IVF Únor 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.2.20 20:07

@Diego1
ano já byla na KET a vlastně dostala sem ms 12 den jsem šla na ultrazvuk a 3 dny na to na KET takže si myslím že určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.2.20 20:29

Ahojte holky, chci se zeptat… Začátkem února jsme byli na IVF… Zadařilo se…krev byla po pozitivním testu 5682..doktorka na mě koukal a byla jsem 5+4 a Vacek měl 4mm…dnes jsem byla na kontrole 6+2 a Dr říkala že dle ultrazvuku bude mimco menší že to odpovídá tak na 5+4… Ale naměřila že Vacek má 17mm bez plodu…že na plod je čas… Všem komu jsem to řekla vytrestili očí že Vacek ma 17mm… :( Dvakrát mě zjišťovala, že je vše v pořádku…co si myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.2.20 20:52

@Diego1 Dle mého ano. Jak přejde MS, možná i dříve nasadí hormony- ja progesteron a pak Crinon a zase se muže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.2.20 21:03

@Karolinka96 jupiii,děkuju moc vsem…na utery jsem uz objednana na konzultaci, ale nevydrzim cekat tak dlouho, tak zkusila tuhle diskusi…Jediné co me děsí, tak jsou zase ty injekce Clexane kazdy den..zrejme to bude druhy a asi i poslední pokus vzhledem k mé jedné ledvine…dekuju dekuju dekuju :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.20 21:03

@eviiiii
Ahoj podle mě je to v pořádku možná se Sekla o ten týden.. mám takovou zkušenost moji nevlastní máma čekala mimi byla v 10 týdnů a doktorka ji řekla že miminko vypadá že je teprve 5 týden ale bohužel se nevyvíjelo… Pak čekala znovu doktorka ji řekla že místo v 8 to vypadá na 6 a je s toho 16 mesicni dianka… Když se pak ptala lékařky zda to není špatně bylo jí řečeno že u toho prvního šlo vidět že ani vacek se nezvětšuje že tam to bylo špatně ale že u druhého těhotenství sice tam bylo to zpomalení ale vacek rostl takže tam žádné obavy nebyli… Podle mého názoru je to jen o týden psala jsi že vacek je větší takže bych se neobavala… ale uklidňující odpověď ti samozřejmě dá jen další kontrola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.2.20 21:13

@Diego1 Dle mého ano. Jak přejde MS, možná i dříve nasadí hormony- ja progesteron a pak Crinon a zase se muže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.20 06:35

Tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
28.2.20 08:22

@Dajulisss Kolikaty den jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.20 09:22

@Luciena2×1 19.2 byl ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.2.20 09:27

@Karolinka96 tak i dneska jsem testovala ;) tak věřím, ze v pondělí uslyším jen dobré zprávy :) jsem 12ty den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
28.2.20 09:37

@Dajulisss Tak to vypada nadejne :) :palec: :palec: :palec: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
28.2.20 09:38

@denikoli Jee holky, ja chci taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.2.20 09:56

@denikoli držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.20 12:03

@denikoli
Super gratuluji měla jsem to úplně stejně :) tak věřím že na ultrazvuku bude vsechno ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.20 13:05

Ahoj holky, všem, co máte pozitivní testy to bude určitě v pořádku :srdce:, ja mela tri zasebou negativní, tak o tom neco vím :D. Nesmeji se tomu, jen se snazim odlehcit situaci. 15 den po et mi ještě z krve potvrdili, že se to nepovedlo. Ukončila jsem neschopenku a v pondělí jdu do práce.
Dotaz, na to kdy dělají KET, me rekli, že až dostanu menstruaci, mam si zavolat a zajet si pro léky (posílení sliznice) a pri další menstruaci uz začnu s léčbou a asi 12 den mi tam šoupnou jednoho nanuka. 😁máme tam tři. Tak snad už to bude úspěšné. Všem ostatním držím moc palce, ať se zadari. :srdce: 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.