IVF Únor 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2705
2.3.20 18:51

@denikoli moc gratuluji a jen ať se to zvyšuje čím dál více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
2.3.20 18:51

@jary1 urcite ti to na utz vyjde v pátek dobře. Budu na tebe myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
2.3.20 18:52

@jary1 věřím že na kontrole bude vše jen v nejlepším pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
5.3.20 08:36

Caute holky. Tak snad se nám bude zvyšovat i hcg tak jako čárka u testu. Dnes jsem 10 den po transferu 5 denního embrya. Tak posílám dnešní ranní testy. Posílám tedy všem pozitivní myšlení a hlavně víru v to že to vyjde. Ono bohužel stále se může vývoj zastavit a nebo potratit. Ale holky my jsme silné a zvládneme všechny překážky a ta první je už pro nás klinika kterou by ne každá zvládla. Zítra mám test z krve tak uvidíme co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.20 08:40

Ahojky holky tak já jsem včera byla 7 den po et :D a taky jsem testovala 😊 ten spodní je ze včerejška 😊 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
5.3.20 08:44

@Vikajzna no to je super jen tak dál. Přeji ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.20 08:46
Ahojky holky tak já jsem včera byla 7 den po et :D a taky jsem testovala 😊 ten spodní je ze včerejška 😊 :srdce:
@Vejalu píše:
@Vikajzna no to je super jen tak dál. Přeji ať to dobře dopadne.

Tobě také 🙏 ale ty nervy než se objevila :zed: myslela jsem že vyklepu rukama Roman morzeovkou 🤣 musíme si držet pesticky. Také má 5ti denní bublinku ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
5.3.20 08:48

@Vikajzna jojo ty nervy. Prý vydržte do krevního testu ten mám zítra a já testují už od neděle od 6.dne po ET :D :D :D vždyť to se nedá vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.20 08:53
@Vejalu píše:
@Vikajzna jojo ty nervy. Prý vydržte do krevního testu ten mám zítra a já testují už od neděle od 6.dne po ET :D :D :D vždyť to se nedá vydržet

To ne už jsem nevěděla roupama co dělat, myslím si že horší je ten stres než netestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
5.3.20 08:55

@Vikajzna přesně tak vidím to stejně. A kolikátý je to tvůj pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.20 08:56
@Vejalu píše:
@Vikajzna přesně tak vidím to stejně. A kolikátý je to tvůj pokus?

První 😊 jako bála jsem se moc a tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
5.3.20 09:01

@Vikajzna můj je to taky první. Právě. Takže jsem doufala že to vyjde ale taky se obávala že nemusí. Ale máme ještě 3 nanuky v caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.20 09:03
@Vejalu píše:
@Vikajzna můj je to taky první. Právě. Takže jsem doufala že to vyjde ale taky se obávala že nemusí. Ale máme ještě 3 nanuky v caru.

No já doufám a věřím, nic jiného stejně člověk nezmůže. :srdce: My máme 5 ledňáčků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
5.3.20 09:07

@Vikajzna to jich máte ještě hodně. Tak za rok sourozence :lol: :lol: :lol: doufejme že se to malé bude vyvíjet bude růst hcg, půjde vidět na utz váček a projde nejhorší období 12 týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.3.20 09:18
@Vejalu píše:
@Vikajzna to jich máte ještě hodně. Tak za rok sourozence :lol: :lol: :lol: doufejme že se to malé bude vyvíjet bude růst hcg, půjde vidět na utz váček a projde nejhorší období 12 týdnu :)

To já také doufám, my máme už dva kluky 11 let 🤣nám to už stačí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.