Sarapis Mensis a Euthyrox?

1823
19.12.10 17:04

Sarapis mensis a euthyrox?

Ahoj, berete někdo Sarapis mensis i euthyrox?

Mám euthyrox na sníž. fci štítné žlázy a beru ho ráno nalačno. Chtěla bych zkusit Saraopis na srovnání menstruace. Ten se má brát taky ráno nalačno. Máte s tím někdo zkušenost?

Ptala jsem se své endokrinoložky, jestli můžu a ta mi jen řekla, že jsou to vyhozený peníze, ať se na to vykašlu. Ale mě už nebaví pořád chodit nechat si píchat agolutin. Různé hormony jsem brala deset let. Tak to chci zkusit přírodnjší cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
19.12.10 17:15

ahoj, petra, ak chces prirodnejsiu cestu je kopu sposobov, celkom sa tomu venujeme v nasej teme- mne to pomohlo hned druhy cyklus :dance:

ak chces, napis (mozes aj do spravy) s cim konkretne mas problem, rada pomozem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.3.13 13:02

Holky prosím o radu, jestli některá nemáte podobnou zkušenost jako já. Beru letrox a už asi měsíc sarapis mensis
Začala jsem mít dlouhé ms cykly, tak jsem to zkusila. Teď nevím jestli jsem udělala dobře, začaly mně bolet prsa, místo ms jsem 35.den začala špinit, a to už takhle trvá 5 dní. Objeví se i trochu krve, ale je to jen na slipovku. Prosím o radu, už jsem fakt zoufalá, nechci hned letět na gyndu, i když mně asi nic jiného nezbyde
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
19.3.13 13:08

Beru euthyrox a brala jsem i sarapis a otěhotněla jsem tehdy takže problém nebyl naopak jsemměla díky sarapisu super výsledky na štítce, doktorovi jsem to tehdy nahlásila stejně jako teď u snažení jsem štítkaři hlásila že beru mateří kašičku(součást sarapisu) a inofolic a říkal že to nevadí. to špinění může být cokoli, nezkoušela jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.3.13 13:20

No já tady právě hodně četla, že holky po sarapisu otehotněly, tak jsem do toho šla. Navíc teda ještě piju čaj marie treben na srovnání cyklu. Nechci skončit třeba na utrogestanu. Já jdu na endokrinologii příští týden na krev, tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky. Právě jsem teď zvažovala, jestli v tom sarapisu pokračovat. Test jsem si dělala v neděli a byl negativní, tak nevím, jestli nemám zkusit ještě jednou testnout. Ještě mně napadlo, jestli se s tím tělo nesrovnává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí