Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčátka. Byla jste některá v Sanusu na IVF? Čeká nás to teď s manželem, tak jsem se chtěla zeptat, jak to prosím probíhá?
A kolik jste cca platili? Děkuji moc ![]()
Mam ze Sanusu (HK) dceru. Ceka vas pohovor s lekarem, kde se tebe a partnera bude doptavat na vse mozne. Pak tobe odeberou krev na hormonalni profil, partnerovi udelaji spermiogram. No a pak doporuci i lecbu, kde vam reknou, kolik to bude stat. Ja byla s pristupem moc spokojena. Mela jsem velmi milou a empatickou lekarku (myskova) a lecba byla kratka a uspesna. Jen me tam celkem stvalo cekani, vzdy jsem byla objednana na urcitou hodinu a vzdy jsem cekala minimalne 15 minut, nekdy i vyrazne dele. To ja nemam rada
at se brzy zadari
My chodili do Sanusu v Pardubicích, máme tam za sebou jednou IUI a dvě IVF. Bohužel nám nikdy nezůstalo nic k zamražení. První transfer pětidenního embrya nevyšlo a druhý pokus se dělal s třídenním.
Také bez výsledku.
IUI stalo myslím tisíc korun a IVF s pojišťovnou něco přes třicet tisíc. Ale myslím, že na webu mají ceník.
No s tím objednáním a čekáním je to pravda, čas, v čekárně, moc nehraje roli ![]()
Ahoj Amalka, skopirujem moj prispevok z IVF 2023. Bola som v Sanuse HK
Ahoj holky tak ja som po IVF (embryoglue+ICSI) 3.1. výběr 4folikulov, iba 2oocyty, obě embrya 6.1.transfer(1-8bunecny, 2-12bunecny) a dnes takto viz foto 🙏🏻 Drzim Vam vsetkym palce 🍀 :smiling_face_with3_hearts:
Este k protokolu -kratky, od 24.12. 150-200 do 1.1. jednotiek pregnylu, 1.2.2×ovitrelle, prednison az do 23.1., teraz uz iba utrogestan
@Amalka244 1.spermiogram + utz u mna 2.test krvi u oboch na pohlavne prenosne ochorenia 3. Krv hormonalny profil u mna 4.protokol stimulacie 5.pohovor s embryolozkou o jednotlivych moznostiach pomocnych metod 7.2×utz Kontrola folikulov 8.odber folikulov +spermie 9.pohovor s embryolozkou ktora nam oznamila pocet oocytov schopnych 10.cakanie a cakanie 11.embryotransfer (alebo zmrazenie embrii)
Cena je už vyššia ako ta ktorú sme hradili my. Mala som zafixovanú z r.2022
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď