Saskia Burešová kauza

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14313
22.3.22 13:09

Saskia Burešová kauza

Dobrý den všem. Jaky máte názor na kauzu Kotka a Burešové? Mě přijde že to paní Burešová nese extrémně těžce až přehnaně. Je pravda ovšem že Kotek tohle vubec neměl říkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35730
22.3.22 13:16

Co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680

O co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Já jsem vyprskla smíchy, když jsem to slyšela, škoda, že Saskia nemá trochu smysl pro humor. A Kotek by nemusel bejt tak egocentrickej a mohli to vystříhnout, když ho o to požádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.3.22 13:18

Myslela jsem si, že má víc smyslu pro humor. Je trapná, že to tak rozmazává. Jemu v tu chvíli asi nedošlo, jak se jí to dotkne. Kdyby to ona neprohnala médii, tak o tom skoro nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379

Já tu „Kotkovu historku“ znám jako vtip asi 5 let. Takže v tomhle kontextu - nevhodný vtip do vysílaní + trapné historkaření ve stylu Haliny Pawlowské (aneb vykrádání vtipů a prezentování jich jako vlastních zážitků). Saskia je ikona českého televizního vysílání a mezi náma - znám jiné moderátorky, co vypadají ještě víc trans, a taky si z nich nedělám srandu. Vzhled ženy by se prostě veřejně hodnotit neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376

@unuděná ja ale četla, že to už vystřihnout nešlo, prý to bylo už schválené k vysílání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
22.3.22 13:19
@Annabela11 píše:
Dobrý den všem. Jaky máte názor na kauzu Kotka a Burešové? Mě přijde že to paní Burešová nese extrémně těžce až přehnaně. Je pravda ovšem že Kotek tohle vubec neměl říkat

Ona je uboha ze takovou blbost řeší a on si tenhle trapný vtip taky mohl odpustit. Na scéně je kolik, tak 250 let? Už si něco odzila a něco takového by ji rozhodit nemělo :nevim: hlavně kauzu z toho udelala ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.3.22 13:19
@Aduš8 píše:
@unuděná ja ale četla, že to už vystřihnout nešlo, prý to bylo už schválené k vysílání :nevim:

To jí prý řekl, ale upřímně..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
22.3.22 13:20
@Tomie píše:
Já tu „Kotkovu historku“ znám jako vtip asi 5 let. Takže v tomhle kontextu - nevhodný vtip do vysílaní + trapné historkaření ve stylu Haliny Pawlowské (aneb vykrádání vtipů a prezentování jich jako vlastních zážitků).

Taky tak. Slyšela jsem to v kontextu vtipu více než jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
22.3.22 13:21

Jaj, jsem si to musela vygooglit, co se stalo. :oops: Tak ten typek ma asi EQ houpaciho kone, takova historka patri tak mozna do pajzlu ctvrte cenove, kde uz jsou vsichni nadrani a padaji jakekoliv zabrany. Natoz do televize. Jestli to fakt odvysilali, tak to je humus i tech produkcnich, neverim, ze to neslo vystrihnout. Taky bych si tu kytku od nej nevzala, je to blbec.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.3.22 13:22
@hospodki píše:
Ona je uboha ze takovou blbost řeší a on si tenhle trapný vtip taky mohl odpustit. Na scéně je kolik, tak 250 let? Už si něco odzila a něco takového by ji rozhodit nemělo :nevim: hlavně kauzu z toho udelala ona

Kdo? Ten vtip, nebo Burešová? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.3.22 13:24
@Annabela11 píše:
Dobrý den všem. Jaky máte názor na kauzu Kotka a Burešové? Mě přijde že to paní Burešová nese extrémně těžce až přehnaně. Je pravda ovšem že Kotek tohle vubec neměl říkat

Přijde mi nevhodné říkat vtipy tohohle druhu do televize. Já se jí nedivím že ji to štve, taky by se mě to hluboce dotklo kdyby mě někdo takhle ponížil „před celým národem“ (tohle prosím s nadsázkou, ale pořád to uvidí obrovské množství lidí).

A teda ti produkční jsou solidní hyeny, měli to vystřihnout sami a ne to nechat zajít tak daleko.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
22.3.22 13:25
@unuděná píše:
Já jsem vyprskla smíchy, když jsem to slyšela, škoda, že Saskia nemá trochu smysl pro humor. A Kotek by nemusel bejt tak egocentrickej a mohli to vystříhnout, když ho o to požádala.

To vazne? 8o Me na tom neprijde vtipneho vubec nic a to nejsem nejaka feministicka citlivka. Ale tak asi kazdy ma sve publikum. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
22.3.22 13:26
@Silverine247 píše:
To vazne? 8o Me na tom neprijde vtipneho vubec nic a to nejsem nejaka feministicka citlivka. Ale tak asi kazdy ma sve publikum. :nevim:

Tak já ten vtip předtím na nikoho jiného neslyšela, takže ano. Ale já bych se chechtala i kdyby to někdo použil směrem na mě. Nejsem v tomhle úzkoprsá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí