IVF Únor 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
28.2.20 13:13

@Kleopatra38 moc me to mrzi :(, hlavne ze mas nanuky :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.2.20 13:23

@Kleopatra38 přesně tak, hlavně že něco máte a teď už to dopadne :palec:… nám bohužel ze 4 oocytu zůstal jenom jeden :( Tak doufám ze je to ten nejsilnější jedinec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.20 06:37

Tak jsem raději zkusila znovu a sílí super :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
1.3.20 10:07

@Dajulisss ahoj, to je parada :-) Drzim palecky. Kdy ze jdes na krev?
Ja jsem byla vcera a ET a nevim, kdy mam zacit testovat. Krev me ceka az popristi pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.20 10:11

Na krev jdu ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
1.3.20 11:12

@Dajulisss Tak to mas za chvilku a ta carka je krasna :) Kolikaty den si testovala poprve pls? Nechci testovat ani brzo, ale urcite do krve nevydrzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.20 11:19

@Luciena2×1 Na et jsem byla 19.2 a poprve jsem se testovala 28.2 a to byla slabounká druhá čárka a dnes jsem zkusila a byla už o hodně silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.20 13:20

@Dajulisss
To je super zpráva já mám pořád slabou a to vůbec nevím proč? Radši se nebudu testovat a počkám do ultrazvuku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.20 14:18

@Karolinka96 kdy jdeš na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
1.3.20 16:53

@eviiiii Ahoj, musis jeste vydrzet :? Dulezite bude, jestli uvidi srdicko a to by melo byt videt 7tt. Kdy jdes na dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.20 19:32

@Dajulisss
11.3. na krev se nechodí jen kdyby byl test tuplne negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
2.3.20 06:10

Ahojky holky :), nevadí, když se přidám? :srdce:. Jsem dnes 6 den od ET. A musím říct, že na sobě nic necítím jako že opravdu ani pichnuti 8o, myslíte že je to normální? Všichni popisují tlak, píchání atp. Jsem z toho nervózní.. Je to první pokus a mám už 11 leteho chlapečka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
2.3.20 07:06

@klaris81 jeee ty jsi byla ve stejný den jako já na ET 🤗 ❤️️ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.3.20 07:26

@Vikajzna :) :) Ahoj, to je hezky se s někým setkat na stejný den. A jak se citis? Kolikaty mám za sebou pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.3.20 07:29

@Vikajzna Teď jsem si přečetla tvou zprávu. Muj je to tedy pokus číslo pět a mám přirozenou cestou skoro 12 leteho klucinu. A teď krom šílený bolesti prsou mi nic není. To prisazuji hormonum. A je to prý normální, i když mě to taky znervózňuje. Držím se abych netestovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.