Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky pomohl vám Rosalgin? A za jak dlouho? Pořád se mi vracejí vždy za 2 týdny záněty … ![]()
Ahoj moje ségra ho používá, a má od zánětu a různých výtoků co měla klid. Takže jí pomohl.
Essexi píše:
Ahoj moje ségra ho používá, a má od zánětu a různých výtoků co měla klid. Takže jí pomohl.
Díky za názor ![]()
tak ja som ho mala pocas tehotenstva a nepomohol.. musela som si to pretrpiet a po tehotenstve mi nasadili antibiotika a bol pokoj ![]()
Teď už jsem ho dlouho nepotřebovala, ale nedám na něj dopustit. Čím dřív ho použiješ, tím lépe.Mně se často vracely mykózy, s R. se toho zbavím rychle. Hned jak cítím, že něco není v pořádku, udělám si výplach, úleva je skutečně okamžitá, ale nesmíš to mít už hodně rozjeté. Také jím víc jogurtů, omezím cukr, případně ještě dám nějaké lakotobacily- kapsle.
Pokud se ti vrací problémy takhle často, myslím, že bys ho mohla používat občas i preventivně, když jsi v pohodě. Sice to není hezký pohled - ten výplach, ale to nemusí nikdo vidět, že
?
Petrusche píše:
Pokud se ti vrací problémy takhle často, myslím, že bys ho mohla používat občas i preventivně, když jsi v pohodě. Sice to není hezký pohled - ten výplach, ale to nemusí nikdo vidět, že?
Petrushe: já si udělala dnes ten výplach a musím říct, že žádné svědění nemám, tak jsem zvědavá jak dlouho to vydrží. Preventivně bych mohla používat, to není problém. Jde jen o to, že se snažíme o mimi a abych nevyplavila spermijky. Za jak dlouho udělat ještě výplach, ještě dnes jeden?
Tak Rosalgin je sice trochu dražší, ale je fakt že pomáhá a nebo mi dost pomohl Jenamazol. Taky jsem před těhu na tohle dost trpěla a teď mám klid - zatím.
Pettulle píše:
Tak Rosalgin je sice trochu dražší, ale je fakt že pomáhá a nebo mi dost pomohl Jenamazol. Taky jsem před těhu na tohle dost trpěla a teď mám klid - zatím.
a čím to je, že se to vždycky po porodu upraví?
Linda1 píše:Petrusche píše:Petrushe: já si udělala dnes ten výplach a musím říct, že žádné svědění nemám, tak jsem zvědavá jak dlouho to vydrží. Preventivně bych mohla používat, to není problém. Jde jen o to, že se snažíme o mimi a abych nevyplavila spermijky. Za jak dlouho udělat ještě výplach, ještě dnes jeden?
Pokud se ti vrací problémy takhle často, myslím, že bys ho mohla používat občas i preventivně, když jsi v pohodě. Sice to není hezký pohled - ten výplach, ale to nemusí nikdo vidět, že?
Když cítíš, že začíná svědění, tak určitě min.2× denně. Pokud se snažíte o mimi, tak bych v době ovulace asi moc nevyplachovala.
Jinak, myslím, že se může R. i v těhotenství, možná bych se přesto poradila s gyndařem, jestli nevadí na úplném začátku případného těhotenství ![]()
To je spíš otázka na gyndaře. Myslím, tak 1-2 dny po ovu.Ale to je jen můj laický pohled.
Chci se zeptat, když se mi už po několikáté vrací zánět, pomůže mi to a jak dlouho to mám používat, nebo jen do doby než budu cítit ulevu? nebo radši ještě po té? děkuju za odpověd:)
Chci se zeptat, když se mi už po několikáté vrací zánět, pomůže mi to a jak dlouho to mám používat, nebo jen do doby než budu cítit ulevu? nebo radši ještě po té? děkuju za odpověd:)