Sanytol na dřevěnou postýlku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
188
6.3.15 10:22

Sanytol na postylku

Nevite jestli muzu postrikat Sanytolem ty drevene sprusle pod matraci v postylce? Objevila jsem plisen presne pod monitorem dechu, matraci vyhodim a radeji bych prestrikla i tu postylku. Plisen ale byla jen na matraci psr cernych tecek, na tech tyckach ne, mohla se tam i tak nejak „prenest“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
6.3.15 10:27

Neblázni, zlehka to otři jen jemnou mýdlovou vodou a nech postýlku vyvětrat.
Sanytol na dřevo a vůbec na postýlku se mi jeví jako zbytečnej dryják.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.3.15 10:28

Já zlila Sanytolem postýlku celou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
6.3.15 10:30

@30Bar sanytolem jsem vydrhla celou postýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.3.15 10:32

Když už jsme u Sanytolu, čistíte jím ledničku? V reklamě ho paní s úsměvem stříká do lednice, přitom na obalu je psáno, že se nemá používat na povrchy, co přicházejí do kontaktu s potravinami, tedy jestli se nepletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
6.3.15 10:34

Minul tyden jsem zrovna drbala Sanytolem celou postylku, nic se s tim nestalo a navic „Bakterie jsou fuc“ :mrgreen:, nebo jak je to v te reklame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
6.3.15 10:37

@majki.r v kuchyni ho nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
6.3.15 10:37

@majki.r tak nad tim jsem se tak pozastavovala, ze v reklame ho pani strika do lednice. Ja ho tam nedavam, ale umyvam s nim kuchynskou linku (neverim nasim kockam, ze v noci po ni nesmejdi),pouzivam na kde co, i kocar jsem s nim vystrikala, matrace, mam velkou spotrebu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.3.15 10:39

@kokomo @Handalina děkuji :kytka: já ho používám taky na kde co, nejvíc asi na odpadkové koše a na podlahy, ale v kuchyni jsem na něj právě opatrná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
6.3.15 10:45

@majki.r myslim si, ze se tim pouze kryji, protoze proc by v reklame ukazovali, ze se to tam muze davat…ale pro jistotu to tam fakt nedavam, clovek nikdy nevi. treba je to tam napsane, aby si nekdo Sanytolem neostrikal treba jablko, muze byt nekdo takovy blazen, ze by ho to napadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.3.15 10:50
@Handalina píše:
@majki.r myslim si, ze se tim pouze kryji, protoze proc by v reklame ukazovali, ze se to tam muze davat…ale pro jistotu to tam fakt nedavam, clovek nikdy nevi. treba je to tam napsane, aby si nekdo Sanytolem neostrikal treba jablko, muze byt nekdo takovy blazen, ze by ho to napadlo :nevim:

já právě nevím :nevim:, na tyhle věci jsem dost opatrná…zas kdyby to bylo, jak píšeš, mohli by napsat, že to nemá přijít do styku s potravinami, to by pak bylo logické. Ale oni vysloveně píšou „Nepoužívat na povrchy, které jsou v kontaktu s potravinami“, tak pak se v tom má jeden vyznat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
6.3.15 10:53

Zrovna včera jsem mela nutkání vojet postýlku Sanytolem taky a strach mi to nedovolil. Ale podle vašich reakci to vypadá, že dnes ukojím svoji potřebu a vlítnu na to :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
6.3.15 10:57

@majki.r Trochu OT, ale já jsem ti byla nedávno poučená, že na lednici se nemá používat nic jiného, než voda. Poučil mě opravář, co mi montoval pračku, tak jsem se ho ptala, jak tu pračku čistit a dostali jsme se i k lednici. Řekl mi, že všechny spotřebiče mají v dnešní době antibakteriální povrchovou úpravu, kterou použitím jakýchkoli čistících prostředků i octovou vodou zničím. Takže za octovou vodu v lednici mě slušně zdrbal :mrgreen:. Těžko říct, co je na tom pravdy, každopádně souhlasím s tebou. Za mě Sanytol do kuchyně nepatří a dětskou postýlku bych jím taky nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.3.15 10:59

@30Bar sanytol na postýlku používám zcela běžně, je bez chlóru, nevidím problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.3.15 11:03
@klenice píše:
@majki.r Trochu OT, ale já jsem ti byla nedávno poučená, že na lednici se nemá používat nic jiného, než voda. Poučil mě opravář, co mi montoval pračku, tak jsem se ho ptala, jak tu pračku čistit a dostali jsme se i k lednici. Řekl mi, že všechny spotřebiče mají v dnešní době antibakteriální povrchovou úpravu, kterou použitím jakýchkoli čistících prostředků i octovou vodou zničím. Takže za octovou vodu v lednici mě slušně zdrbal :mrgreen:. Těžko říct, co je na tom pravdy, každopádně souhlasím s tebou. Za mě Sanytol do kuchyně nepatří a dětskou postýlku bych jím taky nedělala.

bezvadný, moc děkuju :kytka: :hug:
Zakladatelko za OT se omlouvám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný