Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jary1 urcite ti to na utz vyjde v pátek dobře. Budu na tebe myslet ![]()
Caute holky. Tak snad se nám bude zvyšovat i hcg tak jako čárka u testu. Dnes jsem 10 den po transferu 5 denního embrya. Tak posílám dnešní ranní testy. Posílám tedy všem pozitivní myšlení a hlavně víru v to že to vyjde. Ono bohužel stále se může vývoj zastavit a nebo potratit. Ale holky my jsme silné a zvládneme všechny překážky a ta první je už pro nás klinika kterou by ne každá zvládla. Zítra mám test z krve tak uvidíme co mi řeknou.
Ahojky holky tak já jsem včera byla 7 den po et
a taky jsem testovala 😊 ten spodní je ze včerejška 😊 ![]()
@Vikajzna no to je super jen tak dál. Přeji ať to dobře dopadne.
@Vejalu píše:
@Vikajzna no to je super jen tak dál. Přeji ať to dobře dopadne.
Tobě také 🙏 ale ty nervy než se objevila
myslela jsem že vyklepu rukama Roman morzeovkou 🤣 musíme si držet pesticky. Také má 5ti denní bublinku ❤️️
@Vikajzna jojo ty nervy. Prý vydržte do krevního testu ten mám zítra a já testují už od neděle od 6.dne po ET
vždyť to se nedá vydržet
@Vejalu píše:
@Vikajzna jojo ty nervy. Prý vydržte do krevního testu ten mám zítra a já testují už od neděle od 6.dne po ET![]()
![]()
vždyť to se nedá vydržet
To ne už jsem nevěděla roupama co dělat, myslím si že horší je ten stres než netestovat.
@Vikajzna přesně tak vidím to stejně. A kolikátý je to tvůj pokus?
@Vejalu píše:
@Vikajzna přesně tak vidím to stejně. A kolikátý je to tvůj pokus?
První 😊 jako bála jsem se moc a tvůj?
@Vikajzna můj je to taky první. Právě. Takže jsem doufala že to vyjde ale taky se obávala že nemusí. Ale máme ještě 3 nanuky v caru.
@Vejalu píše:
@Vikajzna můj je to taky první. Právě. Takže jsem doufala že to vyjde ale taky se obávala že nemusí. Ale máme ještě 3 nanuky v caru.
No já doufám a věřím, nic jiného stejně člověk nezmůže.
My máme 5 ledňáčků ![]()
@Vikajzna to jich máte ještě hodně. Tak za rok sourozence
doufejme že se to malé bude vyvíjet bude růst hcg, půjde vidět na utz váček a projde nejhorší období 12 týdnu ![]()
@Vejalu píše:
@Vikajzna to jich máte ještě hodně. Tak za rok sourozence![]()
![]()
doufejme že se to malé bude vyvíjet bude růst hcg, půjde vidět na utz váček a projde nejhorší období 12 týdnu
To já také doufám, my máme už dva kluky 11 let 🤣nám to už stačí 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.