Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčátka. Byla jste některá v Sanusu na IVF? Čeká nás to teď s manželem, tak jsem se chtěla zeptat, jak to prosím probíhá?
A kolik jste cca platili? Děkuji moc ![]()
Mam ze Sanusu (HK) dceru. Ceka vas pohovor s lekarem, kde se tebe a partnera bude doptavat na vse mozne. Pak tobe odeberou krev na hormonalni profil, partnerovi udelaji spermiogram. No a pak doporuci i lecbu, kde vam reknou, kolik to bude stat. Ja byla s pristupem moc spokojena. Mela jsem velmi milou a empatickou lekarku (myskova) a lecba byla kratka a uspesna. Jen me tam celkem stvalo cekani, vzdy jsem byla objednana na urcitou hodinu a vzdy jsem cekala minimalne 15 minut, nekdy i vyrazne dele. To ja nemam rada
at se brzy zadari
My chodili do Sanusu v Pardubicích, máme tam za sebou jednou IUI a dvě IVF. Bohužel nám nikdy nezůstalo nic k zamražení. První transfer pětidenního embrya nevyšlo a druhý pokus se dělal s třídenním.
Také bez výsledku.
IUI stalo myslím tisíc korun a IVF s pojišťovnou něco přes třicet tisíc. Ale myslím, že na webu mají ceník.
No s tím objednáním a čekáním je to pravda, čas, v čekárně, moc nehraje roli ![]()
Ahoj Amalka, skopirujem moj prispevok z IVF 2023. Bola som v Sanuse HK
Ahoj holky tak ja som po IVF (embryoglue+ICSI) 3.1. výběr 4folikulov, iba 2oocyty, obě embrya 6.1.transfer(1-8bunecny, 2-12bunecny) a dnes takto viz foto 🙏🏻 Drzim Vam vsetkym palce 🍀 :smiling_face_with3_hearts:
Este k protokolu -kratky, od 24.12. 150-200 do 1.1. jednotiek pregnylu, 1.2.2×ovitrelle, prednison az do 23.1., teraz uz iba utrogestan
@Amalka244 1.spermiogram + utz u mna 2.test krvi u oboch na pohlavne prenosne ochorenia 3. Krv hormonalny profil u mna 4.protokol stimulacie 5.pohovor s embryolozkou o jednotlivych moznostiach pomocnych metod 7.2×utz Kontrola folikulov 8.odber folikulov +spermie 9.pohovor s embryolozkou ktora nam oznamila pocet oocytov schopnych 10.cakanie a cakanie 11.embryotransfer (alebo zmrazenie embrii)
Cena je už vyššia ako ta ktorú sme hradili my. Mala som zafixovanú z r.2022
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.