Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pap949
Nic navíc sme neplatili
jen to nejdůležitější a zbytek sme říkali že už jsou detaily
všechno jsem dělala poctivě a taky jsem tak byla připravena
26.2. budu testovat tak uvidíme ale bolí mě šíleně prsa tak uvidíme 😀 může to být i tím že jsem Marvana hormonama ![]()
Ahoj, ano, i já se chystám na únorový transfer
. Teď ve čtvrtek ![]()
@Karolinka96 Děkuji, dám vědět. ![]()
Je tu některá, kterou také čeká příští týden transfer? Byla bych ráda ![]()
@kveta112
To bude v pohodě zákrok neboli a pak je člověk jen trochu nafoukly někoho pobolivaji vaječníky někdo má jen pocit jako by se mu chtělo na záchod ale dá se to zvládnout když budete hodně pít a odpočívat tak to bude ok ![]()
Ahoj holky, tak to vypada, ze pujdu na OPU az pristi pondeli. Dnes jsem byla na kontrole 7 den cyklu a lihne se jich jen 6, tak jsem zvedava, jak to dopadne.
@Karolinka96
Ahoj, jsem tu nová. Take jsem po ET šestý den, testovat mam 26.2.tak snad to konečně klapne. Jsem po dvou IUI, jednou to vyslo, ale v 6tt SP, po druhe ne. Pak jsem dvakrát otěhotněla spontálne, po prvé konec 8 tt revizí a po druhe 6tt SP. Necitim nic, kromě toho ze mam citlivé prsa. Ale to bude temi hormony.
@Kleopatra38 hodně štěstí
26.2. jdu pro stimulační plán. Takže to určitě bude šťastný den
![]()
Ahoj @Kleopatra38, vítej
. Mám něco podobného za sebou, no ale rok 2020 je náš! ![]()
V to doufam, že rok 2020 bude magický a že se nám všem podaří vše co si přejeme.
Všem držím palce. Musíme myslet pozitivně ![]()
Tak zítra mám plánovaný odber, ale mam jen 2 folikuly, tak bych byla šťastná aspoň za jedno vajíčko, ale počítám i se žádným raději, ať pak nejsem smutná.
@kveta112 určitě to vyjde, neboj, nekdy méně znamená vic kvality. Nekdo ma jich ma treba 18, k oplodnění třeba osm a nakonec nepřežije ani jedno. Nekdo zase dvě a muzou byt super kvalitni a budou to dva bojovníčci. Držím palce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.