Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, nevím jestli tu je diskuze na toto téma,nejde mi vyhledávat…můžete mi některá poradit jak má fungovat Sarapis?Mám dlouhé cykly a nevím jestli mám ovulaci,kamarádka tvrdila že Sarapis by mi to upravil,ale co přesně to neřekla.Bazální teplotu měřit nemůžu,pracuju na směny.Poradíte?Dá se vůbec volně koupit?
Sarapis je přírodní prostředek a je volně prodejný. Ale jedno balení stojí myslím 400-500Kč.Nic moc víc o tom bohužel nevím.Vím, že to užívají i ženy v přechodu.
Sumko,
já jsem byla stejný případ: dlouhé cykly bez ovulace. Pak mi byl doporučen Sarapis (růžový bez sóji, před tím se sójou jsem byla varovaná!). Brala jsem ho myslím tři měsíce, první dva měsíce halabala, pak jsem konečně na:,–(ila denně dva, jak mi bylo doporučeno, právě ve třetím měsíci užívání mi naskočila ovulace (6. den po krvácení, které vypadalo jako menstruační, ale jedná se o tzv. krvácení ze spádu, kdy se začne odlučovat sliznice proto, že je stará - menstruační krvácení je pouze takové, které se objevuje v cyklu, kdy proběhla ovulace), za 14 dní jsem odmenstruovala a v následujícím - prvním opravdu normálním cyklu - jsem otěhotněla!!!!
Předesílám, že mi ovulace nenaskočila po 11 letém užívání antikoncepce, takže až teď našeho mimíska porodím, tak si budeme holt s manželem muset dávat pozor nebo používat prezervativ a antikoncepci zpátky na:,–(ím až porodím druhé mimčo. Nechci nic riskovat, před otěhotněním jsem měla vysazeno celý rok!
S tím měřením BT je to škoda, ale jestli pracuješ na směny, tak se nedá nic dělat. Já jsem měřila a přišlo mi to moc praktické.
Jestli máš blízko Kaufland, tak v lékarně u Kauflandu prodávají Sarapis 60 tablet za 390 Kč. Ale pamatuj - ten růžový!!!!
Hodně štěstí,
Bebet
Mi Sarapis taky zkrátil cykly a upravil hormonální rovnováhu, takže jsem otěhotněla. Měla jsem růžový, pak ten hnědý. Dr. říkala, že to jsou jen vitamíny, že uškodit mi to nemůže
, jenže ona mi na ten můj druh hormonální nerovnováhy byla schopná napsat akorát nějaké hormony, při jejichž užívání jsem se prozvracela na 55kg, což je sice moje téměř ideální váha, nicméně jsem myslela, že umřu ![]()
Sarapis jsem brala asi tři měsíce, zkrátil mi cykly na normál cca 30 dní, a vyhýbaly se mi všechny infekce dých. cest (vedlejší efekt), takže finančně se to dokonce vyplatilo, protože jsem neměla nemocenské.
Tož tak.