trochu klidnejsi, protoze uz vim do ceho jdu…
Karolinka- drzim palce at se chytit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 12:32

@Luciena2×1 Můžu se prosím zeptat kolik jsi si píchala při prvním IVF jednotek toho pergoverisu? Nám právě řekli, že je to lepší jak gonal, že se na to i lépe reaguje. Tak doufám, že bude co k zavádění, protože já jsem zatím rozhodnutá podstoupit jen 1 cyklus IVF. A to máme ještě genetiku embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.2.20 12:39

@Pavluša007 Uz si to moc nepamatuju, ale zacinala jsem na 200 a pak mi to zvedli na 300 protoze jsem moc nereagovala. Ted si picham Gonal a Luveris v podstate je to stejne, jen ve 2 injekcich. Ja jsem si ten Gonal vydupala, protoze jsem si rikala, ze treba budu reagovat lepe (chci mrazacky), ale myslim, ze to bude stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 12:49

@Luciena2×1 aha, tak to držím palce. Já si píchám 200j. Ale říkal, že mi hraje do karet můj věk a právě se bála aby to nepřestřelili tak říkala, že 200j bude bohatě stačit. Tak uvidíme na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.2.20 12:52

@Dajulisss Jdes na prvni IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 13:33

@Luciena2×1 jo jo, je to naše 1.IVF. Musíme ho podstoupit z důvodu genetiky. Jinak já problém otěhotnět neměla, ale skončilo to ukončením pro VVV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.