Sanytol na dřevěnou postýlku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.18 19:22

@Aries6 kdyz ja spis nevim, proc si kazdy mysli ze savo je lepsi nez ta soda :think:. Kazdopadne ja zjistila, ze ekologicky odbouratelne prostredky stoji to same co cif, savo atd. a tak jsem nakoupila a nemuzu si stezovat. Vim ze nic nedrazdi deti, a udelam neco pro prirodu. To neznamena ze to nekomu vnucuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.1.18 19:31

@lalaláček normálně to udělej, podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Taky mám postýlky recyklovaný :D. Když to poctivě vydrhneš nebo znovu natřeš, bude postýlka super!

• Citovat
  • Upravit
25161
3.1.18 19:44

@karandyszewska Tak já Savo nepoužívám vůbec. Ani Domestos a tomu podobné. Já zase jedu v kyselině citronové. Sodu sem tam na odpady. Na postýlku nevím, jak bych použila.
Jen jsem reagovala na to, že to dítěti nemůže uškodit, když se to udělá s předstihem a dostatečně vyprchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.18 19:49

@Aries6 ja ji rozmicham s horkou vodou, citronem, tea tree olejickem a obcas i piskem na koupelny pokud chci, aby byla hruba. A kdyz chci aby to vydrzelo dele vynecham ten citron a hodim si to do rozprasovace. S tim jestli to vyprcha, no nevim, ruku do ohne bych za to nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný