IVF Únor 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
13.2.20 14:38

@Pavluša007 Jezis to je mi lito :( Muzu se zeptat na vek? Me je 38.
Ja mam problem s otehotnenim. Mam kluka 8 let prirozene a od te doby nic a vim, ze je to na me strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 15:20

@Luciena2×1 27 ;) 8) Takže uvidíme kolik se toho nakonec z punkce vyklube :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 16:15

@Luciena2×1 ano první taky jsem pichala gonal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.2.20 16:18

Jak ti dopadl odber?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 16:33

@Luciena2×1 zítra jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
13.2.20 16:38

Ahoj, já taky podstupuju teď IVF, předběžně mám odběr vajíček naplánován na pondělí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.2.20 16:44

Tak holky drzim palce, dejte pak vedet.
Ja pujdu asi az pristi patek nebo pondeli, podle toho, jak to poroste.
Jak snasite hormony? Me z toho gonalu boli hlava. Snazim se hodne pit a jeste beru proteiny. Ale posledne jsem byla jak balon, jsem vypadala tehotne uz pri stimulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
13.2.20 17:09

@Luciena2×1
Já jsem akorát strašně unavená a bývá mi špatně od žaludku. Ale to je asi od nízkého tlaku, kterým trpím normálně…akorát teď mi to při stimulaci přijde ještě horší. A taky jsem dostala nějakou mykozu či co, tak ještě závidím na noc čípky a mažu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 17:22

@Luciena2×1 po tom gonalu se citim dost nafouklá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
13.2.20 17:24

Unavena jsem taky a nafaoukla jsem byla strasne pri prvnim IVF, ted jeste ne, ale prijde to…
Nejak to musime prezit, stoji to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 17:35

@Luciena2×1 chci se zeptat ty odběry boli to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 18:14

@Luciena2×1
Děkuji určitě taky držím pesticky :) mě měli transferovat dvě ale vzhledem k tomu že se báli OHSS mám jedno tak doufám že to vyjde na poprve :) poctivě beru estrimax a ultrogestan a po dvou měsících doma neumím odpočívat ale snažím se :D takže uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 18:36

@Dajulisss
Jestli ti můžu odpovědět tak ten odběr neboli si uspána nebo aspoň já byla po probuzení máš jen pocit nafouklého břicha takový tlak (jak když se ti chce na záchod) a ten ti taky chvíli zůstane záleží kolik ti odeberou vajíček ale pokud budeš dostatečně pít 5-6l, odpocivat a jíst hodně jogurty apod. Tak to bude fajn :) já měla k tomu slabý OHSS takže mi bylo zle pokud jsem ležela bylo to fajn a ještě jsem dostala strašně brzo po odběru měsíčky takže jsem to měla takové těžší ale každý to má jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.20 18:38

@Karolinka96 díky tak jsem klidnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 18:47

@Dajulisss
Není za co já sem vůbec nevěděla do čeho jdu :D všechno jsem se dozvěděla za chodu takže rada poradím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.